
بر اساس آخرین آمار جهانی تاکنون ۲۸ میلیون و ۳۲۹ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا- کووید۱۹- مبتلا شده اند.
به گزارش تسنیم، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز ۲۸ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۶۰۲ نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید۱۹ ــ مبتلا شده اند که از این تعداد، ۹۱۳ هزار و ۹۲۷ نفر جان خود را از دست داده اند.
از مجموع تعداد مبتلایان در دنیا، تاکنون ۲۰ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۳۸۳ نفر بهبود یافته و توانسته اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بيش ترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۳۸ هزار و ۶۸۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۶ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۱۶۳ مبتلا رسیده است.
تا به حال ۱۹۶ هزار و ۳۲۸ آمریکایی مبتلا به کووید۱۹ در این کشور جان خود را از دست داده اند.
کشور هند بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۹۶ هزار و ۵۵۱ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۴۱۴ هزار مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۷۶ هزار و ۳۰۴ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا (corona) از دست داده اند.
کشور برزیل بعنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۴۰ هزار و ۴۳۱ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۷۶۳ مبتلا رسیده است؛ تا به حال ۱۲۹ هزار و ۵۷۵ برزیلی جان خود را از دست داده اند.
کشورهای روسیه، پرو، کلمبیا، مکزیک و آفریقای جنوبی نیز به ترتیب با یک میلیون و ۴۶ هزار و ۳۷۰، ۷۱۰ هزار و ۶۷، ۶۹۴ هزار و ۶۶۴، ۶۵۲ هزار و ۳۶۴ و ۶۴۴ هزار و ۴۳۸ مبتلا در رده های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته اند.
همچنین کشورهای اسپانیا با ۵۵۴ هزار و ۱۴۳ و آرژانتین با ۵۲۴ هزار و ۱۹۸ مبتلا در رده های نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل به ترتیب با ۳ میلیون و ۸۷۹ هزار و ۹۶۰، ۳میلیون و ۵۴۲ هزار و ۶۶۳ و ۳میلیون و ۴۹۷ هزار و ۳۳۷ بهبودیافته در رده های اول تا سوم قرار دارند.
سازمان جهانی بهداشت: کرونا تا ۲ سال دیگر تحت کنترل قرار می گیرد

فارس نوشت: دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت (WHO) ضمن اعلام این که میزان سرایت و شدت ویروس کرونا از ۶ ماه قبل تغییر نکرده، به خبرگزاری روسی «تاس» درباره زمان پایان همه گیری کرونا گفت این سازمان زمان پایان بحران مذکور را نمی داند ولی تصور بر این است که این بیماری در دو سال آینده تحت کنترل قرار خواهد گرفت.
سازمان جهانی بهداشت اعلامکرد: در زمان کنونی نمی دانیم چه زمانی همه گیری پایان می یابد، ولی احتمال آن هست که با تلاش های جهانی و فن آوری مدرن، همه گیری ظرف چند سال تحت کنترل قرار بگیرد. کشورها (برای این منظور) باید بر روی ۴ اولویت تمرکز کنند:ممانعت از تشدید وقایع، تقویت مردم برای حفاظت از خود، تمرکز بر اصول بهداشت عمومی و حمایت از افراد آسیب پذیر از جمله اشخاص مسن و افراد دارای بیماری های زمینه ای.
این نهاد وابسته به سازمان ملل معتقد است با گذشت ۶ ماه از اعلام رسمی همه گیری جهانی کرونا، شدت سرایت این ویروس تغییر نکرده و در پاسخ به سوالی در این خصوص اظهارکرد: شدت بیماری زا بودن ویروس های انسانی کمتر یا بیشتر می شود. بر اساس شواهد کنونی از ۸۰ هزار توالی ژنومیک، سرایت و شدت کووید- ۱۹ تغییر نکرده است.
دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به سوالی در مورد مشارکت روسیه در مقابله با شیوع کرونا گفت این سازمان از همه برنامه های تولید واکسن در سراسر جهان استقبال می کند و اکنون بالای ۳۰ مورد تلاش برای تولید واکسن در مراحل مختلف آزمایش بالینی در سراسر جهان وجود دارد، از جمله واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه.
این نهاد افزود: با مقامات روسیه صحبت ها برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این واکسن را شروع کرده ایم. تا جایی که می دانیم اسپوتنیک وی در آستانه آغاز مرحله سوم آزمایشات بالینی قرار دارد. هر کشوری مستقل است و حق انتخاب ابزارها و محصولاتی را که برای جمعیتش مناسب ترین می داند، دارد. ولی باید این انتخاب با بالاترین استانداردهای علمی و اخلاقی هدایت شود.
- 19
- 4