دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۴:۳۲ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۳۲۱
حوزه بهداشت و رفاه

برگزاری عزا و عروسی در تالارها ممنوع است

۱۸۸ فوتی مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته/ خطر بروز مرگ و میرهای بسیار بالا و شروع موج دوم کرونا در پاییز

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۸ نفر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.

 سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۵۵ هزار و ۱۱۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۸۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به۱۲ هزار و ۶۳۵ نفر رسید.

سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۱ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۹۷بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۳۹ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۵۵ هزار و ۱۱۷ رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته،۱۸۸بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۲ هزار و ۶۳۵ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۱۷ هزار و ۶۶۶ هزار نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۳۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۹۴۷ هزار و ۱۱۴آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استانهای خوزستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، هرمزگان و خراسان شمالی در وضعیت قرمز قرار دارند و استانهای تهران، البرز، لرستان، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویر احمد، زنجان، اصفهان، مازندران، گلستان و ایلام هم در وضعیت هشدار هستند.

رییس اتاق فکر کرونای تهران: سیاست آزمون و خطا درباره کرونا کارساز نیست

رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران ضمن تحلیل و بررسی مدیریت بحران کرونا در کشور، با اشاره به برخی نواقص قانون‌گذاری و علمی در این زمینه، اظهار کرد: سیاست آزمون و خطا در بحران‌هایی همچون بحران کرونا کارساز و پاسخگو نیست و هشدار می‌دهم که اگر از این به بعد درست برنامه‌ریزی نشود و مردم نیز همکاری نکنند، خطر بروز مرگ و میرهای بسیار بالا وجود دارد.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

دکتر حسین قناعتی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگوی تفصیلی با ایسنا با بیان اینکه تجربیات حاصل از مدیریت بحران در زمان شیوع بیماری کرونا در اتاق فکر ستاد کرونای استان تهران جمع آوری شده و به زودی در قالب کتاب منتشر می‌شود، اظهار کرد: هر عملیات و برنامه‌ای باید از یک پشتوانه علمی قوی و مجموعه فکر و برنامه‌ریزی جامع  برخوردار باشد و از آنجاکه پاندمی کرونا یک غافلگیری جهانی است، مدیریت و مواجهه صحیح با آن نیازمند عزم جدی و دقت درگردآوری اطلاعات صحیح، سازماندهی و تدوین آنها جهت بکارگیری در ابعاد مختلف از جمله عملیات مدیریتی و آگاه سازی مردم و مسئولین برای برنامه‌ریزی و اتخاذ تصمیمات درست است.

اجرای بیش از ۲۵۰۰ طرح و پروژه مرتبط  با کرونا

 وی با بیان اینکه اتاق فکر ستاد کرونای تهران از ابتدای شیوع بیماری نسبت به جمع‌آوری، رصد و بررسی اطلاعات جهانی پاندمی کرونا اقدام کرد، گفت: همزمان طرح‌ها و پروژه‌های متعددی در داخل کشور تدوین شد، به گونه‌ای که هم اکنون بیش از ۲۵۰۰ طرح و پروژه مرتبط با کرونا در حال انجام بوده  و ۲۰۰ مقاله نیز نگاشته شده است.  در سطح دنیا نیز تا کنون بیش از ۱۰ هزار مقاله مرتبط با کرونا منتشر شده است.

وی با بیان اینکه در اتاق فکر کرونا از همکاری و دانش اساتید در ابعاد مختلف همه‌گیری کرونا استفاده شد، خاطرنشان کرد: از اساتید همکار در اتاق فکر کرونا خواسته شد که ضمن بررسی ابعاد مختلف موضوع، به صورت جامع بر روی این مباحث کار کرده و چکیده این اطلاعات را در قالب مقاله تهیه کنند تا در نهایت به عنوان کتابی جامع با محوریت مدیریت بحران کرونا منتشر ‌شود.

دکتر قناعتی در ادامه با اشاره به برخی نکات منتج شده از تحلیل و بررسی مدیریت بحران کرونا در کشور، با اشاره به وجود برخی نواقص قانون‌گذاری و علمی در این زمینه، اظهار کرد: به عنوان نمونه  یکی از اساتید مطرح مغز و اعصاب به عنوان همکار اتاق فکر کرونا،‌ مطالعاتی در زمینه اثرات و تبعات اقتصادی کرونا داشته و پیشنهادات خوبی به عنوان ملزومات حرکت در بحران جمع‌آوری کرده که به صورت پیشنهادات قانونی به مسئولین زیربط ارایه شده است.

