سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۳۴ - ۱۷ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۰۹۴۶
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده/ تصاویر

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

ساختمان‌ها و سازه‌های مختلفی در جهان در حال ساخت است که طراحی این سازه‌ها مانند داستان‌های علمی تخیلی و فضایی است، ولی با وجود ابعاد و اشکال هندسی نامتعارف، سازگاری حداکثری با محیط زیست کره زمین دارند.

ساختمان سه بعدی شهرداری دبی

بزرگترین ساختمان چاپی از لحاظ مساحت در دنیا، ساختاری سه بعدی دارد. مساحت این ساختمان ۶۴۰ متر مربع و ارتفاع آن ۹ متر و نیم است. این پروژه با پرینتر سه بعدی ساخته شده و برای ساخت آن زباله‌های بازیافتی ساختمان‌ها، سیمان گچ و... به کار رفته است.

ماده‌ای که برای چاپ سه بعدی در ساختمان به کار می‌رود، ۵۰ درصد سبک‌تر از سیمان است. گفتنی است این دستگاه پرینتر سه بعدی، دیواره‌های ساز را به شکل لایه لایه می سازد و در کل هماهنگ با وضعیت آب و هوای منطقه ساخته شده است؛ این پروژه در سال ۲۰۱۹ به پایان رسید.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

برج وصل

آسمانخراش وصل با ظاهری سرامیکی به صورت چرخشی طراحی ‌شده و شامل بالکن‌های متعدد و زیبا و استخر‌هایی در تراس است. این ساختمان همچنین مجهز به سیستم روشنایی خورشیدی بسیار پیشرفته‌ای است و آن را بلندترین آسمان خراش سرامیکی جهان نامیده اند.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

برج تجاری اداری O۱۴

این برج در سال ۲۰۰۹ (البته در بعضی منابع ۲۰۱۱ ذکر شده است) ساخته شده و شکاف خالی یک متری میان بدنه ساختمان و داخل آن مانند یک شومینه و تهویه برای کل ساختمان عمل می‌کند.

ظاهر این ساختمان دارای قوس و خطوط منحنی و حفره‌های زیاد و متنوعی است و ۱۳۰۰ حفره در نمای این ساختمان وجود دارد که در حین عبور جریان هوا برای تهویه طبیعی، وظیفه ورود نور ملایم را نیز به فضای داخلی آن دارد. این برج ۲۲ طبقه ساخته شده است.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

ساختمان Netherland pavilion

این ساختمان ابداعی یک سازه مخروطی شکل بزرگ دارد که از طریق جذب رطوبت هوا و متراکم نمودن آن آب کافی برای کشت سبزیجات را فراهم می‌آورد. این پروژه جوهره آب انرژی و غذا را به هم پیوند داده است.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

موزه آینده در دبی

ساختمان این موزه از ۲۲ اکتبر سال ۲۰۱۹ در حال ساخت است و بنای آن از بزرگراه شیخ زاید قابل مشاهده است. این ساختمان مدرن توسط الگوریتم طراحی شده و به شکل گچبری بزرگ هلالی است که حفره‌ای میان تهی دارد. بنا بر گفته‌ی سازندگان و طراحان، سمبل آن چیزی است که هنوز نمی‌دانیم؛ بسیاری شکل این طرح را مانند چشم می‌دانند.

این ساختمان سیستم‌های پیشرفته کنترلی و بازیافت آب شیرین دارد. انرژی آن از طریق پنل‌های خورشیدی تامین می‌گردد و نمای بیرونی آن مزین به خطوط عربی است که مفهوم ناشناخته‌ای دارند.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

برج index

این برج در مرکز تجاری دبی با ارتفاع آن ۳۲۸ متر است و ۸۰ طبقه دارد. ساختمان آن شرقی - غربی ساخته شده که علاوه بر دید بهتر از دریا و صحرا، به کاهش گرمای ساختمان، در نتیجه مصرف کمتر تهویه ها، کمک می کند.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

ساختمان اپرای دبی

این ساختمان گنجایش دو هزار نفر را دارد و برای اجرای رویدادهای مختلفی اعم از تئاتر، باله، کنسرت، کنفرانس و جشن‌ها طراحی شده است. این ساختمان از نظر ظاهری شبیه یک کشتی است با زیربنای ۵۷۹۸ متر مربع. ساختار دکل مانند اپرای دبی، شاهکار هنر معماری است که تا کنون جوایز بسیاری را برده است. سالن آن توانایی تبدیل به سه حالت: سالن نمایش، سالن کنفرانس و سالنی مسطح برای ضیافت‌ها را، داراست.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

ساختمان پیچ خورده سیان Cayan

هر طبقه این ساختمان ۱.۲ درجه در جهت عقربه‌های ساعت تنظیم شده است. از این برج به نام برج بی نهایت نیز نام می‌برند که در کنار آبشار دبی واقع شده و دارای ۷۵ طبقه است که در یک منحنی ۹۰ درجه مارپیچ می‌گردد. این ساختمان توسط معماران مشهور جهان Skidmore و مریل طراحی و ساخته شده است. گفتنی است این معماران مشهور، پروژه‌های بزرگی مانند: برج خلیفه، برج ترامپ در شیکاگو و برج جین مائو در شانگ‌های را ساخته‌اند.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

برج خلیفه

آخرین برج لیست، برج خلیفه است. با این که نزدیک ده سال از ساخت و افتتاح آن می گذرد، هنوز بلندترین برج جهان بوده و جواهر دبی نام گرفته است.

ساختمان آن در ۱۶۳ طبقه مسکونی با هزار واحد آپارتمان و ۴۹ طبقه اداری است و از سه هسته (به صورت Y با الهام از گل هیمنوکالیس) تشکیل شده که هر سه بال به هم متصل می‌شوند.

ساختمان‌های ابداعی در شهر آینده,ساختمان های زیبا

گفتنی است که آلومینیوم به کار رفته در این برج، معادل ۵ هواپیمای A ۳۸۰ و فولاد ضدزنگ آن معادل ۲۹۳ برابر فولادی است که در برج ایفل به کار رفته است.

tabnakbato.ir
  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش