به گزارش ایرنا، شبکه اول تلویزیون سراسری روسیه روز دوشنبه اعلام کرد: مذاکرات میان هیات های روسیه و اوکراین بیش از یک ساعت ادامه داشت و هیات اوکراینی پیش از موعد مذاکرات را ترک کرد.
رسانه روسی و رسانه های دیگر روسیه هنوز گزارشی از نتایج این مذاکرات که در منطقه مرزی پریپیات در استان گومل بلاروس (مرز بلاروس و اوکراین) گزارشی منتشر نکرده اند و هنوز معلوم نیست دور دیگری از این مذاکرات برگزار خواهد شد یا خیر.
سرپرستی هیات روسیه را ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس جمهوری روسیه برعهده داشت و معاونان وزرای خارجه و دفاع روسیه و نیز سفیر روسیه در بلاروس اعضای دیگر هیات این کشور را تشکیل می دادند.
هیات روسیه از ظهر روز یکشنبه در انتظار ورود هیات اوکراینی بود.
هیات پنج نفره اوکراین با دو بالگرد از لهستان به استان گومل پرواز کرده بود و سرپرستی این هیات را الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین برعهده داشت.
کمک چهار میلیون دلاری استرالیا به اوکراین
نخست وزیر استرالیا تایید کرد که کشورش بیش از چهار میلیون دلار را به عنوان کمک اولیه جهت حمایت نظامی از اوکراین در جنگ با روسیه برای آن کشور در نظر گرفته است.
به گزارش ایرنا از شبکه خبری اس. بی. اس استرالیا، اسکات موریسون با تایید پرداخت این مبلغ برای حمایت از اوکراین اظهار داشت: این چهار میلیون دلار در اختیار صندوق امانت پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای حمایت از تجهیزات نظامی غیر مرگبار و حمایتهای دارویی اوکراین قرار خواهد گرفت.
جاش فرایدربرگ معاون حزب لیبرال استرالیا نیز اظهار داشت: جزییات کامل این بسته حمایتی از جمله کمکهای تسلیحاتی بعد از نهایی شدن با متحدان ما در آمریکا و انگلیس اعلام خواهد شد.
وی به رادیو ای. بی. سی استرالیا گفت: بسته ما مانند بستههای جامع آمریکا یا انگلیس نیست اما کاری که ما می توانیم انجام دهیم، پیوستن به تلاشهای بینالمللی برای تحریم روسیه است.
استرالیا تاکنون تحریمهایی را علیه موسسات مالی روسیه و ممنوعیت سفر ولادیمر پوتین و برخی از اعضای شورای امنیت این کشور اعمال کرده است.
ملبورن مدعی شده که تحریمهای اعمالی این کشور علیه مسکو، تاثیرهایی را بر روی اقتصاد این کشور بر جای گذاشته است.
معاون حزب لیبرال استرالیا با بیان اینکه این یک راز نیست که پوتین اندیشههایی ورای اوکراین دارد، گفت: او کار خود را با اوکراین آغاز کرده ولی سوال این است که کشور بعدی کدام کشور است؟ این اولین درگیری بزرگ بیندولتی در اروپا از زمان شکست نازیها است. این یک چالش مستقیم برای نظم مبتنی بر قوانین بینالمللی است که برای بیش از ۷۰ سال زیربنای رونق اروپا بوده است.
همزمان بارنبی جویس معاون نخست وزیر استرالیا هم تصریح کرد: تهدید روسیه در خصوص استفاده از سلاح هستهای باید جدی گرفته شود. ما امیدوار هستیم که پوتین از اظهارات تحریکآمیز استفاده کرده باشد و هیچ قصد و نیتی در پس این اظهارات نباشد.
- 13
- 1