دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۴۵۱
امنیتی و دفاعی

احمدرضا پوردستان :

 نتانیاهو می‌گوید در کنار ایران همیشه باید شعله آتش روشن باشد/نیروهای مسلح غافلگیر نمی‌شود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت,احمدرضا پوردستان
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران غافلگیر نمی‌شوند.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان عصر جمعه در مراسم یادواره ۴۳۰ شهید سرفراز منطقه اسلام‌آباد کرج که در مسجد پنج‌تن آل عبا برگزار شد، بابیان اینکه امید است همه ما مشمول الطاف و رحمت الهی واقع شویم، اظهار کرد: خدا را به سبب حضور در جمع خانواده شهدا و یادگاران هشت سال دفاع مقدس همچنین مدافعان حرم شاکر هستم.

 

وی بابیان اینکه طبق آیات و روایات الهی بایستی از دشمن پرهیز کرد، افزود: پرهیز از دشمنانی که از در صلح و دوستی واردشده به‌مراتب بیش از دشمنانی است که به‌صورت آشکار به خصومت با افراد می‌پردازند.

 

امیر پوردستان با تأکید بر اینکه دوری از دشمنانی که ادعای دوستی دارند الزامی است و این مورد بارها مورد تأکید ائمه اطهار(ع) واقع‌شده است، تصریح کرد: دشمنان تا دیروز متوسل این فرصت بودند تا تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشور را بمباران کنند و همواره درصدد ایجاد فتنه برای این مرزوبوم بودند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه باید به این مهم تأکید کرد که دشمن و استکبار جهانی درصدد ایجاد چالش اساسی برای کشور جمهوری اسلامی ایران است، گفت: باید نسبت با برخورد با دشمنان مراقبت کرده و خوش‌گمانی را کنار بگذاریم.

 

درد اصلی آمریکا، انقلاب اسلامی است

امیر پوردستان در ادامه با اشاره به اینکه امروز دشمن آزادی دارایی‌های بلوکه شدن کشور را منوط بر اجرای برجام می‌داند، گفت: برخی سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی در ایران وعده دشمن به‌منظور کنار گذاشتن توان موشکی است.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه ایران پیش از انقلاب در خدمت آمریکا بود، گفت: آمریکا همه اقداماتی که در ایران انجام می‌شد ازجمله فروش نفت را کنترل می‌کرد. ایران به بازاری برای محصولات آمریکایی تبدیل‌شده بود به‌طوری‌که تولیدکنندگان آمریکایی نگرانی نداشتند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه دشمنی با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود گفت: این دشمنی ریشه‌دار است درد اصلی آمریکا، انقلاب اسلامی است. انقلابی که با خودش ادبیات جدیدی را در منطقه پایه‌گذاری کرد.

 

امیر پوردستان با اشاره به اینکه آمریکا، صدام را مقابل ایران علم و کشور را درگیر هشت سال جنگ تحمیلی کرد، گفت: آمریکا می‌ترسید که ادبیات انقلاب اسلامی به دیگر کشورها تسری پیدا کند.

 

حضور آمریکا در عراق و افغانستان تسلط بر ایران بود

وی گفت: آمریکا پس از پیروزی ایران در جنگ تحمیلی متوجه شد فرهنگ انقلاب اسلامی از مرزها خارج‌شده و کشورهای منطقه را تحت تأثیر قرار داده است.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به این‌که در آمریکا موسسه‌های آینده‌پژوهی‌های زیادی وجود دارد، گفت: این مؤسسات آمریکایی‌ها را نسبت به بیداری اسلامی در منطقه آگاه کرده بودند.

 

امیر پوردستان با تأکید بر اینکه آمریکا برای اینکه ایران را با چالش روبه‌رو کند دست به هر کاری می‌زند، گفت: آمریکا برای اینکه وارد منطقه شود دنبال بهانه می‌گشت چه بهانه‌ای بهتر از حادثه ۱۱ سپتامبر که عربستان هزینه‌اش را تأمین کرد و تروریست‌ها را به آمریکا فرستاد تا برج دوقلوی تجارت جهانی را منهدم کنند.

 

وی با اشاره به اینکه آمریکا در سال ۲۰۰۱ وارد افغانستان و در سال ۲۰۰۳ وارد عراق شد گفت: حضور آمریکا در این دو کشور تسلط بر آن‌ها نبود، می‌خواست با حضور در این دو کشور به جمهوری اسلامی ایران تسلط پیدا کند.

 

بررسی مولفه‌های جنگ ترکیبی

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه آمریکا ۱۸۰ هزار نیرو، بیش از ۱۰۰ فروند هواپیمای فوق مدرن، ناو جنگی و بسیاری دیگر از تجهیزات جنگی را وارد منطقه کرد، گفت: هدف آن‌ها حضور در افغانستان که ارتشی نداشت، نبود، آن‌ها می‌خواستند به ایران تسلط پیدا کنند.

 

امیر پوردستان در ادامه تأکید کرد: آن‌ها پس از ورود به منطقه متوجه شدند که جمهوری اسلامی ایران کشوری است که رهبری قدرتمند دارد و ملت به پشتیبانی این رهبر در همه صحنه ها ایستادگی و مقاومت می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه دشمن اعلام می‌کند، گزینه‌های ما روی میز است، گفت: بله آن‌ها گزینه‌های زیادی روی میز داشتند ولی هیچ‌وقت جرات نکردند از گزینه حمله نظامی استفاده کنند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آمریکا دست به جنگ‌های ترکیبی برده است، گفت: آن‌ها به این باور رسیده‌اند که نمی‌توانند از جنگ‌های فرسایشی استفاده کنند به خاطر همین دست به جنگ‌های سخت و نرم زدند.

 

امیر پوردستان یکی از جلوه‌های جنگ ترکیبی را تهدید داعش دانست و گفت: آمریکا پس از ۱۳ سال با خواری از منطقه بیرون رفت و مجبور شد برای اینکه به اهداف خود برسد داعش را تقویت کند تا داعش از این طریق اقدام به از بین بردن منابع اسلامی کنند.

 

وی بابیان اینکه سال ۹۳ فرمانده نیروی زمینی بودم، گفت: در آن سال داعش تا نزدیکی مرزهای ما آمده بود به‌طوری‌که آن‌ها خودشان را از استان «الانبار» در غرب عراق به استان‌های شرقی عراق رسانده بودند که شرق عراق هم‌مرز با قصر شیرین ما است.

 

جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه یک گام مانده بود تا داعش وارد کشور شود، گفت: آن‌ها تا نزدیکی مرزها نفوذ کرده بودند اما خوشبختانه با وحدت و هم‌دلی همیشگی که میان ارتش و سپاه و دیگر نیروهای مسلح وجود داشت خواب داعش تعبیر نشد و آن‌ها نتوانستند وارد مرزهای ما شوند.

 

امیر پوردستان در ادامه به استراتژی نتانیاهو اشاره کرد و گفت: نتانیاهو می‌گوید در کنار جمهوری اسلامی ایران همیشه باید یک شعله آتش روشن باشد آن‌ها می‌خواستند از داعش به‌عنوان همین شعله آتش استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه داعش در حال حاضر در سه استان افغانستان حضور دارد، گفت: طالبان با داعش بیعت کرده و سه استان افغانستان را درگیر جنگ کرده‌اند، این مطالب بیان‌گر اشراف اطلاعاتی نیروهای مسلح ایران نسبت به منطقه است.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی دیگر از مؤلفه‌های جنگ ترکیبی را جنگ نرم دانست و گفت: گوشی‌های تلفن همراه یکی از نشانه‌های جنگ نرم است، آن‌ها به این وسیله تلفن تا خلوتگاه‌ها نفوذ کرده‌اند. ما باید نسبت به این موضوع هوشیار باشیم.

 

امیر پوردستان در ادامه گفت: آمریکا مدعی است که می‌خواهد آینده را بسازند و می‌خواهند برای ۱۰ سال آینده جوانان ایرانی برنامه‌ریزی کنند که یک جوان ایرانی چگونه لباس بپوشد و با چه ادبیاتی صحبت کند.

 

وی با اشاره به اینکه دشمنان دلشان برای ما نسوخته است گفت: آن‌ها با جنگ نرم می‌خواهند باور جوانان ما را تغییر دهند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه دشمن به دنبال تضعیف اقتصاد ماست، گفت: هدف از تحریم‌ها فاصله انداختن میان ملت و هیئت حاکمه است، آن‌ها می‌خواهند مردم را به خیابان‌ها بکشند.

 

امیر پوردستان با تأکید بر اهمیت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه مسئولان دولتی از ظرفیت‌های داخل استفاده کنند. ما باید از درون بجوشیم.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال جنگ «بیوتروریسم» هستند، گفت: هدف آمریکایی‌ها از جنگ بیوتروریسم کنترل جمیعت است، اگر دقت کنیم متوجه می‌شویم شاخص رشد در جوامع آمریکایی و اروپایی سیر صعودی دارد درحالی‌که آن‌ها به دنبال سیر نزولی شاخص رشد در کشورهای اسلامی هستند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه آمریکا با تمان توان وارد میدان شده است، گفت: برای مقابله با آمریکا باید از رهبر معظم انقلاب اسلامی تبعیت محض کنیم و برای تحقق تدابیرش بکوشیم.

 

امیر پوردستان، حفظ وحدت و همدلی را مهم خواند و گفت: اصلاح‌طلب یا اصول‌گرا فرقی نمی‌کند همه در کنار هم باید برای سربلندی کشور بکوشیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح کشور گفت: به جرات می‌گویم همه تحرکات چه در داخل مرزها و چه خارج از مرزها، منطقه و فرا منطقه رصد می‌شود. همه پروازهای فرودگاهی و همه تحرکات شناورها در آب‌های خلیج‌فارس، دریای سیاه، مدیترانه و ... رصد می‌شود.

 

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه کارشناسان امنیتی حرکات داعش در افغانستان را رصد کرده و تحلیل می‌کنند، گفت: متناسب با تهدیدها ظرفیت در نیروهای مسلح ایجاد می‌شود. مطمئن باشید نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران غافلگیر نخواهند شد. دشمن اگر حرکتی کند غافلگیر می‌شود.

 

امیر پوردستان با تأکید بر اینکه قدرت پدافندی ما در شرایط بسیار عالی قرار دارد، گفت: دشمن در هر سرزمینی که باشد مورد هدف قرار خواهد گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه ما شروع‌کننده هیچ تهاجمی نخواهیم بود، گفت: جمهوری اسلامی ایران اهل هیچ تهاجمی نیست ولی این مسئله به این معنا نیست که ما اقدامی نمی‌کنیم. در صورت لزوم حمله نظامی خواهیم کرد همانطور که مواضع داعش در دیر الزور را مورد هدف قرار دادیم.

 

 

 

mehrnews.com
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش