شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۰۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۲۱۳۱۴
امنیتی و دفاعی

پوتین چطور در برابر ترور و توطئه از خود محافظت می‌کند؟

بادی‌گاردهای پوتین,تیم حفاظتی پوتین
بادی‌گاردهایی با کیف‌های ضدگلوله و تپانچه‌های پرقدرت، همگی شبیه به هم و تست‌کننده‌های غذا تنها برخی از راه‌هایی هستند که گزارش‌شده ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، از آن‌ها برای محافظت از خود در برابر قاتلان احتمالی و کودتاچیان استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته نیویورک پست، تهدیدات احتمالی علیه پوتین ۶۹ ساله از روز پنجشنبه و پس از اظهارات لیندسی گراهام سناتور آمریکایی مورد توجه قرار گرفت.

او از اطرافیان پوتین خواست به دلیل حمله به اوکراین و برای جلوگیری از عواقب بیشتر برای روسیه، رئیس جمهوری روسیه را بکشند.

اما پوتین به‌عنوان یک مامور سابق ک گ ب KGB که از زمان به قدرت رسیدن در سال ۲۰۰۰ در قدرت بوده است، ظاهراً هم در مورد امنیت و هم سلامت خود وسواس دارد و به خوبی از خود در برابر قاتلان محافظت می‌کند. همان‌طور که ملاقات‌هایش نشان می‌دهد، او به هر قیمتی از احتمال ابتلا به کووید-۱۹ اجتناب می‌کند.

عکس‌های اخیر او را نشان می‌دهد که با رهبران جهان و حتی با مشاوران خود در دو طرف میزهای بسیار طولانی ملاقات می‌کند تا حداقل ۲۰ فوت فاصله بین آن‌ها ایجاد شود.

به نوشته اکونومیست، محافظان پوتین - که خود را «تفنگدار» او می‌نامند - شامل یک واحد ویژه در سرویس حفاظت فدرال روسیه یا FSO هستند که ریشه آن به سال ۱۸۸۱ بازمی‌گردد. زمانی که تزار الکساندر سوم پس از ترور پدرش با پرتاب بمب، خود را در حلقه نگهبانان محافظت کرد.

بسیاری از آنچه در مورد سرویس امنیتی ریاست جمهوری فاش شده است، از وب‌سایت بیوند راشا Beyond Russia که توسط تلویزیون نووستی اداره می‌شود، آمده است. یک عملیات با بودجه دولتی که بر شبکه تبلیغاتی درگیر آر-تی نیز نظارت دارد.

این وب‌سایت می‌نویسد محافظان پوتین برای ویژگی‌هایی از جمله «روان‌شناسی عملیاتی»، استقامت بدنی و توانایی مقاومت در برابر سرما و عدم تعریق در گرما انتخاب شده‌اند.

بادی‌گاردهای پوتین,تیم حفاظتی پوتین

بر اساس گزارش‌ها، کیف‌های مخصوصی برای محافظت از پوتین و حمل تپانچه‌های ۹ میلی‌متری SR-1 Vektor ساخت روسیه که پر از گلوله‌های ساچمه‌ای است، ساخته شده‌اند.

به نوشته ایندیپندنت، قبل از سفر پوتین، تیم‌های پیشرفته ماه‌ها پیش از موعد مقصد او را شناسایی می‌کنند و بررسی می‌کنند که مردم احتمالاً چه واکنشی نشان خواهند داد و حتی تحقیق می‌شود که آیا منطقه تحت تأثیر آب‌وهوای بد یا بلایای طبیعی قرار می‌گیرد یا خیر. هر جا که او قرار است بماند، بازرسی می‌شود، دستگاه‌های پارازیت برای جلوگیری از انفجار از راه دور بمب‌ها نصب می‌شوند و تکنسین‌ها نظارت الکترونیکی بر تلفن‌های همراه و سایر دستگاه‌ها در منطقه انجام می‌دهند.

پوتین در جاده در میان کاروانی از وانت‌های زرهی سنگین، سوار خودرویی می‌شود که حامل اپراتورهای ویژه نظامی مجهز به AK-47، نارنجک‌انداز ضدتانک و موشک‌های ضد هوایی قابل‌حمل است. هنگامی‌که او در ملاء عام بیرون می‌آید، چهار حلقه امنیتی او را احاطه کرده‌اند که از محافظان شخصی‌اش شروع می‌شود، تعداد دیگری هم در میان جمعیت پنهان شده‌اند و تک تیراندازها روی پشت‌بام‌های اطراف نشسته‌اند.

در سال ۲۰۱۸، لحظه‌ای که کانر مک گرگور، رزمی‌کار معروف دست خود را دور شانه‌های پوتین انداخت، از تلویزیون پخش شد. ویدئویی که در یوتیوب منتشرشده نشان می‌دهد که یک مرد به او اشاره می‌کند که بایستد. همین باعث شد این ورزشکار به‌سرعت بازوی خود را بردارد و دست‌هایش را با خجالت روی هم جمع کند.

گروه محافظت پوتین همچنین دارای اختیارات گسترده‌ای ازجمله شنود الکترونیکی، باز کردن نامه، بازرسی خانه‌ها، توقیف وسایل نقلیه و بازداشت و بازجویی از مظنونان برای انجام عملیات و تحقیقات خود است.

بنا بر گزارش‌ها محافظان پوتین باید پس از ۳۵ سالگی جایگزین شوند، اما آن‌ها می‌توانند پاداش خود را با پست‌هایی جدید به‌عنوان فرمانداران منطقه، وزرای فدرال، فرماندهان سرویس‌های ویژه و مدیران دفتر ریاست جمهوری دریافت کنند.

افشاگری سال ۲۰۱۸ روزنامه مستقل روسیه نووایا گازتا و گزارش پروژه جنایات سازمان یافته و فساد نشان داد که چگونه یک کارخانه مرغداری غول پیکر متعلق به دوران شوروی در خارج از مسکو تصاحب شد و زمین ارزشمند آن بین افسران عالی‌رتبه در FSO و نیروهای امنیت ریاست جمهوری تقسیم شد. بر اساس این گزارش، در میان افرادی که از این کلاه‌برداری سود بردند، سه محافظ سابق پوتین بودند که در طی یک سفر رسمی به هلسینکی فنلاند در سال ۱۹۹۹ در کنار او حضور داشتند.

در سال ۲۰۱۶، راشا بیوند در گزارشی به شایعات طولانی مدت در مورد استفاده از یک «بدل» برای ولادیمیر پوتین در برخی مواقع اشاره کرد.

به گفته بنیان‌گذار یک سازمان آشپزی «Club des Chefs des Chefs» که اعضای آن برای سران کشورها و پادشاهان سراسر جهان آشپزی می‌کنند، پوتین همچنین پیش از هر وعده غذایی که برایش سرو می‌کنند یک نفر را مسئول امتحان آن می‌کند تا مطمئن شود که مسموم نشده است. ژیل براگارد در سال ۲۰۱۲ به تلگراف گفت: «تست کننده‌های غذا هنوز وجود دارند، اما فقط در کرملین، جایی که یک پزشک همه غذاها را با سرآشپز چک می‌کند.»

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش