دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۱۸۶۵
حوزه بهداشت و رفاه

زمان بازگشایی و نحوه ثبت نام در سامانه واکسن برای ۷۵ ساله‌ها/ توضیحات مینو محرز درباره واردات واکسن

آغاز واکسیناسیون افراد ۷۵ سال به بالا,واکسیناسیون در ایران
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت توضیحاتی درباره نحوه فراخوان واکسیناسیون برای سالمندان ۷۵ سال به بالا توضیح داد و گفت: تا آخر هفته افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت واکسینه می‌شوند و احتمالا پایان هفته برای جاماندگان، سامانه ثبت‌نام بازگشایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر جعفرصادق تبریزی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ضمن اشاره به آغاز واکسیناسیون سالمندان ۷۵ سال به بالا از دیروز، درباره نحوه ثبت‌نام سالمندان در سامانه salamat.gov.ir گفت: تنها کافی است سالمندان وارد به سامانه شده و کد ملی و شماره تماس خود را ثبت کنند. شماره تلفن اعلام شده باید به گونه‌ای باشد که ما بتوانیم با آن تماس برقرار کنیم (تلفن یا پیامک) و الزاما نیازی نیست خط تلفن به نام خود سالمند باشد.

وی درخصوص زمان به‌روزرسانی سامانه برای ثبت‌نام افراد ۷۵ سال به بالا تصریح کرد: پس از اینکه پیامک برای کسانی که لیست آنها را داریم ارسال شد و برای واکسن فراخوان شدند و آمدند، آن وقت سامانه برای ثبت‌نام مابقی کسانی که در لیست نبودند آغاز می‌شود. یعنی فعلا تنها افراد بالای ۸۰ سال می‌توانند ثبت‌نام کنند و احتمالا از آخر این هفته ۷۵ سال به بالا هم بتوانند در سامانه ثبت‌نام کنند.

تبریزی ادامه داد: تا دیشب ۶۷ هزارنفر از طریق سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کردند که تزریق واکسن برای حدود ۲۷ هزار نفر از آنها انجام شد، حدود ۱۴۹۰۰ نفر نوبت‌دهی شدند و پیامک برایشان ارسال شده است. بالای ۵۰ درصد (۳۴ هزار نفر) کسانی که در سامانه ثبت‌نام کردند از تهران بزرگ هستند. جمعیت سالمندان بالای ۸۰ سال کشور حدود یک میلیون و ۱۶۰ نفر است و از این تعداد تا دیروز حدود ۷۵۰ هزار نفر یا ۶۵ درصد واجدین شرایط را واکسینه کردیم که درصد و پوشش خوبی است و امیدواریم این میزان پوشش به بالاتر از ۷۰ یا ۷۵ درصد برسد.

وی با اشاره به آغاز واکسیناسیون افراد ۷۵ سال به بالا از دیروز اظهار کرد: جمعیت این گروه سنی (۷۵ تا ۷۹ سال) در کشور حدودا ۹۳۰ هزار نفر هستند و امروز صبح اول وقت آمار را بررسی کردم و حدود ۱۳۰ هزارنفر فرد ۷۵ سال به بالا واکسن دریافت کردند. ان شاءلله تا آخر هفته افراد دارای پرونده الکترونیک واکسینه می‌شوند و احتمالا آخر هفته برای جامانده‌ها سامانه بازگشایی خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: مراکز ما محدودیت تعداد تزریق روزانه ندارند؛ البته چون هنوز واکسن به تعداد کافی به دستمان نرسیده بود مقداری با احتیاط حرکت می‌کردیم ولی امروز صبح حدود یک میلیون واکسن و امشب هم ۱.۵ واکسن دریافت می‌کنیم و به این طریق واکسیناسیون را انجام می‌دهیم. مجددا چهارشنبه این هفته و هفته آینده هم حدود ۲ میلیون واکسن به دستمان می‌رسد که گروه‌های سنی بعد را هم پوشش می‌دهد.

وی در خاتمه افزود: تاکنون سامانه salamat.gov.ir هیچ مشکلی نداشته است و به کار خود ادامه می‌دهد.

توضیحات مینو محرز درباره واردات واکسن | آیا ایران در ساخت واکسن کرونا خودکفا شد؟

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کووایران گفت: شرکت برکت و سایر شرکت‌های تولید واکسن کرونا هنوز به تولید نرسیده‌اند و هنگامی که به تولید برسند، توانایی تولید انبوه را دارند و دیگر نیازی به واردات نیست؛ اما فعلا تا زمانی که واکسن‌های ایرانی به تولید انبوه برسند، لازم است برای کووید واکسن وارد کنیم.

آغاز واکسیناسیون افراد ۷۵ سال به بالا,واکسیناسیون در ایران

به گزارش میزان، مینو محرز در واکنش به شایعاتی که خصوص آغاز فاز سوم مطالعاتی واکسن کوو ایران برکت بدون مجوز مطرح می‌شود، گفت: چنین موضوعی اصلا صحت ندارد و فاز سوم مطالعاتی این واکسن هنوز آغاز نشده و این مرحله مطالعاتی از امروز یا فردا شروع می‌شود و برای این کار مجوز صادر شده است.

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران در خصوص چاپ مقالات مراحل مطالعاتی این واکسن در نشریات بین المللی توضیح داد: مقاله علمی اولین فاز این واکسن چاپ شده و مقاله مرحله دوم هم تقریبا تکمیل است و به زودی و هنگامی که داده‌هاکامل شوند، ارائه می‌گردد و به چاپ می‌رسد و فاز سوم آغاز می‌شود.

وی ضمن اشاره به اینکه ما باید ۲۸ و ۴۲ روز بعد از تزریق واکسن میزان آنتی بادی دریافت کنندگان واکسن را چک و داده‌ها را تکمیل کنیم، متذکر شد: هیچ اقدامی بدون داشتن مجوز انجام نشده و نمی‌شود و تا کنون استانداردها در خصوص این واکسن به خوبی رعایت شده و ما کارآزمایی‌های بالینی را به خوبی پایش می‌کنیم و تا کنون خطایی صورت نگرفته است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کووید در خصوص مطالبی که از زبانش در خصوص عدم نیاز به واردات واکسن کرونا در کشور مطرح شده است، اظهار کرد: سال‌ها واکسن سازی در داخل کشور مختل شده بود و ما مجبور بودیم از هند و سایر کشورها واکسن وارد کنیم، اما در حال حاضر یک ساید بزرگ واکسن سازی در ایران تاسیس شده که این موضوع موجب خوشحالی همه ما است و شرکت‌های واکسن سازی در کشور توانایی تولید انواع واکسن‌ها را در داخل دارند و دیگر نیازی به واردات نداریم.

وی با بیان اینکه البته شرکت برکت و سایر شرکت‌های تولید واکسن کرونا هنوز به تولید نرسیده اند و هنگامی که به تولید برسند، توانایی تولید انبوه را دارند و دیگر نیازی به واردات نیست، افزود: به طور کلی با به راه افتادن این ساید واکسن سازی که بسیار عظیم است و رسانه هم از آن بازدید کردند ما می‌توانیم واکسن‌ها را در داخل کشور تولید کنیم و من بسیار خوشحالم که از این بعد واکسن آنفلوآنزا و سایر واکسن‌ها را که به خاطر تحریم‌ها به هزار بدبختی وارد کشور می‌کردیم، می‌توانیم با برنامه ریزی خودمان تولید کنیم و دیگر لازم نیست آن‌ها را وارد کنیم.

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران ادامه داد: اما فعلا تا زمانی که واکسن‌های ایرانی به تولید انبوه برسند، لازم است برای کووید واکسن وارد کنیم و برای بیماری‌های دیگر به امید خدا از این به بعد خودمان واکسن می‌سازیم من چنین مطلبی را گفتم و متاسفانه صحبت‌های من تحریف شده است.

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش