دفتر منطقه ای این سازمان در برازاویل، پایتخت کنگو در بیانیه ای گفته پروتکلی را برای آزمایش های بالینی چنین داروهایی تایید کرده است.
طبق این بیانیه هر روش درمانی سنتی که ایمن و موثر ارزیابی شود میتواند برای تولید در مقیاس بزرگ دنبال شود.
سازمان بهداشت جهانی(WHO) همینطور گفته که تحقیقات علمی تنها مبنا برای درمانهای سنتی موثر و ایمن است.
رییس جمهور ماداگاسکار نوعی نوشیدنی گیاهی آزمایش نشده را تبلیغ کرده که به گفته او برای مقابله با ویروس کرونا موثر است. ماده اصلی این نوشیدنی نوعی گیاه به نام" درمنه" است که در درمان مالاریا (Malaria) موثر است.
در ۲۰۲۱ ؛فقط ۱۲ درصد جمعیت جهان در برابر کرونا واکسینه می شوند
تحلیل ظرفیت تولید واکسن جهان نشان می دهد در ۲۰۲۱ میلادی فقط ۲ میلیارد دوز واکسن تولید می شود که برای واکسیناسیون۱۲ درصد جمعیت جهان کافی است.
به گزارش مهر به نقل از اسکای نیوز، کارشناسان معتقدند پس از ساخت واکسن کارآمد کووید۱۹، در نخستین سال واکسیناسیون جمعیت جهان، از هر ۱۰ نفر فقط یک فرد در برابر این بیماری واکسینه می شود.
تحلیل از ظرفیت تولید واکنس در جهان نشان می دهد در صورتی که مقامات بهداشتی اجازه تولید واکسن کووید۱۹ را در آغاز ۲۰۲۱ صادر کنند، فقط ۲ میلیارد دوز واکسن ساخته خواهد شد.
این درحالی است که از ۹ واکسن بالقوه ای که اکنون در مراحل آخر آزمایش بالینی هستند، ۷ مورد آن برای ایمن سازی بدن افراد نیازمند تزریق ۲ دوز هستند. به این ترتیب با توجه به ظرفیت تولید واکسن، ۲ میلیارد دوز تولیدی فقط برای ۱۲ درصد از جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری کره زمین کافی است.
دکتر کلئو کونتوراودی استادیار مهندسی شیمی در امپریال کالج لندن در این باره می گوید: ما باید شفاف سازی کنیم. پس از تولید واکسن همه افراد همزمان به آن دسترسی نخواهند داشت. ظرفیت تولید ما کافی نیست.
محاسبات بنیاد CPI( متعلق به بیل و ملیندا گیتس) نشان می دهد حتی اگر ظرفیت تولید واکسن جهان ۲ برابر شود، در ۱۲ ماه آینده و تا پایان ۲۰۲۲ میلادی کمتر از نصف جمعیت جهان در برابر بیماری واکسینه می شوند.
بنابراین محدودیت های سفر و فاصله گذاری اجتماعی در سال های آینده باید اجرایی شود مگر آنکه پیشرفت هایی بزرگ در فناوری تولید واکسن ایجاد شود.
- 20
- 2