پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۲۶۰۷
امنیتی و دفاعی

جنگ اوکراین حداقل تا ۲ سال دیگر ادامه دارد/ پرتاب دو فروند موشک بالستیک توسط کره شمالی

جنگ اوکراین,زمان پایان جنگ روسیه و اوکراین
مشاور رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید جنگ دست‌کم تا ۲ سال آینده ادامه دارد و نباید انتظار داشت که درگیری‌ها طی چند ماه آینده متوقف شود.

به گزارش مهر به نقل از ریانووستی، اولکسی آرِستوویچ، مشاور نظامی در دفتر ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد «جنگ در اوکراین دست‌کم یک‌ونیم تا دو سال دیگر ادامه خواهد داشت.اکنون دیگر کاملا روشن است که قرار نیست جنگ در ۲ یا ۳ ماه آینده متوقف شود.»

هفته پیش«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد بر اساس اسناد آشکاری که منتشر شده َآمریکا با هدف فروش سلاح بیشتر و کسب پول بیشتر قصد دارد جنگ در اوکراین را حداقل تا پایان سال ۲۰۲۵ ادامه دهد.

به گفته زاخارووا، رسانه‌های آمریکایی آشکارا از جزئیات فساد «کاخ سفید-کی‌یف-کاخ سفید» لذت می‌برند. وی تأکید کرد این شرایط فسادزا توضیح می‌دهد که چرا دولت بایدن کنگره را ترغیب کرده که ۳۷ میلیارد دلار کمک اضافی برای اوکراین در بودجه سال ۲۰۲۳ آمریکا گنجانده شود.

این دیپلمات روس در ادامه گفت: بخش قابل‌توجهی از این کمک مالی صرف نیازهای ارتش اوکراین می‌شود و سپس تصمیم گرفته می‌شود که چه مقدار از این کمک‌های مالی باید در صندوق‌های خصوصی، بانک‌های جهانی و اروپایی پس‌انداز شود.

زاخارووا همچنین گفت: حتی قرارداد سه‌ساله بین مقامات آمریکایی و شرکت اسلح‌سازی ریتون به مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار برای ساخت سامانه‌های دفاع هوایی برای ارتش اوکراین، از همین منطق (فسادزا و کسب پول) قابل توضیح است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز دیروز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش روسیه ممکن است برای مدت طولانی در اوکراین بجنگد، اما وی نیازی به بسیج سربازان ذخیره در این مرحله از جنگ با اوکراین نمی بیند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین اما در پیامی تصویری برای وب‌سایت «پولیتیکو» مدعی شده که جنگ و درگیری در اوکراین تا سال آینده به پایان می‌رسد. وی درباره پیش‌بنیی پایان جنگ در اوکراین گفت: باور دارم که اوکراینی‌ها سال آینده بانفوذترین مردمان خواهند بود، البته در زمان برقراری صلح.

***

کره شمالی دو فروند موشک بالستیک پرتاب کرد

کره شمالی دو فروند موشک بالستیک را از سواحل شرقی شبه جزیره کره به سمت دریا پرتاب کرد.

جنگ اوکراین,زمان پایان جنگ روسیه و اوکراین

به گزارش تسنیم، مقامات کره جنوبی و ژاپن اعلام کردند کره شمالی روز یک شنبه دو فروند موشک بالستیک را از سواحل شرقی شبه جزیره کره به سمت دریا پرتاب کرد.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد این دو موشک بالستیک با برد متوسط مسافتی حدود ۵۰۰ کیلومتر را طی کرده و در دریای شرقی فرود آمده است.

در این بیانیه آمده است مقامات اطلاعاتی آمریکا و کره جنوبی در حال بررسی و تجزیه و تحلیل این موشک ها و توسعه برنامه موشکی کره شمالی هستند.  

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی نیز در بیانیه دیگری ضمن محکومیت شدید این پرتاب موشکی، این اقدام را باعث افزایش تنش ها در شبه جزیره کره دانست. در این بیانیه عنوان شده که شورای امنیت ملی سئول جلسه ای را به منظور بررسی پرتاب موشکی جدید پیونگ یانگ برگزار کرده است.

معاون وزیر دفاع ژاپن نیز در این باره گفت: به نظر می رسد این موشک ها در خارج از منطقه اقتصادی اختصاصی ژاپن فرود آمده است و تاکنون گزارشی از تلفات یا خسارات احتمالی گزارش نشده است.

کره شمالی در حالی این دو موشک را پرتاب کرد که این کشور دو روز پیش یک موتور سوخت جامد با رانش بالا را برای توسعه موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد. کارشناسان می‌گویند این موتور امکان پرتاب سریعتر و متحرک‌تر موشک‌های بالستیک را فراهم می‌کند. 

این آزمایش در مرکز «آزمایش‌های ماهواره‌ای سوهای» انجام گرفته و کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی شخصاً در محل انجام آن حضور داشته است. اون ابراز امیدواری کرده که کشورش بتواند در مدتی کوتاه یک سلاح استراتژیک دیگر بسازد.

کارشناسان می گویند به نظر می رسد این آزمایش با هدف توسعه یک موشک بالستیک قاره پیمای سوخت جامد جدید انجام شده است. موتور سوخت جامد برخلاف موتورهای سوخت مایع پایداری بیشتری داشته و می تواند بدون هیچ فرآیند آماده سازی باعث غاقل گیری دشمن شود.موتور سوخت جامد جدید که رانش بالایی دارد در نوع خود منحصر به فرد بوده و در موشک های قاره پیما با توانایی حمل کلاهک هسته‌ای استفاده می‌شود.

رونمایی از این موتور بخشی از تلاش های پنج مرحله ای پیونگ یانگ برای دستیابی به بازدارندگی هسته‌ای در برابر تهدیدات آمریکا محسوب می شود. پیش تر کره شمالی موفق به آزمایش هسته‌ای و نیز رونمایی از موشک قاره پیما که توانایی رسیدن به خاک ایالات متحده را دارد، شده بود.

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش