به گزارش ایسنا ، این شخص که" ویلیام کارتر" نام دارد، تا ۱۳ سالگی توانایی خواندن و نوشتن نداشت ولی توانست در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل از دانشگاه" بریستول" فارغ التحصیل شود.
او هم اینک در حال تحصیل در مقطع دکتری جغرافیایی سیاسی دانشگاه کالیفرنیا برکلی است.
کارتر هنگامی که در دوره متوسطه بود، دچار خوانش پریشی بود و همیشه در مدرسه جا می ماند. چون او از دیگر دانش آموزان عقب می ماند، احساس تنهایی میکرد و به بخش خدمات بهداشت روانی فرستاده می شد. هدف از گذراندن این دوره ها این بود که مبادا کارتر به علت مشکلاتش و مورد تمسخر قرار گرفتن دیگر دانشجویان، به یک مجرم تبدیل نشود.
او در دبیرستان ناامیدانه تلاش میکرد که خواندن و نوشتن را بیاموزد ولی شکست می خورد. سرانجام او تحت نظر یک متخصص قرار گرفت و تشخیص داده شد که دچار خوانش پریشی است.
خوانش پریشی یک اصطلاح عام برای تشریح معلولیت آموزشی است. این اختلال موجب اختلال در روان خوانی یا درک مطلب می شود و میتواند خود را بعنوان یک مشکل در رابطه با واج خوانی، و رمزگشایی، دیکته، مهارت شنوایی، حافظه کوتاه مدت، یا نامگذاری سریع آشکار کند.
وی در دوران حضور خود در دانشگاه بریستول در کنفرانس های بین المللی شرکت کرد و در پارلمان اروپا سخنرانی کرد و جوایز مختلفی را برای عملکرد علمی خود دریافت کرد.
وی با تلاش بسیار توانست نمرات بالایی دریافت کند و برنده جایزه دستاوردهای کودکان سیاه پوست شد.
کارتر که هم اکنون ۲۲ سال دارد، گفت:یادگیری نحوه خواندن و نوشتن، جهان را برای من قابل فهم کرد.
- 19
- 6