
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۵۶ هزار و ۷۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۲۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۲۰ هزار و ۵۰۲ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (اول شهریور ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۰۷ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۵۶ هزار و ۷۹۲ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری تاکنون به ۲۰ هزار و ۵۰۲ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۰۷ هزار و ۷۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۸۵۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون سه میلیون و ۱۱ هزار و ۳۱۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی با اعلام اینکه همچنان ۲۶ استان کشور در وضعیت هشدار یا قرمز کرونا هستند، افزود: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
تخمین سازمان جهانی بهداشت از مهار کرونا در ظرف ۲ سال
سوالی که این روزها در ذهن همه است این است که ویروس کرونا چه مدت دیگر با نوع بشر است و روزی که این ویروس از اجتماعات رخت بر می بندد و آرام آرام به فراموشی سپرده میشود کی فرا میرسد؟

به گزارش ایسنا، تدروس آدهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) در آخرین اظهارنظرهای خود درباره همهگیری کووید ۱۹ گفت: ویروس کرونا همچنان با ما هست و در ظرف دو سال از جوامع رخت بر خواهد بست.
آدهانوم با یادآوری شیوع آنفلوآنزای اسپانیایی، بیماری همهگیری که در سال ۱۹۱۸ میلادی اروپا و آمریکا را در بر گرفت و جان بیش از ۵۰ میلیون نفر را ستاند، گفت که مهار این بیماری دو سال طول کشید.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت بهم پیوستگی جوامع در عصر کنونی را یکی از دلایل عمده شیوع ویروس کرونا خواند و همزمان امیدوارنه گفت: در عین حال ما امروز دانش و تکنولوژی این را داریم تا ویروس کرونا را متوقف کنیم.
ویروس مرگبار کرونا که شیوع آن برای نخستین بار در شهر «ووهان» چین گزارش شد و بتدریج به دیگر کشورها سرایت کرد تا پایان روز جمعه طبق آمارهای رسمی بیش از ۲۳ میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از ۸۰۰ هزار نفر را گرفته است.
به گزارش یورونیوز، در حال حاضر برخی کشورها و نیز نهادهای تحقیقاتی میگویند که موفق به ساخت واکسن ویروس کرونا شدهاند و در شرف تولید انبوه آن یا در مراحل پایانی ساخت آن هستند. اما تا به امروز واکسنی که به بازار دارو عرضه شده و تایید نهادهای تصمیمگیر پزشکی و بهداشتی همچون سازمان جهانی بهداشت را گرفته باشد، وجود ندارد.
- 11
- 1