به گزارش ایسنا، پژوهشگران سازمان جهانی بهداشت روز قبل( دوشنبه) اخطار دادند:انجام واکسیناسیون گسترده نمیتواند باعث مصونیت جمعی در امسال شود.
از یک سال قبل و تایید اولین مورد فوت ناشی از کروناویروس (Coronaviruses) در چین بیش از ۹۱ میلیون نفر در جهان به کروناویروس آلوده شده و بیش از ۱.۹ میلیون نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست داده اند. چین به نسبت زیادی توانسته ویروس را کنترل کند اما همچنان مواردی از ابتلای بومی در این کشور گزارش شده است.
همینطور موارد ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ در سراسر اروپا به خصوص انگستان که با شیوع سویه جهش یافته کروناویروس مواجه است روند افزایشی خود را دارد. روسیه روز یکشنبه اولین مورد از ابتلا به کروناویروس انگلیسی را که به گفته محققان از قدرت سرایت بیشتری برخوردار است، شناسایی کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از ساینس الرت، یکی از محققان ارشد سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است:برای تولید و توزیع میزان کافی از واکسن به منظور جلوگیری از گسترش ویروس به زمان زیادی نیاز است و به نظر نمی رسد در سال ۲۰۲۱ بتوان به سطح مطلوبی از مصونیت جمعی در برابر ویروس دست پیدا کنیم.
بیش از ۹۱.۳ میلیون بیمار کرونایی در جهان
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۹۱ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۶۵۴ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۹۵۲ هزار و ۹۷۹ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
به گزارش ایسنا، بنابر تازهترین آمارها تاکنون ۶۵ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۷۱۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ - که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است - ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
آمریکا تاکنون با بیش از ۲۳.۱میلیون مبتلا و بیش از ۳۸۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۱۰.۴ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از هشت میلیون نفر فراتر رفته است.
همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.
تعداد جانباختگان این بیماری در انگلیس نیز از ۸۱ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. به علاوه هماکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۷۹ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.
همچنین فرانسه بیش از ۶۸ هزار، روسیه بیش از ۶۲ هزار و ایران نیز بیش از ۵۶ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش دادهاند.
پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۵۲ هزار، کلمبیا با بیش از ۴۶ هزار، آرژانتین با بیش از ۴۴ هزار و آلمان با بیش از ۴۲ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۲۳ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۱۹۷ مبتلا، ۳۸۵ هزار و ۲۴۹ قربانی
۲. هند: ۱۰ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۹۱۳ مبتلا، ۱۵۱ هزار و ۳۶۴ قربانی
۳. برزیل: هشت میلیون و ۱۳۳ هزار و ۸۳۳ مبتلا، ۲۰۳ هزار و ۶۱۷ قربانی
۴. روسیه: سه میلیون و ۴۲۵ هزار و ۲۶۹ مبتلا، ۶۲ هزار و ۲۷۳ قربانی
۵. انگلیس: سه میلیون و ۱۱۸ هزار و ۵۱۸ مبتلا، ۸۱ هزار و ۹۶۰ قربانی
۶. فرانسه: دو میلیون و ۷۸۶ هزار و ۸۳۸ مبتلا، ۶۸ هزار و ۶۰ قربانی
۷. ترکیه: دو میلیون و ۳۳۶ هزار و ۴۷۶ مبتلا، ۲۲ هزار و ۹۸۱ قربانی
۸. ایتالیا: دو میلیون و ۲۸۹ هزار و ۲۱ مبتلا، ۷۹ هزار و ۲۰۳ قربانی
۹. اسپانیا: دو میلیون و ۱۱۱ هزار و ۷۸۲ مبتلا، ۵۲ هزار و ۲۷۵ قربانی
۱۰. آلمان: یک میلیون و ۹۴۱ هزار و ۱۱۹ مبتلا، ۴۲ هزار و ۹۷ قربانی
براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۸ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کردهاند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران، آفریقای جنوبی، اوکراین و پرو نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کردهاند.
- 10
- 3