به گزارش مهر به نقل از یواسای تودی، جهان با پایان روز شنبه رکورد جدیدی را در ثبت آمار قربانیان کرونا شکست.
به این ترتیب، طبق آمار ارائه شده از سوی دانشگاه «جانز هاپکینز»، شمار افراد فوت شده بر اثر ابتلا به کووید ۱۹، از مرز ۶۰۰ هزار نفر عبور کرد.
از میان ۱۸۸ کشوری که این دانشگاه ردپای کووید ۱۹ را در آنها رصد میکند، فقط ۱۷ کشور هیچ موردی از فوت ناشی از ابتلا به این بیماری ثبت نکردهاند.
در این میان، آمریکا همچنان با ثبت یکصد هزار مورد فوتی، بیشترین میزان تلفات را از آن خود کرده است.
اگر این روند همچنان ادامه داشته باشد، ویروس کرونا در کنار مواردی چون تصادفهای جادهای، سکته قلبی و مغزی، به یکی از ۱۰ دلیل اصلی مرگ و میر در جهان تبدیل خواهد شد.
در کنار آمریکا، سیر صعودی ابتلا به کرونا در هند، برزیل و آفریقای جنوبی نیز نگرانکننده شده است.
جانز هاپکینز: قربانیان کرونا در آمریکا از مرز ۱۴۰ هزار نفر عبور کرد
طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته، با مرگ ۹۴۳ نفر دیگر، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۴۰ هزار و ۱۱۹ نفر رسید.
به گزارش فارس، دانشگاه «جانز هاپکینز» امروز (یکشنبه) گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، با مرگ ۹۴۳ نفر دیگر بر اثر ویروس «کووید-۱۹»، مجموع قربانیان این ویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۴۰ هزار و ۱۱۹ نفر افزایش یافت.
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۹۷۵۸ نفر دیگر در ایالات متحده آمریکا به کروناویروس مبتلا شدند تا شمار کلی مبتلایان به این ویروس ناشناخته در این کشور به سه میلیون و ۷۱۱ هزار و ۲۹۷ نفر برسد.
مقایسه آمار و ارقام جدید دانشگاه جانز هاپکینز با آمار و ارقام یک روز قبل این مرکز نشان می دهد که آمار روزانه مبتلایان به کروناویروس در آمریکا بعد از آنکه دو روز متوالی از ۷۰ هزار نفر فراتر رفت، باکاهشی اندک به زیر ۷۰ هزار نفر رسید و آمار روزانه قربانیان این ویروس در این کشور همچنان بالاتر از ۹۰۰ نفر است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاعرسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را سه میلیون و ۸۳۳ هزار و ۲۷۱ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۴۲ هزار و ۸۷۷ نفر گزارش کرده است.
طبق گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، موارد ابتلا به ویروس کرونا در بیشتر مناطق جنوب و غرب آمریکا به شدت در حال افزایش است.
گزارشها نشان میدهد در ایالت واشنگتن، کنگره در تلاش است تا بسته محرک اقتصادی دیگری را برای مقابله با ویروس کرونا به تصویب درآورد و علیرغم آنکه اقتصادانهای خوشبین زمانی بر این باور بودند که چنین بسته مالی احتمالاً غیرضروری خواهد بود، اما هماکنون کووید-۱۹ احتمالاً همچنان به اقتصاد آمریکا لطمه وارد خواهد آورد.
کرونا، چین را مجبور به اعلام "حکومت نظامی" در مرکز سینکیانگ کرد
در شهر اورومچی مرکز منطقه خودگردان سینکیانگ چین به دلیل شیوع ویروس کرونا "حکومت نظامی" برقرار شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقامات محلی به دلیل ترس از گسترش شیوع ویروس کرونا در این شهر مقررات نظارت خانگی، حکومت نظامی و منع رفتوآمد وضع کردهاند.
این طرح اضطراری پس از شناسایی ۱۶ مورد جدید عفونت در روستا در تاریخ ۱۷ ژوئیه آغاز شد. از مردم این شهر خواسته شده است که از جمع شدن تعداد زیاد در یک مکان و همچنان از سفرهای غیرضروری خودداری نمایند. گفته شده است که تمام جمعیت این شهر تحت آزمایش رایگان قرار میگیرند.
تمام عفونتهای اخیر از جمله عفونتهای بدون علامت در منطقه تیانشان مشاهده شدهاند. آنها با برگزاری چندین رویداد جمعی مرتبط هستند.
این اقدامات منجر به لغو بیش از ۶۰۰ پرواز از میدان هوایی بیناللملی اورومچی در تاریخ ۱۷ ژوئیه شده است و همچنان عصر روز ۱۶ ژوئیه کار مترو نیز در این شهر به حالت تعلیق در آمده است.
- 13
- 6