به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در جمع خبرنگاران در جریان سفر به ژنو با بیان اینکه گفتگوهای مهمی در این سفر با مقامات سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی در مورد این چگونه میتوان جلوی نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و جنایتهای این رژیم را گرفت،گفت: در این دیدارها همه از اقدامات و جنایتهای رژیم صهیونیستی در ۴۰ روز گذشته در غزه و کرانه باختری متاثر بودند.
وی با بیان این که در این سفر نشستی نیر در مرکز اقدامات بشردوستانه در ژنو با حضور بیش از ۲۰ سازمان و موسسه بین المللی بشردوستانه به صورت بسته برگزار شد، تصریح کرد : در این جلسه همه اتفاق نظر داشتند که فجایعی که در این ایام در غزه و کرانه باختری از سوی رژیم صهیونسیتی رخ داده است در تعارض با حقوق بینالملل است و در واقع جنایتهای رخ داده غیرقابل اغماض است.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این نشست همه اتفاق نظر داشتیم که باید جنایت علیه غیرنظامیان متوقف شود، مرز رفح گشایی شود تا کمکهای گسترده انسانی وارد غزه، شود ،گفت: همچنین بر این موضوع تاکید شد کوچ اجباری مردم غزه باید متوقف شود.
امیرعبداللهیان با بیان اینکه درخواست ما از مقامات سازمان ملل صلیب سرخ و سازمانهای بشردوستانه این است که هرچه زودتر اقدامات اساسی و جدی و موثری در ارتباط با لزوم توقف جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه انجام دهند ، ادامه داد: جریان این سفر گفتگوی مهم ،صریح و روشنی نیز با وزیر خارجه فرانسه داشتیم.
وی با ارائه توضیحاتی در مورد این دیدار و انتقاد از فرانسه به خاطر قرار گرفتن این کشور در کنار آمریکا در مورد تحولات اخیر فلسطین گفت: در این دیدار تاکید کردیم که از نظر ایران، جنبش حماس یک جریان آزادی بخش در مقابل اشغالگری است.
امیر عبداللهیان با بیان اینکه ما کشتار زنان و کودکان در هر کجای جهان را محکوم میکنیم گفت: اما سکوت آمریکاییها و برخی از کشورهای غربی نسبت به کشتار بیش از ۴ هزار کودک و چند هزار زن که معنایی جز نسل کشی از سوی صهیونیستها در فلسطین ندارد، قابل تحمل نیست.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این دیدار هر دو اتفاق نظر داشتیم که دامنه جنگ نباید گسترش پیدا کند و باید بر ابتکارات سیاسی که بر توقف جنایتهای ، تبادل اسرا و ارسال سریع کمکهای انسان دوستانه به غزه تاکید دارد تمرکز داشته باشیم،تصریح کرد: در این دیدار هشدار دادیم که در صورت تداوم این جنایتها ،هر احتمالی از جمله گسترش بیشتردامنه جنگ متصور است.
مقام بلندپایه ارتش: در تلاشیم که آماده جنگ باشیم
امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در جمع نخبگان کشور، گفت: این دانشگاه با بومی سازی دستورالعمل های لازم، مسیر توسعه و پیشرفت را به خوبی طی کرده و با قدمتی ۹۰ ساله در تحقق آرمانهای نظام و انقلاب اسلامی گام برداشته است.
سرتیپ ولیوند تصریح کرد: دافوس ارتش امروز با بسیاری از دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی کشور ارتباط تنگاتنگی داشته و ما در راستای ارتقای سطح فعالیت های علمی و هم افزایی های پژوهشی خود، از همکاری موثر نخبگان جوان کشور در این دانشگاه استقبال می کنیم.
وی اضافه کرد: تکلیف ما بر اساس قانون اساسی مشخص است ولی یک تکلیف نانوشته هم داریم که نسل جوان را به آینده امیدوار سازیم، ما باید با برنامه ریزی مناسب از توان نخبگان استفاده کنیم.
فرمانده دافوس ارتش گفت: ما با استفاده از ظرفیت های داخلی دستورالعمل های مورد نیازمان را بهصورت بومی تهیه کرده ایم و الان هیچ وابستگی به خارج از کشور نداریم و دائما در تلاشیم که آماده جنگ باشیم و چون ما همیشه آماده هستیم جنگی صورت نمی گیرد.
در ادامه نخبگان حاضر در مراسم ضمن طرح سوالات خود از امیر سرتیپ ولیوند با برخی از توانمندی ها و ظرفیت های علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش آشنا شده و سپس از موزه تاریخی جنگ این دانشگاه نیز بازدید کردند.
برنامه دیدار و بازدید نخبگان کشور از دانشگاه ها و ظرفیت های علمی و پژوهشی ارتش جمهوری اسلامی ایران به همت معاونت علوم، تحقیقات و فناوری ارتش و با همکاری بنیاد ملی نخبگان برنامهریزی شده که در طول سال اجرا می شود.
- 17
- 1