
به گزارش ایرنا از رویترز، مایک رایان رئیس بخش برنامههای اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: محققان در مسیر پیشرفت تولید واکسن کووید ۱۹ قرار دارند، اما برای استفاده از این واکسنها باید تا اوایل سال ۲۰۲۱ منتظر ماند.
رایان با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید چندین واکسن کرونا در مرحله سوم آزمایش قراردارند و هیچکدام شکست نخوردهاند، افزود: در این زمینه پیشرفتهای خوبی صورت گرفته است.
وی در پاسخ به خبرنگاران در شبکه اجتماعی گفت: سازمان جهانی بهداشت در تلاش است تا دسترسی به واکسنهای بالقوه کرونا را افزایش داده و به ظرفیت تولید کمک کند.
به دنبال شیوع جهانی ویروس کرونا تا کنون بیش از ۱۴ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا و ۶۲۰ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
شمار افراد بهبود یافته نیز تا کنون به بیش از ۹ میلیون نفر رسیده است.
ترامپ: اگر مردم بخواهند، اولین واکسن کرونا را من میزنم
رئیس جمهور آمریکا گفت اگر مردم بخواهند، آماده است تا اولین یا آخرین نفری باشد که واکسن کرونا را میزند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری "اسپوتنیک"، ترامپ گفت این در هر صورت برای او باخت به حساب میآید؛ چرا که اگر اولین کسی باشد که واکسن کرونا میزند، مردم فکر میکنند او از همان ابتدا هم خودخواه بوده و اگر آخرین نفر باشد، مردم فکر میکنند او به تأثیر این واکسن باور ندارد.
ترامپ روز چهارشنبه در "فاکسنیوز" گفت: اگر اولین نفر باشم که واکسن کرونا میزند، مردم میگویند او عجب خودخواه است. برخی دیگر هم خواهند گفت: این کار شجاعانهای است. اگر مردم از من بخواهند و فکر کنند این کار درستی است، قطعاً به عنوان اولین یا آخرین نفر واکسن خواهم زد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت تمایل بسیاری دارد تا در جریان درمانهای تحولیافته بیماری کووید ۱۹ قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: تقریباً ترجیح میدهم اولین نفری که تحت این درمان قرار میگیرم، خودم باشم. شما به بیمارستان میروید، مردم را بهتر میکنید. اما ما با همین داروی "رمدسیویر" و چیزهای دیگر، وضعیت خوبی داریم. استروئیدها عالی به نظر میرسند و پلاسما هم واقعاً خوب به نظر میرسد.
واکسن آزمایشی که توسط شرکتهای دارویی"فایزر" و "بیو ان تک" توسعه داده شده، باید مورد تأیید اداره غذا و داروی آمریکا هم قرار بگیرد. این دو شرکت، اکنون در مراحل ابتدایی آزمایش انسانی هستند و اگر موفق شوند، تا کریسمس ۱۰۰ میلیون واکسن تولید خواهند کرد.
مرحله نهایی واکسن چینی کرونا در برزیل
واکسن ساخته شده چین برای مقابله با کرونا در برزیل وارد مرحله نهایی آزمایش شده است تا جایکه داوطلبان دوزهای اول را دریافت کردند و مقامات امیدوارند که این واکسن عامل تغییر در مبارزه با این ویروس شود.
به گزارش شفقنا به نقل از البیان، این واکسن توسط شرکت چینی « Sinovac » تولید شده است و سومین واکسن در جهان به شمار می آید که وارد مرحله سوم و نهایی آزمایش های بالینی شده است. این واکسن در مرحله سوم باید به صورت گسترده ای روی انسان آزمایش شود تا اگر جواب داد و مهره تایید برآن زده شد تولید انبوه آن آغاز شود.
یکی از پزشکان در بیمارستان سائو پائولو که نخستین دوز واکسن را دریافت کرد، گفت: ما لحظات خاص و تاریخی را تجربه می کنیم و به همین خاطر من تصمیم گرفتم که بخشی از این تجربه باشم.
قرار است که این واکسن چینی در دو دوز طی سه ماه آینده به حدود ۹۰۰ نفر از کادر درمان در ۶ ایالت برزیل تزریق شود.
«ژائو دوریا» فرماندار سائو پا ئولو روز دوشنبه گفت: نتایج اولیه در ظرف ۹۰ روز اعلام می شود. این تجربه ای مشترک بین شرکت «سینوفاک» و موسسه « Butantan»،مرکز تحقیقات بهداشت عمومی در برزیل است. اگر این واکسن امنیت لازم را تامین کند و مورد تایید نهایی قرار گیرد این موسسه حق تولید ۱۲۰ میلیون دوز را خواهد داشت.
- 17
- 2