سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۳۶ - ۰۱ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۲۴۴
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

خطرناک‌ترین و وحشتناک‌ترین زندان‌های جهان

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
اگر فیلم «رستگاری در شائوشنگ» را تماشا کرده باشید، احتمالاً در مورد آنچه در زندان می‌افتد، تصور نسبتا درستی دارید. محرومیت از آزادی، محیطی ناشناخته و طبعا هراس انگیز که به عنوان محکومیت عملی خلاف قانون برای افراد در نظر گرفته می‌شود. حال فکرش را بکنید که مکانی که بالطبع چنین شرایطی را دارد، ترسناک‌تر و مخوف‌تر از دیگر زندان‌ها هم باشد!

زندان‌های ترسناکی در این کره خاکی وجود دارند که مانند جهنم هستند و هیچ خلافکاری دوست ندارد از این زندان‌های خوفناک سر دربیاورد. در ادامه ما در برترین‌ها می‌خواهیم به معرفی خطرناک‌ترین زندان‌های جهان بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

۱. زندان دلفین سیاه، روسیه

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این زندان در روسیه بدترین و جانی‌ترین قاتلان سریالی، جنایتکاران، تجاوزگران و آدمخواران را در خود جای داده است. به دلیل ماهیت این محکومین، زندانبان‌ها نیز به همان اندازه وحشیانه عمل می‌کنند. در دلفین سیاه، زندانیان مجاز به نشستن یا استراحت در طول روز نیستند تا زمانی که هنگام خواب فرا برسد! تنها غذای این زندان یک کاسه سوپ و تکه‌ای نان است. گفته می‌شود سطح امنیتی این زندان به حدی بالاست که تنها راه فرار از این زندان مرگ است.

۲. زندان سیوداد باریوس، السالوادور

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

السالوادور به دلیل فعالیت گسترده گروه‌های خلافکار، یکی از بالاترین آمار‌های قتل را در میان کشور‌های جهان به خود اختصاص داده است. در زندان سیوداد باریوس این کشور، اعضای دستگیرشده دو گروه و دسته جنایتکار و جانی یعنی MS۱۳ و Barrio۱۸ در کنار هم و در شرایطی که حتی برای نگهداری دام‌ها نیز مناسب نیست، در قفس‌هایی با ابعاد ۴ در ۵ متر نگهداری می‌شوند. زندانیان این زندان جرم‌های سنگینی از جمله قتل و آدم ربایی داشته اند. این زندان آن چنان خطرناک است که حتی نگهبانان نیز از ورود به محیط آن ترس دارند!

۳. زندان جزیره پتاک، روسیه

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

کشور روسیه همواره به داشتن زندان‌های خوفناک مشهور بوده است. یکی از این زندان‌ها زندان جزیره پتاک است که به صورت ویژه برای نگهداری از خطرناک‌ترین جنایتکاران این کشور ساخته شده است. در این زندان از سیستم شکنجه‌های روحی و جسمی استفاده می‌کنند تا اراده زندانیان خود را سست و نابود کنند.

بسیاری از زندانیان این جزیره قبل از به پایان رساندن دوران محکومیتشان دیوانه می‌شوند. در این زندان، محکومان مدت ۲۲ ساعت از طول روز را در سلول کوچک خود به صورت انفرادی می‌گذرانند. زندانیان این زندان تنها دو روز در سال امکان دیدار با ملاقات کنندگان را دارند.

۴. زندان بنگ کوانگ، تایلند

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

زندان فوق امنیتی بنگ کوانگ یکی از زندان‌های مخوف تایلند است که در چند کیلومتری بانکوک قرار دارد. هر زندانی در سه ماه اول دوران محکومیتش در این زندان در تمام مدت دستبند و پابند به دست و پا دارد. زندانیان در این زندان در طول روز فقط یک کاسه سوپ برنج دریافت می‌کنند. انواع شکنجه‌های روحی و جسمی وحشیانه بر روی زندانیان در این زندان انجام می‌گیرد.

۵. زندان کامتی، کنیا

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

جدا از شرایط مخوف این مکان که شامل ازدحام شدید، گرما و کمبود آب است، این زندان همچنین به دلیل خشونت و تجاوز جنسی موجود در آن نیز شناخته می‌شود. در حالی که این زندان فقط برای نگهداری ۴۰۰ نفر ساخته شده، آمار زندانیان موجود در آن به ۴۰۰۰ نفر می‌رسد!

۶. زندان تدمر، سوریه

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

تدمر به عنوان یکی از بدترین زندان‌های جهان شهرت دارد. سوءاستفاده، شکنجه و رفتار‌های غیرانسانی در داخل دیوار‌های این زندان باعث شده است که به عنوان یک میراث بدنام به راحتی فراموش نشود. قتل و عام دسته جمعی زندانیان از دیگر مرسومات این زندان است. از شکنجه‌های این زندان می‌توان به بریدن دست و پا با تبر و کشیدن روی زمین تا دم مرگ را نام برد.

۷. زندان لا سابانتا، ونزوئلا

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

زندان لا سابانتا یا به قول هوگو چاوز «دروازه ورود به حلقه پنجم جهنم» به دلیل جمعیت زیاد زندانیان و کمبود امکانات یکی از ترسناکترین زندان‌های جهان به شمار می‌رود. این زندان یکی از خشن‌ترین مراکز تربیتی در آمریکای لاتین بوده و هر مجرمی که به این مکان قدم می‌گذارد، آرزو می‌کند که هر چه سریع‌تر از این محل فرار کند.

درست است که این مکان زندان است اما، زندانیانش گا‌ها حتی با خود در زندان اسلحه حمل می‌کنند و جنگ‌هایی خونین بین هم راه می‌اندازند. برای مثال در سال ۱۹۹۵ طی یک درگیری در این زندان ۲۰۰ زندانی توسط نگهبانان کشته شدند. همچنین در طی اتفاقی که در سال ۲۰۱۴ میلادی در این زندان رخ داد، ۱۹۶ زندانی کشته و بیش از ۶۰۰ نفر مجروح شدند.

۸. واحد ۱۳۹۱، رژیم اشغالگر قدس

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این بازداشتگاه بسیار سری و مخفی «گوانتاناموی اسرائیل» لقب گرفته است. در این زندان اغلب زندانیان سیاسی و مخالف دولت این کشور در شرایطی بسیار دشوار و سخت نگهداری می‌شوند. بسیاری از مردم و حتی مقامات سیاسی تا سال‌ها از وجود این زندان خبر نداشتند. شکنجه شدید زندانیان و سوءاستفاده از حقوق بشر در این زندان مرسوم است.

۹. زندان مرکزی گیتاراما، رواندا

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

زندانی با ظرفیت ۶۰۰ نفر، اما با ۶۰۰۰ نفر زندانی! زندانیان این زندان را «جهنم روی زمین» می‌نامند که در آن مانند حیوان با آن‌ها رفتار می‌شود. وسعت کمی که این زندان دارد و وجود ۶هزار زندانی، آن را تبدیل به یکی از زجرآورترین زندان‌های جهان کرده است. شرایط در این زندان چنان سخت است که بسیاری از زندانیان هم بندی‌های خود را به قتل رسانده و آن‌ها را می‌خورند. این زندان هیچ سلولی ندارد و زندانیان چاره‌ای جز خوابیدن در حالت نشسته و گاهی حتی ایستاده ندارند.

۱۰. کمپ ۲۲، کره شمالی

خطرناک‌ترین زندان‌های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

مخوف‌ترین شکنجه‌گاه کره زمین در شمال کره شمالی بوده و در نزدیکی مرز جمهوری خلق چین و روسیه قرار دارد! کمپ ۲۲ یک اردوگاه یا زندان نظامی است که زندانیان سیاسی در آنجا نگهداری می‌شوند. این کمپ دارای حداکثر شرایط امنیتی و حفاظتی بوده که گفته شده هیچ کس از آن جان سالم به در نمی‌برد. این اردوگاه بیش از ۵۰هزار زندانی دارد که عمدتا از افراد سیاسی غیرقابل اعتماد بوده و همه این زندانیان تا زمانی که بمیرند بازداشت خواهند بود و اطلاعات آن‌ها منتشر نمی‌شود.

bartarinha.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش