برج و برج سازی در تهران یکی از مسائلی است که هر از چندگاهی فکر و ذکر مردم و مسئولان را متوجه خود میکند. اما شاید ندانید که اصولا تعریف ما از برج و آسمانخراش با تعریف و استانداردهای جهانی آن کمی تا قسمتی متفاوت است. آسمانخراشهایی که امروزه در نقاط مختلف دنیا سر بر میآورند چه به لحاظ ارتفاع و چه به لحاظ تکنولوژی استانداردهایی ورای آنچه که ما در ایران با آن سر و کار داریم را رعایت میکنند. اگر تمایل دارید بدانید پر آسمانخراشترین شهرهای دنیا کدامها هستند ادامه این مطلب را از دست ندهید.
هنگ کنگ، ٣١٠ آسمان خراش
هنگ کنگ به علت کمبود زمین برای ساخت ساختمانهای جدید به احداث آسمانخراشهای مرتفع روی آورده است. این موضوع در پی افزایش جمعیت و نیز روند رو به رشد وضعیت اقتصادی در این شهر به وجود آمده که نیازمند ساخت تعداد زیادی خانه و مسکن است.
نیویورک، ٢٣٨ آسمان خراش
نیویورک، بهعنوان یکی از پویاترین شهرهای آمریکا و نیز جهان، میزبان چندین مرکز تجاری و مهم دنیاست. این شهر چندین مولتیمیلیونر دارد که همواره برای سرمایهگذاری، بهویژه در بخش ساختوساز مسکن، آمادهاند. نیویورک هم برای توسعه و احداث ساختمانهای جدید با کمبود زمین مواجه است.
دوبی، ١٤٩ آسمان خراش
پایتخت اقتصادی امارات متحده عربی امروز یکی از قطبهای اقتصادی مهم منطقه و جهان است. دوبی چند مورد از زیباترین آسمانخراشهای جهان را دارد که بهواسطه آن، معماری پیشرفته خود را به نمایش گذاشته است.
شانگهای، ١٢٧ آسمان خراش
رشد سریع اقتصادی، تراکم جمعیت و محدودیت اراضی موجب ظهور آسمانخراشهاش بزرگ در قلب اقتصاد چین شده است. این شهر برای مقابله با مشکلات موجود در زمینه مسکن به احداث آسمانخراش و ساختمانهای بلند روی آورده است.
شیکاگو، ١١٦ آسمان خراش
از میان ١٢ ساختمان بلند مسکونی در آمریکا، هفت مورد آن در شیکاگو قرار دارند. شاید ندانید اما شهر شیکاگو خاستگاه بسیاری از نوآوریهای معماری بوده است. همچنین از دیرباز رقابتی پنهان در زمینه ساختوساز بین نیویورک و شیکاگو وجود داشته است.
توکیو، ١١٦ آسمان خراش
پایتخت ژاپن جمعیت بسیار زیادی دارد و زمینهای محدودش برای ساخت خانه و مسکن پاسخگوی نیازهای مردم نیست. این مشکل با نامساعد بودن شرایط زمینهای توکیو برای ساختوساز دو برابر میشود که چارهای جز احداث ساختمان بهصورت عمودی باقی نمیگذارد.
گوانگ ژو، ٩٢ آسمان خراش
این شهر هم با مشکلات مشابه دیگر شهرهای آسیایی در زمینه ساختوساز دستوپنجه نرم میکند، به همین علت با احداث آسمانخراشهای متعدد، تمهیدات جدی برای حل مشکل اسکاندهی جمعیت شهر اندیشیده است.
سنگاپور، ٧٥ آسمان خراش
سنگاپور هم مانند بسیاری دیگر از شهرهای این فهرست از محدودیت زمین برای ساختوساز رنج میبرد. همین موضوع، موجب احداث ساختمانها بهصورت عمودی و رو به آسمان شده است.
شنزن، ٧٤ آسمان خراش
این شهر، نقش مهمی در اتصال زمینهای چین و هنگکنگ دارد. شنزن همچنین بهسبب مراکز خریدی که در میان آسمانخراشهایش دارد، یکی از مقاصد اصلی گردشگری محسوب میشود.
- 13
- 6