پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳
۰۸:۰۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۸۱۶
امنیتی و دفاعی

آکسیوس: واشنگتن و مسکو مذاکرات درباره اوکراین را از روز سه‌شنبه آغاز خواهند کرد

زلنسکی: با واگذاری سرزمین‌های اوکراین به روسیه موافقت نخواهیم کرد/ آسوشیتدپرس: هیات اوکراینی وارد عربستان شد

زلنسکی,رئیس جمهور اوکراین
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی با اشاره به سخنان برخی از مقام‌های آمریکایی در خصوص عدم امکان بازپس‌گیری تمام قلمروی اوکراین از مسکو، تاکید کرد: با واگذاری سرزمین‌های خود به روسیه موافقت نخواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، زلنسکی در مصاحبه با تارنمای خبری ان بی سی به سخنان اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بعد از گفت وگوی تلفنی او با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه مبنی بر اینکه مسکو برای سرزمین‌هایی که در حال حاضر در اختیار دارد جنگیده و سربازان زیادی از دست داده است، اشاره و اظهار کرد: اوکراین کنترل روسیه بر سرزمین‌های خود را به رسمیت نخواهد شناخت چرا که قوانین کی‌یف اجازه چنین کاری را به ما نمی‌دهد.

وی در ادامه همچنین با اشاره به اظهارات پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در جریان سخنرانی او در مقر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در بروکسل مبنی بر اینکه بازگشت به مرزهای اوکراین قبل از سال ۲۰۱۴ یک هدف غیرواقعی است، تاکید کرد: مذاکرات دیپلماتیک می‌تواند راهی برای رسیدگی به این موضوع باشد، به ویژه اگر عضویت ما در ناتو تحقق یابد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه با بیان اینکه اولویت اصلی کی‌یف اطمینان از امنیت مردم این کشور است، خاطرنشان کرد: با وجود چالش‌های بسیار همچنان امکان پیروزی نظامی بر روسیه وجود دارد اگرچه تحقق این امر به شدت به حمایت مستمر بین‌المللی وابسته است.

زلنسکی همچنین با بیان اینکه اوکراین از تداوم جنگ زیان بسیاری را متحمل خواهد شد، یادآور شد: اگر شرکای ما به کمک و حمایت خودشان ادامه ندهند مطمئناً برای بازپس‌گیری سرزمین‌های اوکراین از روسیه راهی مشکل و طولانی در پیش خواهیم داشت.

رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی پس از گفت وگوهای تلفنی خود با روسای جمهوری روسیه و اوکراین به خبرنگاران در کاخ سفید گفت، احتمالا با پوتین در عربستان سعودی دیدار خواهد کرد و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی نیز در این دیدار شرکت خواهد کرد.

در همین ارتباط هگست وزیر دفاع آمریکا پیشتر در پاسخ به پرسش یک خبرنگار مبنی بر اینکه طرح آمریکا یک خیانت به اوکراینی‌ها که جان خود را فدا کرده‌اند، است، اظهار کرد: واشنگتن مطمئنا در حال خیانت به اوکراین نیست.

هگست توضیح داد: همانطور که پیشتر به متحدانمان گفتم، ما تعهد باورنکردنی در طول سالیان متمادی به اوکراین داشته‌ایم و هیچ کشوری همانطور که دونالد ترامپ گفته است، تعهدی قوی تر از واشنگتن به هدف اوکراین نداشته است. بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار به اوکراین کمک شده است.

وی ادامه داد: بنابراین آمریکا برای تقویت جبهه اوکراین پس از حمله روسیه سرمایه گذاری کرده است. هیچ خیانتی وجود ندارد. تمام جهان و آمریکا متعهد و علاقه مند به صلح هستند، صلحی از طریق مذاکره و همانطور که رئیس جمهور آمریکا گفته است، توقف کشتار.

هگست با بیان اینکه آمریکا دیگر نمی‌تواند امنیت اروپا را تضمین کند، خاطرنشان کرد: ایستادگی در برابر ماشین جنگی روسیه یک مسئولیت مهم اروپا است.

آسوشیتدپرس: هیات اوکراینی وارد عربستان شده است

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به گمانه‌زنی‌ها در مورد برگزاری مذاکرات برنامه‌ریزی شده آمریکا و روسیه در عربستان سعودی، از عزیمت یک هیات اوکراینی به این کشور خبر داد.

در گزارش آسوشیتدپرس آمده است: یکی از مقام‌های ارشد اوکراین که خواست نام وی فاش نشود اعلام کرد که با توجه به گمانه‌زنی‌ها در مورد مذاکرات برنامه‌ریزی شده آمریکا و روسیه برای پایان دادن به جنگ مسکو و کی‌یف، یک هیات اوکراینی نیز برای انجام دیدار و گفت وگو برای آماده‌سازی مقدمات سفر احتمالی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به عربستان سعودی وارد این کشور شده است.

آکسیوس: واشنگتن و مسکو مذاکرات درباره اوکراین را از روز سه‌شنبه آغاز خواهند کرد

تارنمای آکسیوس در گزارشی نوشت: دو منبع آگاه که خواستند نام آنها فاش نشود، اعلام کردند که دیدار مقام‌های ارشد ایالات متحده و روسیه برای گفت وگو درباره توافق احتمالی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین و مهیا کردن مقدمات برگزاری نشست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

در گزارش آکسیوس آمده است: هدف این گفت وگوها بررسی مسیرهای بالقوه به سوی صلح است، اگرچه جزئیات نکات مد نظر هیات روسی برای طرح در این گفت وگوها همچنان نامشخص است.

گزارش آکسیوس می‌افزاید: مارکو روبیو وزیر خارجه ایالات متحده، مایک والتز مشاور امنیت ملی کاخ سفید و استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، نمایندگان ایالات متحده در این گفت وگوها خواهند بود.

بر اساس گزارش آکسیوس، زلنسکی در این مذاکرات حضور خواهد داشت و احتمال حضور سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در این مذاکرات وجود دارد.

فرستاده ویژه ترامپ: مسکو هم باید برای دستیابی به صلح امتیازاتی بدهد

 کیت کلوگ مشاور رئیس جمهور و فرستاده ویژه ترامپ در امور روسیه و اوکراین در اظهاراتی، تاکید کرد: مسکو هم باید برای دستیابی به صلح امتیازات ارضی بدهد، متعهد شود که از اقدامات نظامی در آینده خودداری می‌کند و همچنین تعداد نیروهای مسلح خود را کاهش دهد.

کلوگ با اشاره به خطرات ناشی از اتحاد نظامی روسیه با کره شمالی، خواستار تلاش برای بر هم زدن این اتحاد شد.

وی در ادامه با یادآوری این موضوع که اقدامات نظامی به تنهایی توانایی پایان دادن به جنگ در اوکراین را ندارد، اظهار کرد: برای پایان دادن به این جنگ، نیازمند یک راهبرد جامع هستیم که شامل اعمال فشار سیاسی بر مسکو برای اتخاذ تصمیمات دشوار در خصوص واگذاری برخی مناطق نیز خواهد بود.

فرستاده ویژه ترامپ در امور روسیه و اوکراین همچنین به هدف واشنگتن برای مشارکت مسکو و کی‌یف در مذاکرات صلح ظرف ۱۸۰ روز آینده اشاره کرد و افزود: این موضوع حاکی از تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور (آمریکا) برای دستیابی به یک قطعنامه صلح است.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش