مردم زیادی در دنیا زندگی می کنند که تا حدودی با بقیه فرق دارند. در این گزارش با پنج دسته از متفاوت ترین مردم جهان آشنا خواهید شد.
شهر کوتوله های لی لی پوت, چین
شهر کوتوله ها در چین در سال ۲۰۰۹ میلادی تأسیس شد. تعداد ساکنان آن ۱۲۵ نفر و میانگین سنی آنها بین ۱۹ تا ۴۸ سال است. لباس های تشریفاتی می پوشند. خانه هایشان شبیه درختان و قارچ ساخته شده است. این شهر امکانات رفاهی از جمله بیمارستان, مدرسه, سوپرمارکت, کافی شاپ و ... دارد. با وجود انتقادات وارد شده به ساکنان این شهر و گلایه از عزلت نشینی و دوری آنها از اجتماع , مردم این شهر در دنیای شاد خود زندگی می کنند و تصمیم دارند به همین شکل و با خود اتکائی در رفع نیازهایشان به زندگی خود ادامه بدهند.
قبیله ی پیراها, آمازون
ساکنان این منطقه لقب شادترین مردم جهان را دارند. آنها در آمازون برزیل زندگی می کنند. زبان آنها از چند کلمه ی محدود تشکیل شده است. برای شمارش اعداد فقط از کلمه هایی مثل (چند تا) و یا (خیلی) استفاده می کنند. تاریخ و یا تقویم ندارند. در روز یک یا دو بار غذا می خورند. هر از چند گاهی در طول روز چُرت بیست دقیقه ای می زنند. میزان جرم و بِزه در میان مردم این قبیله تقریباً صفر است و زندگی خود را در میان درختان و حیوانات سپری می کنند.
ایکاریا, شهر آدم هایی که عمر طولانی دارند
اکثریت مردم ایکاریا بیش از صد سال عمر می کنند. می گویند راز این طول عمر در طبیعت نهفته است. شعار مردم جزیره این است: «جایی که مردمش تا ابد زنده اند». در عین حال تعداد اندکی از آنها به آلزایمر مبتلا شده اند. مردم ایکاریا زندگی ساده ای دارند و به دور از هیاهوی شهر زندگی می کنند. از میوه ی باغ ها می خورند و از شیر بزها می نوشند. از جمله فعالیت هایشان تهیه روغن زیتون است. وقت غروب را با همسایگانشان سپری می کنند و با هم گپ می زنند.
شهر دوقلوها, نماد باروری و رویش
شهر دوقلوها در کشور برزیل قرار گرفته و به تعداد زیاد دوقلو هایش شهرت دارد. ۸۰ جفت دوقلو در این شهر زندگی می کنند. همین آمار کافی بود تا توجه روزنامه نگاران را جلب کند. مسئولان برزیل نام این شهر را (سرزمین دوقلوها) گذاشته و در آنجا مجسمه ای نمادین از باروری و رویش را نصب نموده اند. دانشمندان دلیل این پدیده را به طور کلی مختصّات جغرافیایی و مکان نام می برند و این مسئله ی ژنتیکی را به آب این منطقه غیرمرتبط نمی دانند.
قبیله ی وادما, قبیله مردم شترمرغی
مردم این قبیله یک نوع اختلال ژنتیکی دارند. این اختلال باعث شده که فقط دو تا سه انگشت در پاهای خود داشته باشند. به آنها مردمان پاشترمرغی و یا پاخرچنگی گفته می شود. از نظر دانشمندان دلیل این اختلال, ممنوعیّت ازدواج با افراد خارج از قبیله است.
- 10
- 4