به گزارش فارس، سردار قاسم رضایی در دیدار با امیرکیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زابل با واکاوی درگیری روز گذشته مرزبانان غیور فراجا با طالبان در نقطه صفر مرزی و همکاری مطلوب مرزبانی و ارتش، گفت: همکاری بسیار عالی بین مرزبانی فراجا و نیروی زمینی ارتش روز گذشته انجام شد.
وی افزود: در عملیات دیروز طبق شواهد و قرائن، شروع کننده تیراندازی نیروهای طالبان بودند و خط قرمز مرزبانان غیور ما خاک مقدس و مرز کشور عزیزمان ایران اسلامی است که به هیچ احدی اجازه تعرض نخواهند داد.
سردار رضایی اظهار داشت: برنامههای ما به عنوان یک ارگان نظامی و امنیتی این است که از مرزها دفاع و حراست کنیم تا مردم ما بتوانند در امنیت کامل در حاشیه مرزها و مرکز زندگی کنند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه بر ایجاد بستر پایشهای هوایی و استفاده از پهپاد در مرزها توسط مسؤولان مربوطه تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت پهپادی در تأمین امنیت مرزها بسیار حائز اهمیت بوده و استفاده از این ظرفیت در کنترل مرزها بازدارنده خواهند بود.
سردار کوثری: دعوای ایران و طالبان، «دعوای خانوادگی» است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: از دولت های قبلی باید پرسید که چرا حقابه هیرمند را پیگیری نکردند.
جمهوری اسلامی ایران هیچ موقع طالبان را به رسمیت نشناخته است ما همسایه بودیم و یکسری نشست ها با طالبان داشتیم اما اینکه بخواهیم آنها را به رسمیت بشناسیم مطرح نبوده است
طالبان جرات نا امن کردن مرزهای ما را ندارد اما کسانی هستند همانند استکبار جهانی، صهیونیسم، منافقین و کسانی که چشم دیدن جمهوری اسلامی ایران را ندارند می خواهند این کار را انجام دهند که مرزهای ما را نا امن کنند و ایران و طالبان را درگیر کنند اما بدانند که هیچ موقع این اتفاق نمی افتد.
بحث گزینه نظامی مطرح نیست. از این اتفاقات برای بچههایی که در یک خانه باهم هستند می افتد که اختلافی بوجود می آید و دعوا می شود و بحث نظامی مطرح نیست. قطعا این مسائل با گفت وگو حل میشود./چندثانیه
تکمیلی:/
آقای سردار کوثری❗️ طالبان خانواده ایرانیان نیستند؛ اما با شما همخانواده هستند
روزنامه آرمان امروز به اسماعیل کوثری، نماینده عضو جبهه پایداری که درگیری مرزی ایران و طالبان را دعوای خانوادگی توصیف کرده بود، پاسخ داده و خطاب به او گفته ایرانیان نه اما تندورها با طالبان همخانواده هستند.
به گزارش آرمان امروز، در حالی که دولت سیزدهم در هفتههای اخیر انقادهایش را از «امارت اسلامی افغانستان» افزایش داده است و همینطور بعد از شهادت دو مرزبان ایرانی در درگیریهای این هفته با نیروهای طالبان یکی از اعضای جبهه پایداری در ادعای عجیبی میگوید که دعوای ایران و طالبان درون خانوادهگی و نباید آن را جدی گرفت.
در این مورد این سوال پیش میآید که چه شباهت ژنتیکی بین ایران و حاکمیت کنونی افغانستان وجود دارد؟ در این مورد باید به شباهت تندروهای عرصه سیاسی ایران و طالبها اشاره کنیم. البته میتوانیم اینگونه بگوییم که شاید شباهتهایی بین نیروهای تندروی ایرانی و طالبان پیدا کنیم ولی اینکه ایرانیان با طالبان هم خانواده هستند در هیچ اقلیمی نمیگنجد.
- 13
- 1
کاربر مهمان
۱۴۰۲/۳/۸ - ۷:۲۹
Permalink