سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۲۴۶۴
مشاوره پزشکی

پف زیر چشم خود را با مصرف مارچوبه درمان کنید ؟

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,خواص مارچوبه

پف زیر چشم خو را با مصرف مارچوبه درمان کنید؟ بله این کار امکان پذیر است چرا که سبزیجاتی در طبیعت وجود دارند که می توان با مصرف آنها نفخ شکم را از بین برد سبزیجاتی همچون مارچوبه که به کمک آن می توان آب اضافی تجمع یافته در بدن و از جمله پف زیر چشم را درمان کرد.چرا که مارچوبه گیاهی سرشار از ویتامین هایی است که بدن انسان برای سلامتی به آن نیاز دارد.

 

پف زیر چشم اگر چه دلایل مختلفی دارد اما این عارضه به دلیل جمع شدن آب در بدن و بخصوص در زیر چشم ها رخ می دهد چرا که امروزه افراد بسیاری تمرکز خود را بر کاهش وزن و کم کردن موادغذایی مصرفی خود قرار داده اما نمیدانند که معنای سلامتی تنها در به تناسب اندام خلاصه نمی شود چرا که کاهش وزن سریع باعث افزایش آب اضافی در بدن می شود که نمونه آن پف کردن زیر چشم ها یکی از دلایل آن محسوب است.

 

بد نیست بدانید که بخش های مختلفی در بدن مانند کیسه های زیر چشم وجود دارند که آب اضافی بدن در آنها جمع می شود. اگر از پف زیر چشمتان رنج می برید و به دنبال زیبایی هستید یکی از بهترین راه حل ها برای خلاص شدن از آن از بین بردن آب اضافی تجمع یافته در این ناحیه است.

 

البته کمبود خواب و آب اضافی بدن نیز یکی ازدلایل پف زیرچشم است همچنین تجمع آب اضافی در بدن می تواند باعث ایجاد نفخ درشکم شود . به منظور تنظیم سیستم گوارش بدن از بین بردن نفخ شکم یک امر ضروری است . در برخی روزها آب تجمع یافته در بدن به قدری است که پف زیر چشم شما افزایش یافته و شکمتان بزرگ دیده می شود که هر دوی این موارد زیبایی صورت و اندامتان را تحت تاثیر قرار می دهد.

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,خواص مارچوبه

 

گیاهان و سبزیجاتی در طبیعت وجود دارند که می توان به کمک آنها نفخ شکم را ازبین برد ما به شما سالادی را معرفی می کنیم که به کمک آن بتوانید آب اضافی تجمع یافته در بدن خود را از بین ببرید که در نتیجه آن پف زیر چشم و نفخ شکم شما از بین برود که در این میان سالاد مارچوبه، سالاد سالم و مفیدی است که ما به شما توصیه می کنیم تا به کمک آن از نفخ شکم و پف زیر چشمتان خلاصی پیدا کنید. این سالاد با آب لیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل سیاه، ۲ عدد مارچوبه، یک سوم فنجان فندق خام ، یک چهارم فنجان پنیر مانچگو تازه، ۲ قاشق عسل تازه و کمی نمک دریا تهیه می‌شود.

 

برای استفاده از مارچوبه در سالاد باید آن را به شکل بخارپز یا کبابی آماده کنید همچنین فندق های خام را به مدت ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید پس از تفت دادن فندق ها و آماده سازی مارچوبه آنها را به قطعات کوچک خرد کنید و با مواد دیگر ترکیب کنید در انتها نیز پنیر را بر روی سالاد ریخته و از مزه ی لذیذ این سالاد مفید استفاده کنید.

 

البته فراموش نشود که مارچوبه گیاهی سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، آسپاراژین، آسپاراژیناز، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین و… یکی از سبزی‌هایی است که در تمام دنیا در فصل بهار برداشت می‌شود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت است.

 

تمام سبزیجات بر خلاف محصولات حیوانی وقتی برداشت می‌شود، نمی‌میرند و همچنان برخی از فعالیت‌های متابولیکی خود را حفظ می‌کند. این فعالیت‌ها عبارت‌اند از: دریافت اکسیژن، تجزیه نشاسته و قند، آزاد کردن دی اکسید کربن و … . البته میزان این‌گونه فعالیت‌های گیاه به فعالیت تنفسی گیاه بستگی دارد.

 

فعالیت تنفسی مارچوبه از سایر گیاهان بیشتر است. به همین علت زودتر از سایر گیاهان آب خود را از دست داده، سخت و چوبی می‌شود. برای جلوگیری از این فرآیند می‌توان انتهای مارچوبه را در یک پارچه مرطوب پیچید و در یخچال قرار داد. ولی با این روش حد اکثر تا ۴۸ ساعت باید گیاه را مصرف کرد.

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,خواص مارچوبه

 

مارچوبه مواد ضدالتهابی هم دارد که عبارت‌اند از: ساپونین A، سارساساپوژنین، پروتودیوسین، دیوسژنین و فلاوونوئیدهای کورستین، روتین، کامفرول، ایزورامنتین. این مواد شیمیایی از فرآیندهای التهابی در بیماری‌های خودایمنی جلوگیری می‌کنند.سارساساپونین موجود در مارچوبه، یکی از مواد شیمیایی بسیار موثر در بهبود بیماری ALS (اسکلروز چندگانه آمیلوتروفیک) است؛ که یک بیماری خود ایمنی مزمن می‌باشد.

 

در این بیماری سیستم ایمنی بدن نورون های عصبی را به عنوان عوامل بیگانه می‌پندارد و علیه آن‌ها واکنش‌های متعدد التهابی نشان می‌دهد.

 

در پایان لازم است بدانید که مارچوبه منبع بسیار خوبی از فیبر محلول می‌باشد و مطالعات متعدد نشان داده است که فیبر محلول ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت را می‌کاهد.

 

 

mihanpost.com
  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش