به گزارش وزارت بهداشت، از دیروز(سه شنبه) تا امروز چهارشنبه ۱۵ دی سال ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۱۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۷۲ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۴۶۷ نفر رسید.
طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۷۷۸ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون ۴۵ هزار و ۸۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
همچنین دو هزار و ۳۵۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۲ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۲۷۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ نیز در کشور انجام شده است.
بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۵۹ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۸۷۶ نفر دُز اول، ۵۲ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۸۲۹ نفر دُز دوم و ۹ میلیون و ۸۱ هزار و ۶۷۱ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲۱ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۳۷۶ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۴۴۸ هزار و ۱۳۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
محدودیت موجودی واکسن آسترازنکا بزودی رفع میشود
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا حدود یک هفته آینده محدودیت موجودی واکسن آسترازنکا رفع و محموله جدید در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار گیرد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وبدا، محمد هاشمی با بیان اینکه در روزهای اخیر در برخی مراکز، واکسن آسترازنکا با محدودیت موجودی مواجه شده، افزود: در ماه های گذشته بحث تامین واکسن آسترازنکا از طریق عقد قرارداد خرید مطرح نبوده بلکه واکسن هایی که طی دو ماه گذشته استفاده شده اند، اهدایی بودند.
وی ادامه داد: واکسن های آسترازنکا را برای تکمیل واکسیناسیون نوبت دوم و سوم افرادی که قبلا واکسینه شده بودند و یا برای مسافران استفاده می کردیم.
هاشمی اظهار داشت: قرار بود یک محموله ۷۰۰ هزار تایی واکسن آسترازنکا را از ژاپن دریافت کنیم که زمان دریافت محموله به تعویق افتاد و به نیمه ماه ژانویه یعنی نزدیک به یک هفته آینده موکول شد، در نتیجه ممکن است طی روزهای آتی محدودیتی در موجودی واکسن آسترازنکا در مراکز واکسیناسیون داشته باشیم.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تصریح کرد: افراد می توانند برای نوبت سوم از واکسن جایگزین استفاده کنند؛ طبق دستورالعمل ها آنهایی که دز اول و دوم واکسن آسترازنکا دریافت کرده اند می توانند برای نوبت سوم از واکسن پاستوکووک پلاس یا اسپوتنیک استفاده کنند.
وی ادامه داد: افرادی که برای دُز سوم واکسن تاکید به دریافت آسترازنکا دارند، باید حدود یک هفته صبر کنند.
هاشمی با بیان اینکه افرادی هم که در دز اول و دوم واکسن هایی همچون اسپوتنیک دریافت کرده اند درصورتی که واکسن آسترازنکا در دسترس نبود می توانند برای دز سوم واکسن از واکسن پاستوکووک پلاس استفاده کنند، گفت: تا حدود یک هفته آینده محدودیت موجودی رفع و محموله جدید در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار گیرد.
- 16
- 5