جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۰:۰۸ - ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۲۲۷
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت وعده داد؛

برداشته شدن محدودیت های سنی در تزریق واکسن کرونا

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت
بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت گفت: همه واکسن های تزریق شده به دانشجویان در سامانه های وزارت بهداشت ثبت می شود و دانشجویان با داشتن کارت دانشجویی میتوانند واکسینه شوند؛ البته به سرعت، محدودیت های سنی در تزریق واکسن کرونا را بر می داریم که جزییات آن از طریق معاونت بهداشت وزارت بهداشت به اطلاع عموم می رسد.

به گزارش فارس، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت اظهار داشت: روند واکسیناسیون عمومی در کشور شتاب می گیرد و تلاش ما این است که روزانه یک و نیم تا دو میلیون دُز واکسن (vaccine) در کشور تزریق شود و از مرگ و میرهای بیشتر مردم، پيش‌گيري شود و با تسریع واکسیناسیون می توان از موج های بعدی بیماری کرونا در کشور جلوگیری کرد.

او ادامه داد: هیچ محدودیتی در تخصیص واکسن کرونا به دانشگاه های علوم پزشکی نداریم ولی نمی خواهیم که واکسن ها دپو و ذخیره شود. هر قدر که دانشگاه ها در این زمینه کار کنند و واکسیناسیون را به شکل کسترده تری انجام دهند، به آنها واکسن می دهیم ؛بنابراین سرعت توزیع واکسن بستگی به سرعت تزریق آن در دانشگاه های علوم پزشکی دارد.

او اضافه کرد: خوشبختانه در روزهای اخیر مقدار قابل توجهی واکسن به کشور وارد شده و مقدار فراوانی واکسن در اختیار ما است و تلاش ما این است که واکسیناسیون به سرعت انجام و از مرگ و میرهای بیشتر جلوگیری شود.

عین الهی یادآور شد: مشکلی برای تامین دُز دوم واکسن های تزریق شده وجود ندارد ؛چون مقدار واکسن تامین شده، پاسخگوی تزریق برای دُز دوم نیز است.

وزیر بهداشت یادآور شد: متأسفانه کرونا (corona) صدمات زيادي به همه حوزه ها از جمله آموزش وارد کرد و آموزش به شکل مجازی به ویژه در رشته هایی که نیاز بکار عملی دارد، دشوار است. رییس جمهور و معاون اول رییس جمهور تاکید دارند که دانشگاه ها سریعا بازگشایی شوند و لازمه بازگشایی دانشگاه ها، واکسیناسیون اساتید و دانشجویان است.

وی ابراز داشت: تقریبا بخش عمده واکسیناسیون اساتید انجام شده و از امروز واکسیناسیون دانشجویان نیز در کشور آغاز شده و هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم. تمام مراکز ما، دانشجویان را واکسینه می کنند و دُز دوم آنها نیز یک ماه آینده قابل تزریق است و بازگشایی دانشگاه ها را در اواسط مهرماه خواهیم داشت.

عین اللهی اظهار‌کرد: دانشجویان برای حضور در دانشگاه ها باید واکسینه شوند و کارت واکسن داشته باشند.

او افزود: برنامه ما این است که محدودیت ها از جمله محدودیت های سفر و زیارت و ... را با انجام واکسیناسیون به تدریج ، برداریم؛ البته همچنان باید شیوه نامه های بهداشتی و فاصله اجتماعی (Social distance) رعایت و از ماسک و مواد ضدعفونی کننده استفاده شود ولی با واکسیناسیون اصناف، میتوان محدودیت های مشاغل را برداشت تا شاهد شکوفایی وضعیت اقتصادی، رفاهی و اجتماعی مردم باشیم.

وی یادآور شد: همه واکسن های تزریق شده به دانشجویان در سامانه های وزارت بهداشت ثبت می شود و دانشجویان با داشتن کارت دانشجویی میتوانند واکسینه شوند؛ البته به سرعت، محدودیت های سنی در تزریق واکسن کرونا را بر می داریم که جزییات آن از طریق معاونت بهداشت وزارت بهداشت به اطلاع عموم می رسد.

وزیر بهداشت اظهار کرد: از ۱۵ مهرماه کلاس های دانشگاه ها باید دایر شود و اساتید باید در دانشگاه ها حاضر شوند. حضور فراگیران و دانشجویان میتوانند متفاوت باشد. به طور مثال در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که تعداد دانشجویان زیاد نیست، ممکن است تمام دانشجویان بتوانند در کلاس ها حاضر شوند ولی در برخی رشته ها و مقاطع که تعداد دانشجویان زیاد است، دانشگاه ها می توانند به صورت ترکیبی، کلاس ها را برپا کنند که تعدادی به صورت حضوری و تعدادی نیز به صورت مجازی، در کلاس شرکت ها کنند.

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت

عین اللهی اظهار‌کرد: دانشجویان بر اساس قرنطینه هوشمند، اگر بخواهند به صورت حضوری در کلاس های دانشگاه ها، حضور داشته باشند باید کارت واکسن داشته باشند. علاوه بر مراکز واکسیناسیون، هر دانشگاه، ارگان و نهادی که اعلام داوطلبی برای واکسیناسیون کند، به آنها اجازه می دهیم؛ بنابراین دانشگاه ها هم می توانند در این امر و در راستای واکسیناسیون دانشجویان کمک کنند.

وی یادآور شد: در بخشنامه ای به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کردیم که تمام کارکنان وزارت بهداشت میتوانند به صورت داوطلبانه در واکسیناسیون مشارکت کنند و این امر فقط محدود به کارکنان حوزه بهداشت نیست بلکه تمامی پرستاران، ماماها، پزشکان و سایر نیروها نیز می توانند در این حرکت جهادی کمک کنند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: ما در کنار تلاش های ارزشمند مدافعان سلامت، کمک به واکسیناسیون عمومی در کشور را مجاهدت می دانیم و همه مجاهدین واکسیناسیون میتوانند داوطلبانه در این حرکت جهادی و انسان دوستانه مشارکت کنند.

وزیر بهداشت افزود:همواره شاهد حرکت های جهادی از جمله کمک به مناطق محروم به صورت داوطلبانه بوده ایم و امروز از همه گروه‌های جهادی درخواست داریم که در مجاهدت واکسیناسیون مشارکت کنند تا به سرعت واکسیناسیون در کشور انجام شود.

اعلام آمادگی ۲۰۰ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی برای کمک به واکسیناسیون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز اظهار‌کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ایران، ۲۰۰ نفر از اعضای هیات علمی به عنوان همیاران واکسن، ثبت نام کرده اند که آن ها را ساماندهی کرده ایم تا واکسیناسیون اساتید، دانشجویان و خانواده نظام سلامت را انجام دهند و در ادامه نیز به صورت بازرس و نیز واکسیناتور در مراکز واکسیناسیون به کار گرفته شوند. با یک نرم‌افزار، این ۲۰۰ نفر عضو هیات علمی را ساماندهی کرده ایم و امیدواریم که این تعداد به کل یک هزار عضو هیات علمی دانشگاه برسد.

جلیل کوهپایه زاده افزود: علاوه‌براین،  ۴۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کمک به واکسیناسیون، اعلام آمادگی کرده اند.

  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش