سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۷۳ هزار و ۶۵۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۲۰۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۴ هزار و ۱۸۸ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۷ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۳۲۴ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۷۳ هزار و ۶۵۶ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۴ هزار و ۱۸۸ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۳۷ هزار و ۷۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۵۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری بیان کرد: تاکنون دو میلیون و ۱۴۸ هزار و ۹۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: همانند روزهای گذشته استانهای آذربایجان شرقی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، گلستان، مازندران، کرمان و فارس در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی گفت: بعد از پویش همگانی من ماسک می زنم و اجباری شدن استفاده از ماسک میزان استفاده از این وسیله پیشگیرانه در تهران افزایش یافته است و اکنون ۶۰ درصد عموم مردم تهران از ماسک استفاده می کنند البته انتظار این است که میزان استفاده از ماسک به حدود ۱۰۰درصد برسد.
لاری افزود: هدف از ماسک زدن این است که هنگام صحبت کردن، سرفه کردن یا عطسه قطرات تنفسی به طرف مقابل منتقل نشود بنابراین توصیه جدی این است که هنگام صحبت کردن با یکدیگر به هیچ وجه ماسک را پایین نیاورید.
وزارت کشور: استفاده نکردن از ماسک توسط کارکنان، مصداق تخلف اداری است
وزارت کشور: استفاده نکردن از ماسک توسط کارکنان، مصداق تخلف اداری استمعاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور گفت: تمهیدات لازم درجهت اجرای موثر و دقیق مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به محض ابلاغ فراهم میشود.
به گزارش ایلنا، «جواد ناصریان» معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور در ابلاغیه ای به استانداران سراسرکشور، روسای مراکز و سازمانهای تابعه صف و ستاد وزارت کشور، با اشاره به اجرای بند (۹) از مصوبات بیست و هشتمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که در روز ۲۱ تیرماه برگزار و به تأیید رئیس جمهور رسیده است، گفت: در این مصوبه اشاره شده است که نحوه اعمال قانون با استفاده از همه ظرفیت های قانونی و همکاری مؤثر قوه قضائیه و نیروی انتظامی در حوزه ارائه دهندگان خدمات دولتی و اداری و ابلاغ اجرای پروتکل ها به عنوان دستور اداری و برخورد برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری خواهد بود.
وی تأکید کرد: تمامی مدیران ستاد مرکزی، استانداریها، سازمانهای وابسته اعم از ستادی و صف، فرمانداران، بخشداران، شهرداران، دهیاران، مدیران کل استانی و شهرستانی ثبت احوال موظفند به محض ابلاغ مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (کووید ۱۹) پروتکل ها، دستور العملها و بخشنامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان اداری و استخدامی کشور و سایر مراجع مسئول، ضمن ابلاغ آنها به بخشهای مربوطه و کارکنان تحت مدیریت، تمهیدات لازم را به منظور اجرای مؤثر و دقیق آنها فراهم سازند.
ناصریان در این ابلاغیه از استانداران و مدیران مراکز و سازمانهای وابسته وزارت کشور خواست؛ هرگونه تخطی از اجرای مصوبات، ابلاغیه و پروتکل های مربوط یا کم کاری و سهل انگاری در این رابطه تخلف اداری محسوب شده و مراجع ذیربط؛ موضوع را به هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری گزارش نمایند.
وی در همین زمینه اشاره کرد: به منظور صیانت از حقوق مردم، مراجعان و کارکنان واحد های مذکور و با توجه به الزامات ناشی از وضعیت خاص شیوع بیماری کرونا در کشور هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری موظفند گزارش های واصله در ارتباط با بند فوق و مواردی نظیر عدم استفاده کارکنان از ماسک در محیط اداری و حضور در محل کار علیرغم اطلاع از ابتلاء به ویروس کرونا را با قید فوریت و خارج از نوبت مطابق قانون رسیدگی به تخلفات ادرای بررسی و رأی مقتضی صادر نمایند .
ناصریان در این ابلاغیه خاطرنشان کرد: استانداران، روسای سازمانهای وابسته و روسای هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری مسئولیت نظارت بر حسن اجرای مصوبات ابلاغی را به عهده خواهند داشت.
- 19
- 2