دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۴ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۱۳۷۳
حوزه بهداشت و رفاه

ستاد اجرایی فرمان امام: بیش از ۵ کشور تقاضای پیش خرید واکسن ایرانی کرونا را دارند

تصاویر| نمکی:پسرم واکسن زد تا بگوید خون‌مان سرخ‌تر از دیگران نیست

آغازواکسیناسیون در ایران,وزیر بهداشت
وزیر بهداشت گفت: در بین افرادی که امروز واکسن می‌زنند، جوانی است که پزشک نیست، بلکه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف است و از بچه های نخبه تک رقمی کشور در کارشناسی ارشد است و آمده بگوید خونمان سرخ تر از دیگران نیست و همه ما فدای ملت ایرانیم‌؛ آمده بگوید اینکه پدرم قول داد که اولین‌کسی که واکسن را می زند از اعضای خانواده ام خواهد بود، حالا عمل کرده و این فرد کسی نیست جز فرزند وزیر بهداشت کشور.

به گزارش  ایسنا، دکتر سعید نمکی در مراسم آغاز واکسیناسیون کووید۱۹ در کشور از بیمارستان امام خمینی تهران (ره)، ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: آقای رییس جمهور خوشبختانه با حمایت های مستمر و بی دریغ شما، همکارانمان در وزارت خارجه، وزارت راه و سازمان برنامه و بودجه امروز مفتخریم قولی که به ملت ایران دادیم که قبل از ۲۲ بهمن‌ماه واکسیناسیون را شروع کنیم این قول را امروز اجرایی کنیم.

آغازواکسیناسیون در ایران,وزیر بهداشت

وزیر بهداشت گفت: واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در ۶۳۵ بیمارستان دولتی، خصوصی، خیریه و... برای اولین بار و اولین گروه برای پرسنل درگیر در کرونا و کووید ۱۹ انجام می شود. واکسیناسیون برای همکارانی اعم از پزشک، پرستار و پرسنل خدماتی ای سی یو انجام می شود.

وی گفت: اما در بین این عزیزان، جوانی است که پزشک نیست، بلکه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف است و از بچه های نخبه تک رقمی کشور در کارشناسی ارشد است و آمده بگوید خونمان سرخ تر از دیگران نیست و همه ما فدای ملت ایرانیم‌؛ آمده بگوید اینکه پدرم قول داد که اولین‌کسی که واکسن را می زند از اعضای خانواده ام خواهد بود، حالا عمل کرده و این فرد کسی نیست جز فرزند وزیر بهداشت کشور.

آغازواکسیناسیون در ایران,وزیر بهداشت

نمکی ادامه داد: این اثبات این ادعاست که همه ما جان و مال و آبرو و همه وجودمان را آوردیم تا برای ضعیف ترین مردم این کشور و در دورترین نقاط این سرزمین نثار کنیم.

نمکی گفت: ان‌شاءلله با جدیت فراوان در آینده نزدیک از منابع موثق دیگری  هم واکسن وارد کشور خواهد شد و ما تا اواخر بهمن ماه موارد تازه ای را از منابع بسیار مطمئن وارد می کنیم و واکسیناسیون را برای سایر گروه های آسیب پذیر همگام با پرسنل بهداشت و درمان که مدافعین خط مقدم این جبهه بودند، آغاز می کنیم.

وی گفت: افراد بالای ۶۵ سال و افراد دارای بیماری زمینه ای و... تا به تدریج به ۷۰ درصد از پوشش واکسیناسیون کشوری دست یابیم. در مورد واکسن داخلی هم همه چیز به خوبی پیش می رود و امیدواریم در بهار آینده بتوانیم واکسن ملی را برای تزریق آماده داشته باشیم.

بیش از ۵ کشور تقاضای پیش خرید واکسن ایرانی کرونا را دارند

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اعلام کرد: تاکنون بیش از پنج کشور از داخل و خارج از منطقه تقاضای پیش خرید واکسن ایرانی کرونا را از ما داشتند اما تا زمانی که نیاز کشور تامین نشود، واکسن صادر نخواهیم کرد.

آغازواکسیناسیون در ایران,وزیر بهداشت

به گزارش ایسنا، محمد مخبر - رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) - امروز در آیین‌ رونمایی از خطوط تولید و محصولات جدید شرکت نفت پارس و بهره‌برداری از طرح‌های زیست محیطی پالایشگاه سبز و رونمایی از سامانه جامع مدیریت راهبردی بر مبنای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به اهمیت موضوع کرونا اظهار کرد: در گذشته اعلام کردم که اگر واکسن به صورت آزمایشگاهی تولید شود و به تولید انبوه نرسد، فایده‌ای ندارد. همانطور که روزی گفتم در تولید ماسک خودکفا خواهیم شد و امکان صادرات آن را فراهم کرده‌ایم و برخی با تردید به من نگاه کردند، امروز نیز می‌گویم که می‌توانیم در تولید واکسن نیز به خودکفایی برسیم.

وی ادامه داد: تولید ماسک در کمتر از دو ماه صورت گرفت و توانستیم در این عرصه به طور موفق عمل کنیم؛ امروز نیز می‌گویم که بزرگترین کارخانه تولید واکسن کووید ۱۹ را تا پیش از پایان بهار راه‌اندازی خواهیم کرد؛ فاز اول که سه میلیون دوز است، پیش از سال تولید خواهد شد و فاز دوم که پنج میلیون است حتما تا پیش از بهار اتفاق خواهد افتاد که فازهای بعدی نیز دارد که بعدا اعلام خواهیم کرد.

مخبر با تاکید بر این‌که ما در تولید واکسن کرونا، کشور را خودکفا می‌کنیم و به نقطه‌ای می‌رسیم که چیزی به نام واکسن موضوعیت نداشته باشد، اظهار کرد: بعد از تامین نیاز مردم کشور، نیاز کشورهای دیگر را هم تامین خواهیم کرد.

مخبر با اشاره به اهمیت مسائل محیط زیستی گفت: توجه به مساله محیط زیست یک بحث حیاتی است؛ ما به لحاظ صنعتی شدن دنیا آسیب‌های زیادی را متحمل شده‌ایم که هم در مسائل خانوادگی، جمعی و همبستگی تبعات خود را نشان داد. همچنین در مسائل محیط زیست نیز این مساله تبعات زیادی را به دنبال داشت.

رییس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر این‌که محیط زیست با اکوسیستم و زیست بوم دنیا ارتباط دارد که اگر رعایت نشود، مشکلاتی را ایجاد می‌کند، تصریح کرد: ما با دو موجود زنده و غیرزنده روبه‌رو هستیم که هر دو با رعایت نکردن محیط زیست آسیب می‌بینند که اکنون گرفتاری‌هایی از این حیث شامل حال ما شده است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های شرکت نفت پارس اظهار کرد: این شرکت جزو تشکیلاتی است که در مرز دانش حرکت کرده و کار بزرگی که انجام دادند و این است که این پالایشگاه را تبدیل به تشکیلات پاک و افتخارآمیز کرده‌اند و امروز شاهدیم که در مرکز شهر نیز راه اندازی شده و سرسوزنی آلودگی ایجاد نمی‌شود.

به گفته مخبر، ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) روی مساله‌ی محیط زیست به شدت حساس است و تاکنون یک درخت از جایی بریده نشده و در این مدت بیش از ۱۰۰ هزار هکتار فضای سبز و جنگل ایجاد کرده‌ایم؛ به طور مثال در تهران ظرف سه سال گذشته ۱۰۰۰ هکتار فضای سبز ایجاد شده همچنین در خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان نیز این مساله را در دستور کار داریم.

رییس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر این‌که حتما مساله‌ی محیط زیست در پروژه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) ایجاد می‌شود، تصریح کرد: نقش شرکت نفت پارس در دوران کرونا بی‌نظیر بود، چرا که روزی که در خیابان‌های انگلیس و آمریکا، مردم در حال غارت و زدن یکدیگر برای پیدا کردن ماسک بودند و این دوستان کمر همت بستند و ظرف ۲۳ روز یک کارخانه عظیم که در منطقه بی‌نظیر است، با ظرفیت تولید روزانه پنج میلیون ماسک ایجاد کردند و در حال حاضر نیز بیش از ۱۰۰ میلیون ماسک در انبارها ذخیره داریم.

وی ادامه داد: در حوزه تجهیز مواد ضدعفونی نیز اقدامات خوبی در این شرکت انجام شد و می‌توان گفت که تشکیلات شرکت نفت پارس یک واکنش سریع برای مقابله با ویروس کرونا است

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
آره جون خودش! بچش نخبه هست و دانشگاه شریف درس می خونه! (بدون سهمیه هیئت علمی و مدرسه غیرانتفاعی درجه یک) تمومش کنین نمایش رو! واکسن ایرانی؟ ۶ ماه دنبال انسولین می گردم واسه مادرم، دوستم دنبال شیر خشک می گرده واسه نوزاد!!! پیدا نمی شه! شیر خشک ایرانی خرید، بچه موتور سوزونده! اون وقت توقع داری باور کنم واکسن کرونا تولید کردی؟ وزیر هم زده به بچش؟ اون واکسن یا آمریکاییه یا اصلاً واکسن نیست! ب-کمپلکسه...
آره ما هم باور کردیم جای واکسن یا ویتامین زد یا واکسن از یک جای معتبر یا ... باور کردنی نیست در ضمن همه بچه هاشون چقدر لاغر و نحیف هستن طفلکی ها هیچی گیرشون نمیاد بخورد !!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش