
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۲۱۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۶۱۷ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۴مرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۷۵۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۵۶۰ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۲ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۷ هزار و ۶۱۷ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۷۲ هزار و ۵۳۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۴۱۳۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری گفت: تاکنون دو میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۷۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام وضعیت قرمز و هشدار در ۲۵ استان افزود: استانهای مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
تاکید WHO بر سه اقدام موثر در مهار کروناویروس
سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که ممکن است هرگز واکسنی برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ کشف نشود.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: درحالیکه همچنان امیدهایی برای تولید واکسن بیماری کووید-۱۹ وجود دارد اما ممکن است واکسن این بیماری هرگز ساخته نشود.
تدروس آدهانوم قبریسوس تاکید کرد: در حال حاضر راه حل کلیدی برای مقابله با این بیماری وجود ندارد و ممکن است در آینده نیز کشف نشود و به همین دلیل از مردم جهان درخواست میشود تا از قوانین و تدابیر وضع شده از قبیل حفظ فاصلهگذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دستها و استفاده از ماسک پیروی کنند.
در سطح جهان بیش از ۱۸ میلیون نفر به کروناویروس جدید آلوده شده اند. همچنین طبق آمارها بیش از ۶۹۷ هزار نفر از این افراد جان خود را از دست دادهاند.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه هم اکنون چندین واکسن در مرحله سوم تحقیقات آزمایشگاهی قرار دارند، اظهار کرد: امیدواریم که به چندین واکسن موثر دست پیدا کنیم که بتواند به پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری کووید-۱۹ کمک کند. هرچند در حال حاضر به راهکار کلیدی دست پیدا نکردهایم و این امکان وجود دارد که هرگز واکسن این بیماری کشف نشود.
وی افزود: در حال حاضر، متوقف کردن شیوع این بیماری به رعایت مسائل بهداشت عمومی و کنترل بیماری همچون انجام تست، قرنطینه کردن، درمان بیماران، ردیابی و قرنطینه افرادی که در تماس با فرد بیمار بودهاند، بستگی دارد.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، وی همچنین بار دیگر تاکید کرد که مادران شیرده آلوده به کروناویروس یا مشکوک به بیماری کووید-۱۹ از تغذیه فرزند خود با شیر مادر خودداری نکنند. فوائد تغذیه با شیر مادر از خطرات ناشی از کروناویروس جدید بیشتر است.
- 13
- 4