یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۱۶۱۴
امنیتی و دفاعی

اوکراین خود را برای دفاع از دونتسک آماده می کند

فرمان پوتین برای حرکت نیروها به سمت دونتسک در اوکراین | لاوروف: غرب آزادی بیان را به خاک سپرده‌ است!

آخرین اخبار از حمله وحشیانه روسیه به خاک اوکراین,نسل کشی پوتین در اوکراین
پس از اینکه نیروهای روسی کنترل منطقه لوهانسک را به دست گرفتند،‌ ولادیمیر پوتین به وزیر دفاع کشورش دستور داد که «عملیات ویژه نظامی» در اوکراین باید ادامه یابد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پس از سقوط لوهانسک به فرماندهان ارتش خود فرمان داد به سمت دونتسک واقع در شرق اوکراین حرکت کنند. 

به گزارش ایرنا، تارنمای نشریه انگلیسی « فایننشال تایمز» با انتشار این خبر نوشت: پس از تصرف منطقه لوهانسک توسط قوای روسیه واقع در شرق اوکراین طی روزهای اخیر، ولادیمیر پوتین اکنون به ژنرال های ارتش خود  در غرب روسیه فرمان پیش روی به سمت استان دونتسک را صادر کرد.

با عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی در مورخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۱ از شهر «لیسیچانسک»، منطقه لوهانسک واقع در شرق اوکراین به کنترل نیروهای روسیه درآمد، ستاد نیروهای مسلح اوکراین اعلام کرد که نظامیان این کشور از شهر «لیسیچانسک»، آخرین مقر خود در منطقه لوهانسک عقب نشینی کرده‌اند؛ پیش تر «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور را در جریان کنترل کامل بر منطقه لوهانسک در شرق اوکراین قرار داده بود.

فایننشال تایمز گزارش داد: پوتین در بیانیه کرملین اعلام کرد؛ «یگان‌هایی که در نبردهای فعال شرکت کردند و با موفقیت در مسیر لوهانسک به پیروزی رسیدند، البته باید استراحت کنند و توانایی‌های رزمی خود را بازیافته و افزایش دهند؛ دیگر تشکیلات نظامی باید وظایف خود را بنابر یک برنامه مصوب قبلی، طبق یک برنامه واحد انجام و به پیش برند.

رویترز: اوکراین خود را برای دفاع از دونتسک آماده می کند

درهمین حال خبرگزاری رویترز نیز ضمن پوشش این خبر،گزارش داد:  قوای روسیه  پس از اعلام پیروزی توسط ولادیمیر پوتین در استان لوهانسک، توجه خود را به سمت هدف بعدی در شرق اوکراین و استان دونتسک معطوف کرده‌اند.

رویترز با اشاره به این مطلب که جنگ اوکراین مدت پنج ماه است ادامه دارد نوشت: این جنگ اکنون وارد مرحله جدیدی شده است، تصرف شهر « لیسیچانسک» ، فتح منطقه لوهانسک  یکی از دو منطقه مهم در «دونباس» در شرق اوکراین را کامل کرد.

این رسانه انگلیسی افزود: نیروهای نظامی اوکراین امروز خود را برای دفاع از دونتسک آماده می کنند و در منطقه ای که بیشترین شهرها را در آن تحت کنترل دارند، خط دفاعی تشکیل می دهند؛ این درحالی است که پوتین به سربازان خود در نبرد لوهانسک دستور استراحت و بازیابی قوانی نظامی  داده و دیگر واحدهای نظامی روسیه در سایر نقاط به جنگ (در شرق) اوکراین ادامه می دهند.

به گزارش ایرنا، وزارت دفاع روسیه ۱۳ تیرماه اعلام کرد که آزادسازی لوهانسک  با سقوط شهر لیسیچانسک و همچنین چند شهر مجاور تکمیل شد که اکنون تحت کنترل روسیه و نیروهای مسلح جمهوری لوهانسک هستند.

در همین رابطه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در واکنش به سقوط شهر لیسیچانسک گفت: ما سرزمین‌های خود از جمله لیسیچانسک را پس خواهیم گرفت، اما قبل از هر چیز باید از مردم محافظت شود.

وی افزود، سیستم‌های HIMARS و سلاح‌های مدرنی که دریافت می‌کنیم کمک می‌کنند تا خسارت های سنگینی به نیروهای روسیه وارد کنیم.

با این وجود مقام‌های اوکراینی با اشاره به اعلام کمک یک میلیارد دلاری از سوی دولت بایدن، این اقدام را برای عقب راندن قوای روسیه از خاک اوکراین کافی نمی‌دانند.

لاوروف: غرب آزادی بیان را به خاک سپرده‌ است

سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه با بیان اینکه آزار و اذیت روزنامه‌نگاران روسی در کشورهای غربی غیرقابل تحمل شده، تاکید کرد که غرب آزادی بیان را با دستان خو دفن کرده‌است.

آخرین اخبار از حمله وحشیانه روسیه به خاک اوکراین,نسل کشی پوتین در اوکراین

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری "راشاتودی"، «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه در واکنش به آزار و اذیت خبرنگاران روسی در آمریکا، اروپا و اوکراین گفت این وضعیت به طرز غیرقابل قبولی افزایش یافته‌ است.  

وزیر امورخارجه روسیه در یک نشست خبری با «کارلوس رافائل فاریا» همتای ونزوئلایی خود، افزود: مسکو هرگز تمایل نداشت اقدامی انجام‌دهد که بر آزادی روزنامه‌نگاری تاثیر بگذارد، اما واشنگتن و متحدانش برای ما چاره‌ای جز مقابله به مثل باقی نگذاشته‌اند.

لاوروف با بیان اینکه روسیه علاقه‌مند به پایان "جنگ علیه خبرنگاران" است، افزود: به نظر می‌رسد کشورهای غربی نمی‌توانند بدون آبروریزی دست از این اقدامات بردارند. مسکو با توجه به فشاری که روزنامه‌نگارانش با آن روبه‌رو هستند، نمی‌تواند دست روی دست بگذارد، به‌ویژه که آزار و شکنجه این قشر به جایی رسیده که تحمل آن غیرممکن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد که ما ابتدا نمی‌خواستیم پاسخ تلافی‌جویانه بدهیم که بر حقوق روزنامه‌نگاران تاثیر بگذارد، اما غرب آزادی بیان را با دستان خود دفن کرده‌ است.

لاوروف در ادامه درمورد جزئیات اقدامات انجام شده علیه رسانه‌های خارجی حاضر در روسیه چیزی نگفت.  

وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه غرب از حد خود فراتر رفته است، تصریح کرد: این ما نبودیم که این جنگ را آغاز کردیم . وی در ادامه غرب را متهم کرد که از هنجارهای حقوق بین الملل منحرف شده و سعی دارد قوانین خود را پایه‌گذاری کنند؛ موضوعی که به گفته لاوروف به آنها اجازه می دهد به صورت یکجانبه در مورد تعاریف آزادی اطلاعات و تبلیغات تصمیم‌گیری کنند.

لاوروف همچنین پس از گفت‌وگو با «باتس تسگ باتمونخه» همتای مغولستانی خود گفت: روسیه به دنبال این است که حقایق مربوط به جنایات رژیم کی‌یف به اطلاع عموم برسد اما غرب تمام تلاش خود را می‌کند تا مانع انتشار گزارش‌های بی طرفانه رسانه‌های روسی شود. 

وزیر امورخارجه روسیه مقابله با آزادی بیان را یکی از خطرناک‌ترین سیاست‌هایی توصیف کرد که غرب از دیرباز با هدف ایجاد پایگاه نظامی در اوکراین و تهدید مسکو، برای تبدیل آن به کشوری روس هراس و نئونازی در پیش گرفته‌ است.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه به ویژه به تصمیم «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر ممنوعیت "راشاتودی" و خبرگزاری "اسپوتنیک" از پخش کارزار انتخاباتیش در سال ۲۰۱۷ و پس از آن عدم ورود به کاخ الیزه در سال ۲۰۱۸ اشاره کرد و تاکید کرد از این دست اقدامات غرب علیه خبرنگاران روسی زیاد است.

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش