جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۳۹ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۱۵۵
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

مکان هایی که برای عامه مردم غیرقابل دسترسی است

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو، تقریبا در دنیای آزادی زندگی می‌کنیم اما هنوز مکان‌هایی وجود دارد که برای عامه مردم غیرقابل دسترسی هستند.مکان‌هایی در دنیا وجود دارد که حتی بانفوذترین افراد هم اجازه ورود به آن‌ها را ندارند.در این گزارش با این مکان‌ها و راز و رمزشان آشنا می شوید.

 

۱. گاوصندق کوکاکولا

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

کوکاکولا در ۱۲۰ سال گذشته در نوع خود اولین بوده است. دستورالعمل این نوشیدنی محبوب در یک گاوصندق در آتلانتا نگهداری می‌شود. توریست‌ها اجازه دارند از ساختمان دیدن کنند اما نمی‌توانند مستقیما به دستورالعمل دسترسی داشته باشند. اگر کسی سعی داشته باشد ممکن است حتی کشته شود.

 

خب شاید هم نه اما قطعا توسط نگهبانان دستگیر می‌شود. اگر به زودی قرار است که از منطقه آتلانتا دیدن کنید یک بلیت بخرید و لذت ببرید. آن‌ها یک سینمای ۴ بعدی فوق‌العاده با صندلی‌های متحرک و یک خرس سفید ۷ فوتی کوکاکولایی دارند که با محبت شما را در آغوش می‌گیرد!

 

شما آزاد هستید تا بیش از ۱۰۰ نوع نوشیدنی که کوکاکولا به شما پیشنهاد می‌دهد را تست کنید. اما روی اینکه به شما آموزش دهند چگونه آن‌ها را درست کنید حساب نکنید. این دستورالعمل برای همیشه مهر و موم است.

 

۲. منطقه ۵۱

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

تاسیسات نظامی معروف در صحرای نوادا (Nevada) تاریخ غنی و پر رمز و رازی دارد. موشک‌ها، هواپیما‌ها و اسلحه‌های زیادی در این منقطه بروزرسانی و امتحان شده است. در دهه ۱۹۵۰ اصولا برای تست جنگی هواپیمای Lockheed U-2 استفاده می‌شد.

 

حضور آدم‌های فضایی در منطقه ۵۱، با اینکه یک توهم سرگرم کننده است اما هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که این قضیه را ثابت کند. هر سال تعدادی از ساکنین ادعا می‌کنند که فعالیت‌های ماورالطبیعه در این مکان رخ می‌دهد که همیشه با استدلال به اینکه یک سوتفاهم بوده یا یک شوخی، بدون اثبات باقی می‌ماند.

 

جدا از فضایی‌ها، محیط راز و رمز گونه‌ی اطراف این بیابان بی آب و علف به جذابیت این منطقه افزوده است. از زمانی که رییس جمهور آمریکا، آیزنهاور، این منطقه را برای آزمایش های اتمی انتخاب کرد تئوری توطئه شروع شد. این قضیه مانند این است پشتتان بخارد ولی دستتان به آن نرسد. با این حال شما می‌دانید که وجود دارد، فقط نمی‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

 

۳. کلیسای تابوت عهد در اتیوپی

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

تابوت عهد یا صندوق عهد، صندوقی است که حاوی دو لوح سنگی است که ده فرمان خدا به موسی روی آن نوشته شده است. کلیسای ارتدکس اتیوپیایی ادعا می‌کند که این گنجینه در مکانی محصور در نزدیکی کلیسای Our Lady Mary of Zion قرار گرفته است.

 

این باور وجود دارد که این کلیسا حاوی یک صندوق چوبی است که با طلا پوشیده شده و حاوی دو لوح سنگی است که ده فرمان خداوند به موسی روی آن قرار دارد است. باور دیگری که وجود دارد این است که تابوت عهد اصلی به وسیله امدادهای الهی به اتیوپی منتقل شده است.

 

اسناد منتشر شده اخیر ادعا می‌کنند که این تابوت قبل از اینکه به وسیله رود نیل به اتیوپی فرستاده شود سال‌های زیادی در مصر بوده است. در سال ۲۰۰۹، کشیش ارشد کلیسای اورتدکس اتیوپی گفت که پرده‌برداری از این تابوت را اعلام می‌کند. روز بعد او نظر خود را در حالی که همچنان وجود تابوت را ادعا می‌کرد، عوض کرد.

 

۴. موزه ملی مطالعات امنیتی جیانگسو

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

اگر شما از افراد علاقه‌مند به بازدید از موزه‌ها هستید، برای وارد شدن به این موزه باید شهروند چین باشید. این موزه شامل اسناد محرمانه و تجهیزات جاسوسی چینی است.

 

اگر به فکر این هستید که با دوربین وارد این موزه شوید باید بدانید که عکاسی در داخل ساختمان ممنوع است. ظاهرا چینی‌ها از سال ۱۹۲۷ اسناد حساسی را در این مکان قرار داده‌اند.

 

۵. مرکز داده‌های گوگل

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

مرکز داده‌های گوگل دارای اتاق‌هایی است که شامل تریلیون‌ها بایت از اطلاعات می‌شود. همان‌طور که واضح است گوگل از دسترسی عموم به این پایگاه‌ها جلوگیری می‌کند. تنها خبره‌های آی تی قادر به دسترسی، آن هم به صورت محدود، به این مکان را دارند.

 

از طریق گوگل مپ می‌توان به صورت محدود از فضای داخلی این مرکز دیدن کرد. در حالی که نمی‌توانید زیاد زوم کنید، می‌توانید عظیم بودن این پایگاه را درک کنید. این گونه برنامه‌ریزی شده که فقط بالا بودن حجم اطلاعات در این پایگاه دیده شود.

 

۶. خزانه‌داری بانک انگلیس

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

خزانه‌داری بانک انگلیس حاوی مقدار غیرقابل توصیفی از دارایی‌ها است. از آن جایی که این خزانه شامل شمش‌های طلای بسیاری است، مسلما دومین بانک مرکزی قدیمی جهان اجازه بازدید از این مکان را به کسی نمی‌دهد.

 

مساحت این خزانه عظیم به اندازه مساحت سومین برج بلند لندن یعنی برج ۴۲ است. کلیدی که برای باز کردن این خزانه استفاده می‌شود یک کلید بزرگ ۹۰ سانتی‌متری است. طلای ذخیره شده در این خزانه حدود ۱۵۶ میلیارد پوند برآورد شده است که همین موضوع باعث شده تا یکی از بزرگ‌ترین ذخایر طلای جهان محسوب شود.

 

۷. غار لاسکو (Lascaux)

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

این غار در جنوب فرانسه، بیش از ۱۷۵۰۰ سال، یعنی از دوره پارینه سنگی، قدمت دارد. ساکنان این غارها سبک‌ زندگیشان و دیگر موجودات اطرافشان را روی دیواره‌های غار نقاشی کرده‌اند.

 

این غار شامل حدود ۲۰۰۰ نقاشی است که به سه دسته حیوانات، انسان‌ها و علامت‌های مفهومی تقسیم می‌شوند. بازدید از این غار بعد از جنگ جهانی دوم برای عموم آزاد شد اما به سرعت غار به سمت خراب شدن و کثیف شدن پیش رفت. در سال ۱۹۶۷ این غار برای در امان ماندن از آسیب بسته شد.

 

۸. مترو ۲ مسکو

 

اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها,مکان‌های ممنوعه جهان

دولت روسیه هرگز وجود این سیستم مترو زیرزمینی را نه رد و نه تایید کرده است. این سیستم در زمان جوزف استالین ساخته شد و موازی سیستم حال حاضر خط مترو مسکو است.

 

شایعه است که مترو ۲ که به کد D-6 توسط سازمان اطلاعاتی شوروی سابق معروف بود، کرملین، مرکز سرویس امنیتی فدرال، فرودگاه دولتی و یک شهر زیر زمینی به اسم رامنکی (Ramenki) را به هم متصل می‌کند. در سال ۱۹۹۴ یک تیم کاوشگری به نام کاوشگران جهان زیرزمینی اعلام کردند که ورودی این مترو را کشف کرده‌اند.

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش