سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۲۷ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۷۸۰۰
امنیتی و دفاعی

فرمانده کل سپاه:

آن‌قدر فاصله ما با دشمن کم است که شماره سلاح آنها را می‌خوانیم

حسین سلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
فرمانده کل سپاه گفت: پشت سر منطق مذاکره تسلیم شدن نهفته است.

به گزارش تسنیم، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در مراسم آیین ملی گرامیداشت استاد تراز انقلاب اسلامی طی سخنانی اظهار داشت:شاید هیچ جز خود شهید چمران و اندیشه ها و ایمان وی قادر نباشد تا از این شخصیت تجلیل کند. 

وی افزود: هرگز جاذبه ظاهری امپراطوری ها وی. ا مذکور خود نکرد و شکوه مادی تمدن غرب او را مرعپب نکرد و آن عالم عاملی شد که از دانشگاه به میدان جهاد هجرت کرد و طیف گسترده شخصیت او عظمتی بیکرانه ساخت و انسانیت در او به تمامی تجلی پیدا کرده بود.

فرمانده کل سپاه گفت: در کنار این شهید چمران از یک شخصیت مانند حدید برخوردار بود که در مقابل کفر به شدت می ایستاد. ترکیب اندیشه و روح جهاد از او انسانی جاودانه ساخته بود که هرگز  زمان قادر نیست بر سیرت معنوی او غبار کهنگی بنشاند. 

سردار سلامی ادامه داد: بذرهای جهادی که او در دل کودکان لبنان کاشت بعدها ب شجره طیبه حزب الله منجر شد که امروز شاخسار این درخت تناور در شرق مدیترانه می درخشد.

وی تصریح کرد: امروز جغرافیای ذهن ها به جای جغرافیای سرزمین ها نشان دهنده بزرگی یک ملت است. مساحت ذهنی و میدان تاثیر یک اندیشه است که در جه بزرگی یک‌ملت را معرفی می کند. ملت ها برای رشید شدن و رسیدن به رشد یافتگی به منابع هویت پایدار نیاز دارند. 

فرمانده سپاه عنوان کرد: هیچ چیز به عنوان منابع پایدار هویت نمی تواند به عنوان منابع قدرت معرفی شود. پیش از انقلاب ملت ما بدون یک شناسنامه هویتی قدرتمند و کاملا وابسته بود زیرا آن روز ها منابع تولید این هویت اجازه و امکان انجام رسالت خود را نمی یافت اما همین که ولایت بر این سرزمین حاکم شد منابع تولید قدرت ما بی اندازه شد و ما قدرت گرفتیم. 

سرلشکر سلامی گفت: خود آمریکایی ها در توصیف بزرگترین ضعفشان می گویند که بزرگترین ضعف آمریکا فقدان یک رهبری روحانی است. شخصیتی که امروز در آمریکا رهبری می‌کند شخصیتی مانند ترامپ است و هویت موجود ملت آمریکا را بر باد می دهد چون هیچ یک از پارامتر های یک انسان متعادل را ندارد و چنین حکومتی فاقد تدبیر و روح  و عقل سیاسی است. 

وی ادامه داد: آنچه که محور قدرت یک ملت است کرامت و هویت او است و در جهان امروز این معانی به زیبایی عمل می کند. گاهی آنقدر فاصله ما با دشمن کم است که شماره سلاح آنها را می خوانیم پس درک ما از قدرت دشمن یک تحلیل ذهنی نیست.

فرمانده سپاه گفت: اساتید بسیجی سازندگان اصلی بنایی هستند که می خواهد در دنیا تمدن ایجاد کند. ۱۲ سال پیش دنبال راهی برای پایان دادن سیطره ناوهای هواپیمابر در دریا بودیم. اکر بتوانید به داشتان ناوهای هواپیمابر پایان دهید توازن بر قرار شده است. ما باید با موشک های بالستیک این کار را می کردیم زیرا موشک های بالستیک با چند برابر سرعت صورت به هدف برخورد می کنند. مقابله با این موشک ها کار سختی است و می توان با ترکیب تکنیک های و تاکتیک ها می توان عملکرد موشک های ضد موشک را غیر ممکن کرد. 

سرلشکر سلامی ادامه داد: ۱۵ سال پیش این فناوری یک رویا بود. وقتی این اتفاق بیافتدیعنی اینکه می توان این ناو ها در هر نقطه با دقت ۱۰۰ درصد مورد اصابت قرار داد. یک روز ما صفحه ای را در ابعاد دو سوم یک ناو را در دریا قرار دادیم تا موشک دقیقا به هدف اصابت کرد و آن روز توانستیم توازن قدرت را تغییر بدهیم. این تاثیر علم و تفکر با  روحیه جهادی است. امروز موشک های نقطه زن که هدف های متحرک را می زنند بسیار پیشرفته تر شده اند. 

فرمانده کل سپاه اظهار داشت: ما می خواهیم در گام دوم انقلاب اسلامی در مرجعیت علمی عالم بایستیم به شرط اینکه ما بخواهیم. ما برای عبور از چالش های سخت در مقابل هیچ بن بستی زانو نزده ایم. از آن روز جنگ با ما بر سر الگو شدن آغاز شد و اصل تقابل با ما بر این بود که ایران نباید به یک نظام ولایی قدرتمند تبدیل شود و ما هم ایستاده بودیم تا به جهان ثابت کنیم که با الگوی حکومت اسلامی می توان قدرتمند شد و آسیب هم ندید. 

وی ادامه داد: دشمن تمام عناصر قدرت خود را علیه ما در حد اشباع تهدید به کار گرفت اما ما قدرتمند تر شدیم چون منبع قدرت ما به گونه ای بود که پایان نمی یافت. تمام آرزوی دشمن خلع سلاح بخشی از توان دفاعی ما است. ما امروز در گام دوم در جای خوبی ایستاده ایم. ما دیگر جهل سال قبل نیستیم و دشمنان ما هم به اندازه کافی شکست خورده و رو به زوال هستند زیر ا آمریکا در فلسفه سیاسی خود شکست خورده است. 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه فلسفه سیاسی آمریکا بر مبنای غارت ملت های است عنوان کرد: به همین دلیل آنها در فلسفه سیاسی خود شکست خورده اند و این فلسفه دشمن آفرین است. امروز آمریکا قادر نیست به انتخاب های سیاسی درست دست بزند. ساز و کار تبدیل قدرت نظامی به قدرت سیاسی از کار افتاده است ‌ این یعنی بک برآیند منفی از قدرت و این عامل اصلی شکست آمریکا است. 

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: امروز قلب سیاست در عراق از منطق انقلاب اسلامی تاثیر می پذیرد. هیچ سازگاری بین منابع قدرت آنها و میدان عمل وجود ندارد. ما خشکیده شدن آمریکا در جهان اسلام را می بینیم. آنها نتواستند با سختی ها ملت ایران را تسلیم کنند زیرا ملت ایران به فراخوان های آنان پاسخ نداد. 

وی عنوان کرد: ما در منطق سیاسی پیروزیم. منطق ما آفرینشگر قدرت است زیرا با فطرت ملت ها سازگار است. باید برای شکستن قدرت های بزرگ باید قدرت تای بزرگ ایجاد کرد و ما برای نفوذ اعتقادی دارای منطق هستیم. امروز مقاومت راهکار و منطق ما است. دشمن می خواهد در مذاکره ما را تسلیم کند. ما تا زمانیکه از نفت و دشمنانمان مستقل نشویم موفق نمی شویم. ما اثر تحریم ها با مقاومت از بین می بریم. وقتی از مقاومت روی می آورید این نشان عقب نشینی است و موقتی دشمن چنین وضعیتی را در ما ببیند تحریم ها را تشدید می کند. ما دشمنانمان را در رفتار و تفکر می شناسیم و مدل رفتار آنها را آزموده ایم. مذاکره آنها برای این است که ما قدرت بازدارندگی مان را از دست بدهیم آنها ما را می زنند. امروز ما گزینه عملیات نظامی دشمن را خنثی کرده ایم ودشمن تنها منطق قدرت را می شناسد. دیپلماسی بدون قدرت شناخته شده نیست. ما وقتی قدرتمندیم امن هستیم. 

فرمانده کل سپاه گفت: ایستادگی ما بر اساس منطق است پشت سر منطق مذاکره جنگ و تخلیه شدن از قدرت و تسلیم نهفته است. ما به پیروزی نزدیک هستیم و تنها راه حل ما مقاومت است مه بر مصلحت ملی و انقلابی ما منطبق است. 

سرلشکر سلامی در پایان اذعان کرد: دشمنان ما سست و‌خسته شده اند و از درون در حال پوک شدن هستند و دیگر عصر آمریکا پایان یافته است. 

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش