سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۱ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۵۱۰۱
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

گران‌ترین خانه‌های دنیا و صاحبان ثروتمند آن‌ها

وقتی که درباره گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا صحبت می‌کنید، صاحبان شان اسرار آمیز هستند. درباره خانه‌های سلبریتی‌های هالیوود صحبت نمی‌کنیم، اما در مورد املاک و قصر‌هایی حرف می‌زنیم که صاحبان شان، ثروتمندترین انسان‌های سیاره زمین هستند.

به گزارش برترین ها، برخی از افراد این لیست خودشان خانه های خویش را ساختند و برخی دیگر املاک تاریخی را خریدند.

وقتی که درباره گرانقیمت ترین خانه های دنیا صحبت می کنید، صاحبان شان اسرار آمیز هستند. درباره خانه های سلبریتی های هالیوود صحبت نمی کنیم، اما در مورد املاک و قصرهایی حرف می زنیم که صاحبان شان، ثروتمندترین انسان های سیاره زمین هستند.

ملک و املاک همیشه موردی جذاب برای سرمایه گذاری برای سرمایه داران بزرگ جهانی بوده است و وقتی که شما یک مدیرعامل میلیاردر باشید، هزینه کردن چند صد میلیون دلار برای جایی که می خواهید زندگی کنید ایده بدی به نظر نمی رسد.

برخی از افراد این لیست خودشان خانه های خویش را ساختند و برخی دیگر املاک تاریخی را خریدند. اما این افراد قطعا می دانند که زندگی لاکچری چه معنایی می دهد.

۱۲) ملک سیلیکون ولی، لس آلتس هیلز، کالیفرنیا: ۸۸ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

معروف است که قیمت واقعی هر چیزی، همان قیمتی است که دیگران حاضرند برای آن پرداخت کنند. بنابراین تعیین قیمت دقیق برخی از خانه های این لیست دشوار است چرا که قیمت اولیه آنها در نهایت شدیدا سقوط کرده است.

با توجه به این که این ملک در «سیلیکون ولی» قرار دارد، عجیب نیست که کارآفرین فناوری آقای «کومار مالاوالی» مالک این ملک جذاب و دیدنی باشد. بنای ۱۹۴۰ متر مربعی این ویلای هشت هکتاری شامل ۵ اتاق خواب، ۷ سرویس، ۵ سرویس مهمان، اتاق نمایش خانگی (اتاقی که مخصوص تماشای تلویزیون ساخته می شود)، سوئیت های مهمانان، یک استخر سرپوشیده، اتاق بازی و انباری.

اولین بار با برچسب قیمتی ۸۸ میلیون دلار به فروش گذاشته شد اما در آوریل ۲۰۱۷ قیمتش را به ۶۸ میلیون دلار کاهش دادند ولی باز هم هیچ مشتری برایش پیدا نشد؛ اکنون اگر مشتری هستید، می توانید فقط با ۵۵ میلیون دلار صاحب آن شوید!

۱۱) لاس وِراس رنچ، سانتا باربارا، کالیفرنیا: ۱۰۸ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در سال ۲۰۱۶ برای اولین بار این ملک بعد از ۵۰ سال برای فروش به بازار ارائه شد، اما در نگاه اول برچسب قیمت ۱۰۸ میلیون دلاری ممکن است کمی گیج کننده به نظر برسد. خانه ای معمولی به سبک اسپانیایی در منطقه ای روستایی که حتی اتاق نمایش فیلم یا سرداب هم ندارد.

اما با نگاه دقیق تر متوجه می شوید که این ملک در زمینی ۱۸۰۰ هکتاری قرار گرفته است، دسترسی به یک ساحل اختصاصی ۳۲۰۰ متری، دره های زیبای اختصاصی و باغ های لیمو و آواکادو. (جهت مقایسه و برآورد ذهنی: مساحت پارک لاله تهران ۳۵ هکتار است، یعنی کمی بزرگتر از ۵۰ برابر پارک لاله.)

مالک آن آنیتا (تاپسی) داهِنی است، بیوه وارث نفتی «تیموتی داهنی»، نوه ادوارد لورنس داهنی که یکی از مگاسرمایه داران کالیفرنیا بود.

۱۰) آپارتمان دوبلکس، بلوار پنجم، نیویورک: ۱۲۰ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

واقع شده در شمالی شرقی نیویورک و مجاور پارک مرکزی، اولین بار که در سال ۲۰۱۶ به بازار ارائه شد ۱۲۰ میلیون دلار قیمت داشت. این آپارتمان ۱۱۰۰ متری در طبقات هفتم و هشتم این ساختمان سنگ نما قرار دارد و ۲۰ اتاق دارد، کف چوبی و سقف های بلند دارد و راه پله اصلی از سنگ مرمر ساخته شده است و کتابخانه ای با دیوارهای چرمی.

یکی از با کلاس ترین ساختمان های نیویورک، لورنس راکی فلر ۵۰ سال ساکن این پنت هاوس بوده است. سرمایه گذاری به نام جان گوتفراند آن را خرید و برای ۳۰ سال در خانواده او قرار داشت اما با درگذشت او در سال ۲۰۱۶ برای فروش به بازار ارائه شد.

سال گذشته باز هم به خاطر این که شاید برای بازار کنونی ملک گران بوده باشد، دوباره قیمت آن را حدود ۲۵ درصد کاهش داده و اکنون ۷۶ میلیون دلار است.

۰۹) ایل پالمتو، پالم بیچ، فلوریدا: ۱۳۷ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

جیم کلارک یکی از بنیانگذاران پیشین کمپانی «نت اسکیپ» (Netscape) مالک ایل پالمتو در پالم بیچ است و سال ۲۰۱۶ آن را با قیمت ۱۳۷ میلیون دلار برای فروش گذاشت. عمارت عظیم ۵۵۷۵ متر مربعی از یکسری عمارت های کلاه فرنگی تشکیل شده است و در زمینی ۵.۵ هکتاری قرار گرفته است. دارای ۱۰ اتاق خواب است و سردابی عظیم. همچنین دارای یک تونل زیرزمینی برای دسترسی مستقیم به ساحل می باشد. در کنار ساحل نیز یک خانه دو اتاق خابه با یک سرویس و استخری که متصل به دریاست.

خود کلارک این عمارت ایتالیایی که به طراحی آرشیتکت موریس فاتیو ساخته شده در دهه ۱۹۳۰ را در سال ۱۹۹۹ یازده میلیون دلار خرید و میلیون ها دلار برای بازسازی آن هزینه کرده است. ظاهرا کلارک برای یافتن مشتری اوقات سختی را سپری می کند. سال گذشته قیمت خود را به ۱۱۵ میلیون دلار کاهش داده و اخیرا بار دیگر هم این قیمت را باز هم کاهش داد. حالا کلارک به ۹۵ میلیون دلار راضی شده است.

۰۸) منزل شپرد کرِچ، هامپتون شرقی، نیویورک: ۱۴۰ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

ناشر سابق مجله فشن مردانه «اسکوئیر» (Esquire) و مدیرعامل کنونی «مدرسه جهانی» کرایس ویتل مالک ملک شپرد کرچ است. وقتی که در سال ۲۰۱۵ این خانه را با قیمت ۱۴۰ میلیون دلار روانه بازار کردند، این خانه ساحلی گرانقیمت ترین ملک در آمریکا بود.

زیربنای ساختمان ۶ اتاق خوابه اصلی ۹۶۰ متر مربع است، چهار شومینه، یک سالن هنر، یک اتاق پذیرایی عظیم با سقفی به بلندای سه طبقه؛ همچنین چهار اتاق خواب برای مهمانان، زمین تنیس و یک استخر و همچنین یک ساحل اختصاصی.

ویتل و همسرش پریسلا راتازی خانه را سال ۱۹۸۹ خریدند.

۰۷) جزیره بزرگ، ایالت کانِکتیکِت: ۱۷۵ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این جزیره که در نزدیکی ساحل کانکتیکت واقع شده است در سال ۲۰۱۶ به قیمت ۱۷۵ میلیون دلار راهی بازار شده است و با یک پل به ساحل کانکتیکت متصل می شود. ۲۰۰ سنگ تراش خانه اصلی ۶ اتاق خوابه را در سال ۱۹۰۲ ساختند و تقریبا همه اتاق ها نمای دل انگیز جزیره را زیر نظر دارند. این جزیره که تا منهتن کمتر از یک ساعت فاصله دارد، همچنین چند خانه کوچک تر دارد، یک اسکله برای کناره گیری قایق های بزرگ، و یک اصطبل برای ۲۰ اسب و البته دارای ساحل شخصی نیز می باشد.

ویلیام زِیگلر که از صدقه سر «بیکینگ پودر» ثروتمند شد، در ابتدای قرن بیستم آن را خرید. کارگزاری که مسئول فروش این جزیره است می گوید: «نسل های بعدی خانواده به جاهای دیگر نقل مکان کرده اند.» بنابراین قصد فروش آن را دارند. البته این کارگزاری ادامه می دهد: «اگر مایل به خرید این جزیره بزرگ هستید، حتما مقداری پول هم برای بازسازی آن در جیب داشته باشید.»

۰۶) ملک دریاچه فِیرفیلد، نیویورک: ۲۴۹ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

سرمایه گذار میلیاردر «ایرا رِنِرت» ملک ۶۳ هکتاری واقع در شهر «همپتونز» را در سال ۱۹۹۹ خرید ولی او و خانواده اش قبل از این که بتوانند به خانه جدید نقل مکان کنند باید ۵ سال صثبر می کردند چرا که پروژه ساخت و ساز این ملک عظیم، جنجالی در میان همسایگان ایجاد کرده بود.

همسایگاه «رنرت» شکایت خود را با این موضوع که ساخت ملکی ۱۰ هزار متر مربعی در منطقه اثر نامطلوبی بر خانه همسایگان خواهد گذاشت به دادگاه «ساتهمپتون» بردند، اما در نهایت رأی به نفع «رنرت» صادر شد و او توانست پروژه خود را کامل کند. البته در حال حاضر قانونی در «ساتهمپتون» تصویب شده است که خانه های جدید نمی توانند مساحتی بیش از «۱۸۶۰» متر مربع داشته باشند!

فیرفیلد دارای نیروگاه اختصاصی، ۲۹ اتاق خواب و ۳۹ سرویس بهداشتی است. ۳ استخر شنا، دو زمین تنیس، یک سالن بولینگ، یک زمین بسکتبال، یک کِنیسه (عبادتگاه یهودیان) اختصاصی و یک سالن نمایش خانگی با ظرفیت ۱۶۴ صندلی می باشد.

۰۵) پنت هاوس مجتمع وان هاید پارک، مرکز لندن: ۲۵۵ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در سال ۲۰۱۴ یک خریدار ناشناس از اروپای شرقی این پنت هاوس ۱۵۰۰ متری واقع در مجتمع اعیان نشین وان هاید پارک پل پادشاهی لندن را مبله نشده ۲۵۵ میلیون دلار خرید. این پنت هاوس دارای استخری از جنس فولاد ضد زنگ با سیستم اوزون، یک گلف سیمولیتور (اتاقی با سیستمی هوشمند که بر روی دیوار آن پرده ای دیجیتال با منظره یک زمین گلف آویزان است.

 «گلف باز» مثل این که در فضای باز و زمین بازی است با ضربه چوب گلف، توپ را به سمت پرده ضربه می زند، توپ به پرده دیجیتال خورده و از این به بعد کار سیستم هوشمند شروع می شود که با توجه به شدت و جهت ضربه، مسیری که توپ در فضای باز و طبیعی خواهد پیمود بر پرده و درون زمین گلف مجازی شبیه سازی می کند!)، استخر آبگرم سبک شرقی (مندرین)، و یک سوئیت سرگرمی. ساکنان وان هاید پارک شامل میلیاردرهای چینی، شیخ های عربی، اولیگارشی های روسی، سرمایه داران لندنی و سلبریتی ها.

اگر دنبال امنیت می گردید این ساختمان مورد نظر شماست. شیشه های ضد گلوله، اتاق های هراس (برای پنهان شدن در مواقع اضطراری نظیر ورود سارقان و خلافکاران به درون منزل)، و کارکنانی که توسط نیروهای ویژه انگلیس آموزش دیده اند.

۰۴) چارت ول، بل ایر، کالیفرنیا: ۳۵۰ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

بنای ۲۳۰۰ متری این منزل زیبا در یک زمین ۱۰.۳ هکتاری قرار گرفته است و دارای سالن رقص باله، سالن رسمی و یک سرداب با درجه حرارت قابل تنظیم است. همچنین دارای یک زمین تنیس و استخر شنا و پارکینگ سرپوشیده برای ۴۰ ماشین می باشد.