وی ادامه داد: برخی از این مطالعات، ضمن مشهود ساختن نواقص سازمان بحران، نشان داد که سازمان بحران برای ارایه عملکرد مطلوب نیازمند چه تغییرات و اصلاحاتی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر اینکه ساختار نظام سلامت بر نحوه مدیریت بحران اثرگذار است، گفت: یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار طی ماه‌های اول شیوع بیماری، ایثار و ازخودگذشتگی کادر سلامت بود که صادقانه به ارایه خدمت پرداخته و فداکاری و جانفشانی کردند، به عبارتی موفقیت‌های اولیه بحران را مدیون حمایت مردم و  فداکاری‌های کادر درمان هستیم.

خطر بروز مرگ و میرهای بسیار بالا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح

رییس اتاق فکر کرونای تهران اشکالات و نواقص فعلی در مدیریت بحران کرونا را نتیجه برخی سوءتدبیرها دانست و گفت: سیاست آزمون و خطا در بحران‌هایی همچون بحران کرونا کارساز و پاسخگو نیست و هشدار می‌دهم  که اگر از این به بعد درست برنامه ریزی نشود و مردم نیز همکاری نکنند، خطر بروز مرگ و میرهای بسیار بالا وجود دارد. به عبارت دیگر اگر تصمیمات صحیح و به موقع اتخاذ نشود، ممکن است بیش از ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر در ایران به خاطر کرونا جان خود را از دست بدهند.

وی با بیان اینکه تمام مباحث جمع‌آوری دراین کتاب که حاصل تجارب مدیریت بحران کروناست، در قالب پیشنهاداتی به مسئولین و ارگان‌های مرتبط ارایه شده است، گفت:‌ تیم علمی و اتاق فکر ستاد کرونای تهران مرتبا مشاوره‌های لازم را به مجلس شورای اسلامی، ستاد ملی کرونا، وزارت بهداشت، فرهنگستان علوم پزشکی و سایر ارگان‌های مرتبط  ارائه می‌کند.

دکتر قناعتی با تاکید بر ضرورت اتخاذ سیاست‌های صحیح برای تعدیل و اصلاح شرایط فعلی، ضمن اشاره به برخی نکات مهم و راهبردهای منتج شده از این تجارب، اظهار کرد: مدیریت بحران و ارکان اصلی آن یعنی نیروی انسانی، منابع مالی، تجهیزات و زمان توسط اتاق فکر ستاد کرونا تحلیل شده و بر اساس این تحلیل بر مساله "زمان" به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در عملکرد مدیریت بحران تاکید شد. با این حال متاسفانه در کشور ما و برخی کشورهای مشابه آنگونه که باید به شاخص "زمان" توجه نمی‌شود.

وی با بیان اینکه به عنوان نمونه عدم تصمیم گیری به موقع و واکنش سریع کاپیتان کشتی و یا خلبان هواپیما در زمان‌های بحرانی منجر به بروز فاجعه‌های بزرگ انسانی می‌شود، گفت: متاسفانه در بحران کرونا آن‌گونه که باید به فاکتور زمان توجه نکردیم  و با تاخیر زمانی در شروع قرنطینه، حداقل ۳ تا ۴ هفته زمان طلایی را از دست دادیم.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

"رمدسیویر" موجود در بازار آزاد عمدتا قلابی است

این عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه با تاکید بر اینکه کرونا دارو و واکسن خاصی ندارد، عنوان کرد:  طی بحران کرونا برخی تصمیمات اشتباه و نواقصی در رابطه با پروتکلهای دارویی و درمانی رخ داد که تبعات ناشی از این اشتباهات گاها جبران ناپذیر است. به عنوان نمونه یکی از این اشتباهات منجر به این شد که امروز داروی "رمدسیویر" تا ۱۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت گذاری شده، در حالیکه حتی نحوه ورود آن به کشور و عرضه در بازار آزاد محل شک و تردید است.

رییس اتاق فکر کرونای استان تهران با بیان اینکه داروی رمدسیویر موجود در بازار آزاد عمدتا قلابی است، گفت: یکی از سیاست‌های اصلی مسئولین در شرایط کنونی باید جلوگیری از توزیع قاچاق دارو و برخورد قانونی و تعیین اشد مجازات برای قاچاقچیان دارو باید چراکه این افراد داروی قلابی را به جای رمدسیویر وارد بازار کرده و تا ۱۰۰ میلیون تومان نیز به فروش می رسانند، این افراد علنا با جان مردم بازی می‌کنند و جرمشان اعدام است.

وی همچنین با تاکید بر موضوعات پیچیده مرتبط با واکسن کرونا، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات، ایمنی حاصل شده از تولید آنتی بادی کرونا ظرف مدت کوتاهی از بین می‌رود و درصد آنتی بادی IgG در بدن بیمار کاهش پیدا می‌کند. بنابراین باید بررسی شود که آیا واکسن تولیدی می‌تواند ایمنی لازم را ایجاد کند یا خیر؟ این‌ها مباحثی است که می‌تواند در پروتکل‌های درمانی و سیاستگذاری‌های آینده هر کشور تاثیرگذار باشد.

تاکید بر "صرفه‌جویی" به عنوان یک فاکتور مهم در مدیرت بحران کرونا

به گفته دکتر قناعتی، همچنین  بحث استفاده از سی تی اسکن و تست‌های آزمایشگاهی نیز باید با دقت و حساب و کتاب دقیق‌تری دنبال شود، در این راستا برخی اقدامات بی دلیل انجام شد؛ به عنوان نمونه مساله تب‌سنج‌ها موضوع قابل توجهی است که اگرچه اثربخشی آن هنوز مبهم است اما سرمایه‌گذاری‌های زیادی  برای آن شده، سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا ضرورت این سرمایه‌گذاری‌ها و هزینه‌ها سنجیده و بررسی می‌شود؟

رییس اتاق فکر کرونا با تاکید بر ضرورت توجه و سرمایه‌گذاری بیشتر بر روی IT و فضای مجازی، گفت:  تجارب این مدت نشان داد که توسعه و ارتقای IT و سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه برای ارتقای عملکرد درمان، اقتصاد، آموزش و فعالیت‌های نظارتی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی موفقیت‌های حاصل شده در مدیریت بحران کرونا را مدیون نظام شبکه و ارجاع، فداکاری و خدمات صادقانه کادر درمان و همچنین هماهنگی نیروهای داوطلب در غربالگری و تیماریابی عنوان کرد و گفت: بااین حال امروز بیش از هر زمانی ضرورت اعمال تغییر و اصلاحات در چارت مدیریتی و سازمانی بحران کرونا محسوس است.

دکتر قناعتی همچنین بر"صرفه‌جویی" به عنوان یک فاکتور مهم در مدیرت بحران کرونا تاکید کرد و گفت: هم از لحاظ شخصی و هم به لحاظ کشوری باید به مساله صرفه جویی توجه کنیم، چراکه آینده این بحران مشخص و قابل پیش‌بینی نیست وهمه باید در هزینه‌کرد سرمایه‌های فعلی دقت کنند تا بتوان از این طریق دوام و تاب‌آوری بیشتری در سطح جامعه ایجاد کرد.

موج دوم کرونا در پاییز می‌آید و ممکن است بسیار کشنده‌تر باشد

وی با بیان اینکه این روزها برخی به اشتباه از رخداد موج دوم کرونا خبر می‌دهند، گفت: این در حالیست که هنوز موج اول تمام نشده و این فرود و نشیب‌ها در آمار ابتلا همگی از تواترهای موج  اول کروناست. موج دوم کرونا در پاییز می‌آید و ممکن است بسیار کشنده‌تر باشد، بنابراین همگی باید برای مدیریت بهینه این شرایط آماده باشیم.

دکتر قناعتی موضوع مهم بعدی در بررسی ابعاد مختلف مدیریت بحران کرونا را خستگی و فرسودگی کادر درمان عنوان کرد و گفت: کادر درمان و سایر ارکان نظام سلامت طی ۴ ماه گذشته با تمام توان وضعیت بیماران سخت کرونایی را مدیریت کرده‌اند و امروز بسیار خسته و فرسوده هستند، لذا عدم توجه به این مساله و عدم برنامه‌ریزی برای کنترل روند ابتلای بیماران کرونایی می‌تواند نظام سلامت و پاسخگویی درمانی وزارت بهداشت را با چالشی جدی روبرو کند.

وی تاکید کرد: مدیریت و کنترل این شرایط مستلزم همکاری همه ارکان جامعه جهت کاهش میزان ابتلا و ایجاد فرصتی برای احیا، بازسازی و تجدید قوای کادر درمان است تا بتوانند با شرایط بهتری بیماری و اپیدمی کرونا را مدیریت کنند.

کادر درمان امروز وضعیت خوبی ندارد

دکتر قناعتی با تاکید بر اینکه کادر درمان امروز وضعیت خوبی ندارد، گفت: ابتلای بالای کادر درمان و نیروهای خدماتی، بیمارستان‌ها را با کمبود نیرو مواجه کرده و همین مساله منجر به تعطیلی بخش‌ها و اتاق‌های عمل در بیمارستان‌ها شده، به گونه‌ای که این وضعیت مشابه در بسیاری از بیمارستان‌ها مشاهده می‌شود.

به گفته وی، تعدیل و اصلاح این وضعیت نیازمند اتخاذ تصمیمات و واکنش سریع‌تر مسوولان و همکاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم است. بنابراین هم مسئولین و هم مردم باید این مسئله را جدی بگیرند.

"کرونا" جدی است، آن را شوخی نگیریم

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین با تاکید بر اینکه کرونا تا مدتها با ما خواهد بود و باید زندگی خود را با آن تطبیق دهیم، گفت: "کرونا" جدی است و نباید آن را شوخی بگیریم، کرونا کشنده است و می‌تواند انسانها را خیلی سریع  از بین ببرد، بنابراین باید بیش از پیش آن را جدی گرفته بگیریم و برای این مساله برنامه ریزی کنیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر ۳ راهبرد اصلی پیشگیری از کرونا یعنی شست‌وشوی مرتب دست‌، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری‌ فیزیکی، اظهار کرد: با رعایت این اصول ‌می‌توان میزان مرگ و میر و ابتلا را به شدت کاهش داد، اهمیت این مساله تا جاییست که اگر ۲ فرد مبتلا و غیرمبتلا  به هم برسند، در صورت نبود ماسک احتمال انتقال بیماری ۷۰ درصد و در صورت استفاده از ماسک ۱.۵ درصد خواهد بود.

دکتر قناعتی با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی و آگاهسازی مردم جهت ارتقای رعایت اصول بهداشتی و پروتکل ها گفت: یکی از راهبرهایی که می‌تواند از سوی مسئولین دنبال شود توزیع ماسک رایگان در بین مردم است، چراکه هزینه این مساله بسیار کمتر از درمان و بستری مبتلایان خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به سایر اقدامات اتاق فکر کرونا در راستای بررسی علمی و فنی ابعاد مختلف کرونا، به تولید ۶۰ برنامه علمی پزشکی تحت عنوان "کشیک سلامت" در شبکه سلامت صدا و سیما اشاره کرد و گفت: طی این برنامه ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، روانی، درمانی و دیگر مسایل مختلف این همه‌گیری جهانی بررسی و بر پیگیری ابعاد و ارایه آموزش‌های مرتبط با آن تاکید شد.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

دکتر قناعتی همچنین با اشاره به بررسی و تحلیل نقاط قوت و ضعف مدیریت بحران کرونا در اتاق فکر ستاد مقابله با کرونای استان تهران، عنوان کرد: در مجموع جامعه ما نمره خوبی گرفته، چراکه نقاط قوت نسبت به نقاط ضعف بالاتر بوده و نکته مثبت مساله این است که این نقطه ضعف‌ها نیز قابل اصلاح است.

به گفته وی، فداکاری و خدمات صادقانه کادر درمان و همچنین همکاری و هماهنگی مردم در روزهای اول شیوع بیماری از مهمترین نقاط قوت بحران کروناست که البته همکاری و مشارکت مردم در رعایت اصول بهداشتی و پروتکل‌ها طی چند ماه اخیر کاهش پیدا کرده که باید همچون گذشته جدی گرفته شود.

رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران  در خاتمه با بیان اینکه در سطح کلان و در رابطه با برخی تصمیم‌گیری‌ها نیز ناهماهنگی‌ها وسوء مدیریت‌ها وجود داشته که قابل انکار نیست و باید نسبت به اصلاح آن اقدام شود، تاکید کرد: راهکار اصلی برای مدیریت مطلوبتر بحران کرونا و خروج از شرایط کنونی، ورود نظام بصورت مقتدرانه برای حل مساله حتی با اقتدار انتظامی است.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ:عزا و عروسی در تالارها ممنوع است

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ تاکیدکرد که برگزاری مراسم عروسی و ترحیم در تالارهای پذیرایی ممنوع است.

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: پیرو تاکیدات ریاست جمهور در جلسه ستادملی مقابله با کرونا و نیز تاکیدات مقام‌های استانی در خصوص عدم برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی، مجوزی از سوی پلیس اماکن برای برگزاری چنین مراسم‌هایی صادر نشده و به عبارتی دیگر برگزاری این مراسم‌ها فعلا و تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی ادامه داد: در همین راستا اگر پلیس با مواردی از برگزاری مراسم عزا و عروسی در تالارهای پذیرایی مواجهه شود برابر مقررات با این تخلف برخورد خواهد کرد.

رییس جمهوری روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه در جلسه هیات دولت در این خصوص گفته بود: «به وزارت بهداشت اختیار داده‌ایم که مراکز پرجمعیت که پروتکل‌ها را رعایت نمی کنند تعطیل کنند. مراسم عروسی و عزا تا اطلاع ثانوی تعطیل است.» صبح امروز در جلسه ستادملی مقابله با کرونا نیز گفته بود: «تجمعات به طور کلی در وضعیت امروز غیرقابل قبول است. چه عزا چه عروسی، چه سمینار چه جشنواره؛ همه اینها مضر است.» او همچنین روز گذشته نیز در اظهارنظری مشابه گفته بود:« کماکان ضروری است مردم از حضور در اجتماعات، دورهمی‌ها، مراسم عروسی و عزا و مکان‌های سرپوشیده پرهیز کنند».

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش