جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۲۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۳۲۳
امنیتی و دفاعی

آشنایی با بدترین ارتش‌های جهان

بدترین ارتش‌های جهان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت

آمریکا با فاصله بزرگ ترین، قوی ترین، مجهزترین و آماده ترین نیروی نظامی را که زمین به خود دیده داراست. به همین علت است که آمریکایی ها نمی توانند در این باره بحث کنند که چه ارتشی می تواند پابه پای این کشور پیش برود. در لیست پرخرج ترین ارتش های نظامی جهان جالب است که بدانید ایالات متحده به اندازه مجموع کشورهایی که در این لیست آورده شده است برای نیروی نظامی خود خرج می کند.

 

درباره بهترین ارتش جهان تا به حال زیاد صحبت شده است اما کمتر درباره بدترین ارتش های جهان حرف زده ایم. ارتش هایی که با تمام خرج ها، تجهیزات و منابع اگر وارد میدان جنگ شوند کاری از پیش نمی برند. اینها بدترین ارتش های جهان هستند:

 

۱- کاستاریکا و بقیه:

کاستاریکا باید در پایین این لیست قرار بگیرد چرا که آنها هیچ ارتشی ندارند که درباره آن حرف بزنیم. چیزی که آنها دارند ارتشی از غربی های ثروتمند است که به این کشور می آِیند تا به دیگر غربی هایی که از کاستاریکا بازدید می کنند یوگا آموزش دهند. آیا کشوری جرات می کند به کاستاریکا با ارتش یوگاکارانش حمله کند؟ کشورهای دیگری نیز وجود دارند که فاقد نیروی نظامی هستند از جمله ایسلند، موناکو، جزایر موریس، پاناما و وانواتو. آیا جهان بدون ارتش نظامی را می توانید تصور کنید؟

 

۲- عراق:

آنها ممکن است در زمان صدام چهارمین ارتش بزرگ جهان را جمع کرده باشند اما در حال حاضر تنها سایه ای از آن روزها هستند. برخلاف سال ها تمرین زیر نظر فرماندهان آمریکایی و بریتانیایی، خرج ۲۶ میلیارد دلار برای کمک های نظامی ارتش عراق تنها ۲۶ واحد دارد که به «وفاداران» معروف هستند.

 

در بهترین حالت این ارتش ۵۰ هزار نفر ارتش دارد که «سربازان شبح» نامیده می شوند اما هرگز به کار نیامدند. در سال ۲۰۱۴ داعش توانست بخش زیادی از غرب عراق را به چنگ بیاورد درحالی که ارتش عراق کاملا از هم گسیخته بود.

 

۳- کره شمالی:

ارتش کره شمالی به نظر اولویت اول کیم جونگ اون است. در ظاهر شهرهای مرزی پانمونجوم و کائسونگ به مانند نامپو با کمپ های مدرن، ارتش قدرتمند، تجهیزات جدید، سلاح و جیپ های جنگی و وعده های غذایی گرم مجهز شده اند. اما نگاهی عمیق تر نشان می دهد که در این سال ها ارتش به معنای واقعی کلمه ضعیف تر شده است. یکی از افرادی که به کره شمالی سفر کرده در سال ۲۰۱۲ دریافته بود که افراد ارتش ضعیف تر از آن هستند که برای جنگ کارایی داشته باشند. تعجب آور خواهد بود اگر تمام افراد ارتش کفش داشته باشند یا بتوانند درست رژه نظامی بروند. اکثر واحدهای نظامی نیز مسلح نبوده یا اصلا سلاحی ندارند.

 

۴- اریتره:

این کشور زمانی ارتش فوق العاده ای داشت یعنی زمانی که در حلقه داخلی کشورهای کمونیست بود و کره شمالی آفریقا نامیده می شد. امروز ارتش پرجمعیت این کشور بیشتر برای مبارزه با تروریست های الشباب و دفاع از مرزها استفاده می شود. اریتره کشوری است که ماهانه ۲۰۰۰ نفر از مردم آن به دنبال پناهنده شدن به سودان هستند.

 

۵- نیجریه:

ارتش این کشور در حال مبارزه با بوکوحرام است. برخلاف پول حاصل از فروش نفت ارتش این کشور تجهیزات مناسبی را ندارد. یکی از سربازان این کشور وضعیت را این طور توصیف کرده است: «فرض کنید که من و شما مبارزه می کنید و زمانی که شما اسلحه می کشید من مجبورم یک چتر باز کنم.» بسیاری از تجهیزات و ماشین های نظامی این کشور در واقع حرکت نمی کنند. سربازان زیادی هم از ارتش فرار کرده و یونیفورم های خود را پاره می کنند.

 

۶- فیلیپین:

رئیس جمهور این کشور وعده داد که نیروهای دریایی و هوایی این کشور را بهبود ببخشد. او خواستار ۱,۷ میلیارد دلار شد و کنگره این کشور ۲ میلیارد دلار را تصویب کرد و حاصل این شد: درحالی که چینی ها با ارتش نونوار خود و تقویت پایگاه نظامی و حالت تهاجمی برای تحکیم ادعای خود در جزایر نزدیک فیلیپین اقدام می کنند نیروی دریایی و هوایی این کشور هنوز از تجهیزاتی استفاده می کنند که ۶۰ سال قدمت دارند و گارد ساحلی این کشور هیچ توانایی ای در منطقه ندارد.

 

۷- تاجیکستان:

ارتش تاجیک یک افتضاح است. برخلاف سایر کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق، تاجیکستان هیچ واحد بومی نداشت تا ارتش مستقل خود را تشکیل دهد. ارتش تاجیک از واحدهای قدیمی شوروی ساخته شد.تاجیکستان ورای نیروی حافظ صلح روسیه تقریبا بی دفاع است. در سال ۱۹۹۴ آنها تلاش کردند ارتش خود را تشکیل دهند که بلافاصله به جنگ داخلی منجر شد. از کشوری که نام پایتخت آن دوشنبه است چه انتظار دیگری می توان داشت؟ تاجیکی ها ارتش روسیه را ترجیح می دهند.

 

۸- مغولستان:

چطور می توانند از پا نیفتند؟ به عنوان کشوری محاصره شده در خشکی و بدون هیچ دریا آنها نیروی دریایی ندارند و احتیاجی هم به آن ندارند. بدبختانه آنها بین روسیه و چین گیر کرده اند و در برابر هردوی این کشورها بی دفاع هستند. در واقع اگر جنگی بین روسیه و چین رخ دهد بخشی از این جنگ در مغولستان خواهد گذشت. مغولستان نیروهایی را برای همکاری با آمریکا به عراق و افغانستان اعزام کرد اما تخصص آنها تنها در آموزش به نیروهای نظامی ایالات متحده برای نحوه استفاده از تجهیزات قدیمی دوران شوروی سابق بود.

 

۹- عربستان سعودی:

سعودی ها در حال حاضر در ائتلافی با امارات متحده عربی مشغول عملیات در یمن در برابر نیروهای حوثی هستند.نیروهای ائتلاف در زمین، دریا و هوا برتری عددی و تجهیزاتی دارند و همچنین پشتیبیانی اطلاعاتی ایالات متحده را با خود دارند. اما آنها از سال ۲۰۱۵ تا کنون نتوانسته اند پایتخت یمن را از حوثی ها بگیرند.

 

۱۰ ـ افغانستان:

نیروهای افغانستان بیش از یک دهه است که توسط مشاوران نظامی قدرتمند آموزش داده می شوند اما حقیقت تلخ این است که امروز اگر جدول نیروهای نظامی آمریکایی را حذف کنیم ارتش آنها نابود می شود. ارتش افغانستان بدون آمریکایی ها نه تنها قادر به مبارزه نیست بلکه هیچ کار دیگری هم نمی تواند انجام دهد.

 

روزبه آرش

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش