دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۶ - ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۲۳۹۰
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

۱۰ مورد جالب از تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا (+ تصاویر)

کرونا جهان را درنوردیده و همه چیز را تحت تأثیر خود قرار داده است. در حاشیه این همه‌گیری عجیب و مرگبار اتفاقات جذاب و خواندنی نیز در حال رخ دادن است. در این گزارش چند اتفاق حاشیه‌ای و جذاب کرونایی را خواهید خواند.

۱. سرآشپز معروف هامبورگ هر روز در حال خدمت‌رسانی به سالمندان

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

خانم کورنِلیا بولیتو یک ستاره،ی آشپزی در تلویزیون آلمان است، او در روزهای همه‌گیری کرونا، غذاهای گرم و رایگان در اختیار افراد مُسن و سالخورده قرار می‌دهد و هزینه‌ی سفارش های آنان از مغازه‌های آلمان را می‌پردازد. خانم بولیتو و تیم‌ همکارش روزانه صد وعده غذای گرم را مجانی در اختیار سالمندان هامبورگ قرار می‌دهند، زیرا به دلیل فراگیر شدن کرونا و بسته شدن رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع غذا، دستیابی آنها به غذا به سختی ممکن شده است.

این غذاها شامل مرغ، نخود سبز و برنج است. غذا با رعایت توصیه‌های بهداشتی به جلوی درب خانه‌ آنها برده می‌شود. خانم بولیتو از معروف‌ترین آشپزهای آلمان است و برنامه‌های مختلف آشپزی را تولید کرده و در هامبورگ چهره‌ای شناخته شده است.

۲. کمک تایوانی‌ها به کشیش ایتالیایی

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

هزاران شهروند تایوانی در صف ایستادند تا به ایتالیا در جنگ علیه کرونا کمک کنند. آنها سه میلیون دلار جمع‌آوری کردند تا به این روش از یک کشیش ایتالیایی که پس از جنگ جهانی دوم به آنها برای ساخت بیمارستان و درمانگاه کمک کرده بود، سپاسگزاری کنند. پیش از این تایوان ۱۵ میلیون ماسک محافظتی به اتحادیه اروپا هدیه داد و ۵۰۰ هزار ماسک را نیز به ایتالیا و ایالات متحده آمریکا اختصاص داد. جوزپه دیدونی که از سال ۱۹۶۵ میلادی در تایوان زندگی می کند بیانیه ای‌ صادر کرد و از تایوانی ها خواست تا کمک‌های خود را به مرکز جمع‌آوری کمک‌ها بیمارستان لودونگ اهدا کنند تا با این کمک‌ها برای هموطنانش در ایتالیا ماسک و گان ویژه پزشکی تهیه کند. تایوانی‌ها هم درخواست او را اجابت کردند و در حرکتی زیبا در کنار کشیشی که آنها را تنها نگذاشته بود ایستادند. این کشیش ۸۰ ساله از سال ۱۹۶۵ میلادی در تایوان زندگی می‌کند.

۳. کاپیتان خطوط هواپیمایی انگلستان، پیک تحویل غذا شد

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

همه‌گیری کرونا بسیاری از مردم را به تغییر سبک زندگی و فعالیت‌هایشان وادار کرده است، تا جایی که یک کاپیتان هواپیماهای غیر نظامی به پیک یکی از فروشگاه‌ها تبدیل شده است.

پیتر لوگن که در ایرلاین انگلستان کار می‌کند نمی‌خواست در خانه حبس بماند و بیکار باشد. او اینک در فروشگاه‌های معروف تسکو در انگلستان مواد غذایی و کالاهای خرید افراد سالمند و افرادی که از  بیماری‌های خطرناک رنج می‌برند،به در خانه‌هایشان می‌رساند. 

۴. درخواست عجیب دختر ایتالیایی از پلیس پس از انتشار کرونا 

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در ایتالیا دختری به پلیس زنگ می‌زند و می‌گوید: من گرسنه‌ام!... پلیس ایتالیا در یکی از مناطق استان بولونیا در شمال این کشور یک تماس تلفنی از دختری ۱۲ ساله دریافت می‌کند. او از پلیس می‌خواهد که به دلیل بیکار شدن پدرش بر اثر انتشار ویروس کرونا به آنها کمک کنند. او گفت: من گرسنه‌ هستم، پدرم دیگر کار نمی‌کند، یخچال خالی است و ما داریم از گرسنگی می‌میریم لطفاً به ما کمک کنید! پلیس برای اثبات گفته‌های دختر به خانه آنها می‌روند و درمی‌یابند که اوضاع خانواده اسف‌بار است. آنها برای خانواده کنسرو، شیر، ماکارونی، تخم مرغ، آرد، گوشت، بیسکوییت، میوه و سبزی می‌برند. 

۵. سگ‌های سورتمه سوار خانم لوکاس

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

یک زن جوان در ایالت مین شمال شرقی آمریکا از سگ‌های سورتمه‌سوار برای رساندن خریدهای سالمندان استفاده می‌کند. خانم هانا لوکاس ۲۲ ساله که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کار می‌کند، برای افراد مسن و اشخاصی که از ضعف سیستم ایمنی رنج می‌برند، داوطلبانه خدمت‌رسانی می‌کند. او با سورتمه‌هایی که توسط سگ ها کشیده می‌شود برای حمایت از این قشرها در حال کمک‌رسانی است. لوکاس دو سال پیش از ویرجینیا به کاریبو رفت، زیرا علاقه‌ی زیادی به سگ‌های سیبری داشت و وقت زیادی را صرف تمرین کرد و دریافت که این سورتمه‌ها سرعت بالایی در خدمت رسانی دارند. او می‌گوید: در دوران کرونا متوجه شدم که افراد مسن نباید برای خریدهای جزئی و کوچک مثل تخم مرغ، شیر، میوه و ... خود را در معرض خطر قرار بدهند و ایده از همینجا شروع شد.

۶. جشن عروسی کرونایی در مصر 

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

کاشف به عمل آمد که در یک مراسم عروسی در شهر کفرالدوار مصر، افراد مبتلا به کرونا شرکت کرده‌اند، پلیس که از موضوع خبردار شد پنج خانواده را کامل قرنطینه کرد و از سایر اهالی منطقه هم خواست تا ۱۴ روز از خانه‌هایشان خارج نشوند و در صورت مشاهده هر گونه علامت خطر به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. اداره بهداشت کفرالدوار نیز از مواد ضد مالاریا در خیابانها پاشید تا حشرات منجر به پخش بیماری نشوند. نیروهای امنیتی هم برای ضمانت اجرایی قرنطینه در خیابان‌های این منطقه حضور پررنگی دارند. 

۷. ۳۵۰۰ کارگر روزانه مسجدالحرام را ضدعفونی می‌کنند 

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

روزانه ۳۵۰۰ کارگر با ۲۱۶۰ لیتر مواد شوینده دوستدار محیط زیست، مسجدالحرام و مسجد نبوی را ضدعفونی می‌کنند. اداره‌ی تطهیر مسجدالحرام از ۳۵۰۰ کارگر در هر روز برای شستن مسجدالحرام استفاده می‌کند و هر پنج روز یک بار هم فرش‌های این دو مسجد شسته می‌شوند. دفتر آب زمزم نیز، ۴۵۰ كارگر را برای مشاركت در فرآیند پاكسازی و صدعفونی ۲۷ هزار ظرف آب، پایه و شیر آب زمزم اختصاص داده است.

۸. مردم هند بعد از سی سال هیمالیا را دیدند

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

یکی از خوشحال‌کننده ترین خبرهای کرونایی شاید متعلق باشد به اینکه برخی مردم مناطق هند پس از سی سال توانستند سلسله جبال هیمالیا را از مسافت ۲۰۰ کیلومتر ببینند. دلیل این موضوع کاهش میزان آلودگی هوا به دلیل قرنطینه پس از انتشار ویروس کروناست. ساکنان استان گالاندا در اقلیم پنجاب در شمال هند، تصاویری از هیمالیا منتشر کردند، که این اتفاق جذاب را به نمایش گذاشت. 

۹. مراسم ازدواج زوج آلمانی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در سال ۲۰۱۹ میلادی راب جیسون و مانوئلا برای ازدواج در کولونیا در غرب آلمان برنامه‌ریزی کردند و موعد جشن در ماه آوریل بود و قرار بود با حضور ۶۰ نفر برگزار شود، آنها حتی غذای مهمانان را سفارش داده بودند. اما با انتشار ویروس کرونا در آلمان، رویاهایشان بر باد رفت، با این حال تصمیم گرفتند با رعایت شروط کرونایی دولت مراسم را برگزار کنند. راب ۵۱ ساله و مانوئلا ۴۳ ساله به تنهایی در سالن ویژه و تنها با حضور یک مسئول مراسم را برگزار کردند و در بیرون معدود مهمانان مراسم با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در بیرون منتظر آنان بودند.

۱۰. جشن‌های آغاز سال نو در کامبوج لغو شد

تأثیر عجیب کرونا بر زندگی مردم دنیا,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

کامبوج جشن آغاز سال نوی کامبوجی را که قرار بود هفته‌ی آینده برگزار شود برای جلوگیری از انتشار کووید۱۹ لغو کرد. این جشن چهار روزه قرار است به وقت دیگری موکول شود. در این جشن سالانه و عمومی، مردم کامبوج به دید و بازدید می‌روند و در گروه‌های چند نفری خانه‌های خود را به مقصد معابد بودایی ترک می‌کنند و به آن معابد هدایا اعطا می‌کنند. اما امثال این جشن لغو شد.

سال نو خمر، پایان فصل برداشت سنتی، زمان اوقات فراغت برای کشاورزان است که سالانه به منظور برداشت و برداشت برنج مشغول به کار می شوند. اصولا مردم کامبوج سال نو را در اواسط ماه آوریل (اواخر ماه فروردین) جشن می گیرند. جالب است که بدانید این جشن سال نو، بزرگترین جشن سال در کامبوج است و حال و هوای خاص خودش را دارد.

tabnakbato.ir
  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش