به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، دومین بازار بزرگ گل در جهان از نفوذ تاثیرگذران فضای مجازی در این صنعت بهره میبرد.
تجارت الکترونیک در چین بسیار بزرگ است و اینفلوئنسرها با نمایش کالاهای لوکس به ویژه محصولات آرایشی ثروت کلان را نصیب صاحبان صنایع میکنند و شخصا هم از آن بهرهمند میشوند.
اینک صنعت گل و گیاه چین با ارزش تخمینی ۱۶۰ میلیارد یوان (۲۵.۱ میلیارد دلار) برای بهرهمندی از تاثیرگذاران فضای مجازی وارد عمل شده است.
بسیاری از مردم که پیشتر شخصا از مراکز گل خرید میکردند اینک سر در گوشیهای همراه خود میکنند از طریق گوشیهای همراه خود به خرید گل و گیاه میپردازند.
"کای کای" اینفلوئنسر چینی با تلفن هوشمند خود از یک استودیوی کوچک در بزرگترین بازار گل آسیا با طرفداران مشتاقش در باره خرید، فروش مناسب گل صحبت میکند و جعبههای گل رز، نیلوفر و میخک را روی هم میگذارد.
بیش از نیمی از گردش مالی گل و گیاه چین از طریق خرده فروشی های آنلاین تامین میشود.
"کای کای" اینفلوئنسر ۲۳ ساله چینی خطاب به دنبال کنندگان خود پشت صفحه تلفن همراهش میگوید: "برای کسانی که بلافاصله سفارش دهند، ۵ دسته گل فقط ۳۹.۸ یوان (۶.۲۵ دلار) حساب می شود. مسئولان فروش و تحویل نیز بستههای خریداری شده را با سرعت برق به مشتریان تحویل می دهند".
این تاثیرگذار آنلاین به خبرگزاری فرانسه گفت: "وقتی چیزی را برای مدتی طولانی میفروشید کلمات به صورت طبیعی جاری میشوند".
با این وجود درآمد صنعت گل و گیاه چین برای صاحبان این صنعت و تبلیغ کنندگان آنلاین منبعی قابل اعتماد نیست.
"کای کای" با اشاره به همکارش که در کنار دست او بوتههای گل را در جعبه های مقوایی بسته بندی و آماده ارسال میکند، افزود: "فروش گل در فصول مختلف متفاوت است بنابراین درآمد روزانه یک پخش کننده آنلاین متغیر خواهد بود. تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که هرچه بیشتر کار کنید خوش شانستر خواهید بود".
پس از بالا رفتن استانداردهای زندگی در چین، تقاضا برای خرید گل های شاخه ای افزایش یافته است. این موضوع باعث رونق سالانه تجارت گل و گیاه در استان جنوبی "یوننان" چین شده که همواره آب و هوای معتدلی دارد.
"کونمینگ" مرکز استان "یوننان" دارای بزرگترین بازار گل آسیا و دومین بازار بزرگ گل جهان پس از "آلسمیر" در هلند است.
حراج گلهای رز هر روز راس ساعت ۳ بعد از ظهر در اتاقی بزرگ و در برابر بیش از ۶۰۰ فروشنده و ثبت کننده سفارش روزانه پشت صفحات رایانه برگراز میشود.
"ژانگ تائو" مسئول تدارک بازار می گوید: "یون نان" حدود ۸۰ درصد گل چین را تولید می کند و ۷۰ تا ۸۰ درصد از گلهای فروشی از طریق اتاق حراج ما فروخته میشوند".
او افزود: "معمولا از اتاق فروش آنلاین روزانه بیش از ۴ میلیون گل فروخته میشود و برای ولنتاین چینی حدود ۹.۳ میلیون گل در روز فروختیم".
این گلها ۴۸ ساعته به سراسر چین ارسال می شوند.
"بی شی شی" یک تاثیرگذار دیگر در بخش خرده فروشی بازار گل و گیاه، محصولات موجود در غرفه و طبقات را به نمایش میگذارد تا به مشترکان آنلاین خود بفروشد.
این زن ۳۲ ساله با پوشیدن "هانفو" لباس سنتی چینی و با عبور از جلوی طبقات، گلها را به ۶۰ هزار مشترک خود نشان میدهد و می فروشد.
او گلها بر میدارد و آنها به صفحه نمایش نزدیک کرده و نشان می دهد. دنبال کنندگان او نیز برای ثبت سفارش های خود عجله دارند.
"بی شی شی" فروش آنلاین را از اوایل سال گذشته و درست زمانی که چین در گیر همهگیری فلج کننده کووید ۱۹ بود، آغاز کرد. در آن زمان این تبلیغ کننده آنلاین متوجه شد که مردم برای دیدن گلهایی که دیگر قادر به خرید مستقیم آن از بیرون نیستند، اشتیاق دارند.
این تاثیرگذار چینی میگوید که توانسته گل هایی به ارزش ۱۵۰ هزار یوان (۲۳۵۰۰) دلار را در سه ساعت پخش زنده خود بفروشد.
او حدود ۱۰ درصد کمیسیون میگیرد و به آینده این تجارت خوشبین است.
او میگوید: "مردم بیشتر و بیشتر قدر تشریفات را می دانند. گل ها به آنها احساس شادی میدهد و جوانان شروع به خرید گل میکنند".
"کیانگ چونجونگ" رئیس شرکت "گل دونان" یکی از بزرگترین شرکتهای گل و گیاه در بازار چین می گوید: بازار هنوز با اشباع فاصله دارد.
"کیانگ" میگوید: خرید هفتگی گل در بسیاری از خانوادهها به یک عادت تبدیل شد است. فکر میکنم که روزی آنها مانند آب و هوا به یک نیاز حیاتی تبدیل میشود".
- 11
- 3