این بنا در سال ۱۹۳۳ ساخته شده است. آ. جرولد پرنچیو (یک میلیاردر تولید کننده شوهای تلویزیونی مثل «حقایق زندگی» (Life and Sanford) آن را در سال ۱۹۸۶ خرید، و در طول ۳۰ سال بعدی با خریدن املاک مجاور آن را گسترش داد. وقتی در ماه می سال ۲۰۱۷ از دنیا رفت، این ملک را برای فروش گذاشته اند.

۰۳) پنت هاوس واقع در ساختمان تور اودین (Tour Odeon)، مونته کارلو، موناکو: ۴۰۰ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

ساختمان ۴۹ طبقه «تور اودین» در موناکو سال ۲۰۱۵ افتتاح شد و پنت هاوس ۵ طبقه ۳۳۰۰ متری آن تصور می شود که یکی از گران ترین ها در دنیا باشد. قیمت گذاشته شده بر آن ۴۰۰ میلیون دلار عنوان شده است اما نتوانستیم بفهمیم که مالک آن کیست.

یک منظره ۳۶۰ درجه از دریا دارد، یک تراس خصوصی، یک سالن رقص، و دسترسی به استخر و سرسره آبی بالای پشت بام ساختمان دارد.

ساختمان «تور اودین» با ۱۷۰ متر ارتفاع، بلندترین ساختمان موناکو است و اولین آسمانخراش مدرنی است که طی دهه های اخیر در آن شهر ساخته شده است.

۰۲) ویلای لئوپولدا، فرانسه: ۷۵۰ میلیون دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

«لیلی صفرا»، خَیّر بین المللی برزیلی و بیوه بانکدار لبنانی «ادموند صفرا» مالک این ملک ۵۰ هکتاری است که دارای استخر شنا، آشپزخانه فضای باز، فضای سبز بزرگ در پشت بام یکی از بناها و سالن پذیرایی که به تنهایی از خیلی از عمارت های عظیم، بزرگ تر می باشد.

«لئوپولد دوم» پادشاه بلژیک در سال ۱۹۰۲ این خانه را به عنوان هدیه برای یکی از معشوقه هایش ساخت.

خانه اصلی این مجموعه که دارای ۱۱ اتاق خواب و ۱۴ سرویس بهداشتی می باشد، در سال ۱۹۹۵ برای فیلمبرداری یکی از فیلم های آلفرد هیچکاک (به نام «دستگیری یک دزد») مورد استفاده قرار گرفت.

ادموند این ملک را در سال ۱۹۸۸ خرید و پس از کشته شدنش در آتش سوزی عمدی که در یکی دیگر از خانه هایش واقع در موناکو اتفاق افتاد، «لیلی» وارث آن شد.

۰۱) «آنتیلیا»، هندوستان: یک میلیارد دلار

گرانقیمت‌ترین خانه‌های دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

«موکش آمبانی»، ثروتمندترین مرد هندوستان با ثروتی معادل ۲۳.۶ میلیارد دلار، مالک این خانه مدرن ۲۷ طبقه ای در بمبئی هندوستان است که زیربنای آن ۳۷ هزار متر مکعب است. از جمله مزایای این ساختمان عظیم ۳ سکوی نشست و برخاست هلی کوپتر، و ۶ طبقه پارکینگ زیرزمینی که در مجموع ۱۶۸ اتومبیل را در خود جای می دهد. این بنا به حدی عظمت دارد که ۶۰۰ خدمتکار جهت انجام امور مختلف و رسیدگی و نگهداری آن استخدام شده اند!

«آنتیلیا» آسمانخراشی ۱۶۸ متری است، ۹ آسانسور و ۱۷۸۸ اتاق دارد که شامل ۲۵۷ سرویس بهداشتی نیز می شوند. از دیگر امکانات این بنای عظیم می توان به یک معبد، باغ های اختصاصی، سالن رقص باله و یک سالن نمایش خانگی با ظرفیت ۵۰ نفر می باشد.

آمبانی ثروت خویش را مدیون «کمپانی صنعتی رِلینس» است که در امور تولید انرژی و قطعات فعالیت دارد.

احمد محمدی

  • 34
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش