سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۱ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۰۸۶
امنیتی و دفاعی

سرلشکر موسوی: رزمایش پدافند بیولوژیک از فردا آغاز می‌شود

سرلشکر موسوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
فرمانده کل ارتش گفت: از فردا با اجرای یک رزمایش دفاع بیولوژیک تحت کنترل و فرماندهی قرارگاه پدافند زیستی ارتش، باید تلاش کنیم تا خدمات و اقدامات متناسب با فرمان فرماندهی معظم کل قوا به بهترین شکل ممکن اجرا گردد.

به گزارش فارس، در پی ابلاغ فرمان فرماندهی معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، جلسه اضطراری فرمانده کل ارتش با فرماندهان نیروهای چهارگانه آجا بصورت ویدیو کنفرانس تشکیل شد.

در این جلسه امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده و فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی، امیر سرتیپ صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی، امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی و امیر دریادار دوم مداح معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش حضور داشتند.

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش با اشاره به تشکیل قرارگاه امام رضا(ع) در ستاد کل نیروهای مسلح در پی صدور فرمان فرماندهی معظم کل قوا گفت: اولین جلسه این قرارگاه مصوباتی داشته است که به همه نیروها ابلاغ شده و لازم است به بهترین شکل به آن‌ها پرداخته شده و همه اقدامات قرارگاه پدافند زیستی ارتش در چارچوب مصوبات قرارگاه امام رضا (ع) انجام شود.

وی افزود: تقدیر فرماندهی معظم کل قوا از اقدامات نیروهای مسلح، جای شکر دارد و به‌خاطر تلاش یکایک کارکنان جان بر کف نیروهای مسلح اعم از؛ ارتش، سپاه، وزارت دفاع، بسیج و نیروی انتظامی بوده است که این امر مسئولیت و مأموریت‌های ما را سنگین‌تر و افزون‌تر می‌کند و برای گسترش اقدامات مورد نظر معظم‌له باید تمام تلاش خود را بکار گیریم.

فرمانده کل ارتش با تأکید بر لزوم سازماندهی تجهیزات و نیروی انسانی بکارگیری شده در امدادرسانی و خدمات بهتر به ملت شریف ایران برای مقابله با ویروس منحوس کرونا خاطرنشان کرد: پیشگیری از شیوع این بیماری و ویروس، یکی از موارد مورد تأکید فرماندهی معظم کل قوا است که از فردا با اجرای یک رزمایش دفاع بیولوژیک تحت کنترل و فرماندهی قرارگاه پدافند زیستی ارتش به فرماندهی امیر دریادار سیاری و با محوریت نیروی زمینی ارتش به فرماندهی میدانی امیر سرتیپ حیدری، باید تلاش کنیم تا خدمات و اقدامات متناسب با فرمان فرماندهی معظم کل قوا به بهترین شکل ممکن اجرا گردد.

امیر سرلشکر موسوی در ادامه با صدور دستور فوری مبنی بر ایجاد مراکز درمانی متعدد در محله‌ها که از اقدامات موثر در راستای فعال‌تر شدن خدمات ارتش است؛ تأکید کرد: بمنظور مدیریت دقیق و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر مراکز موجود، در ۳۰۰ محله و منطقه در کشور با ایجاد مراکز درمانی نسبت به شناسایی بیماران کرونایی اقدام و از گسترش این بیماری جلوگیری خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه تا کنون اقدامات بسیار مهم و تأثیرگذاری توسط نیروهای چهارگانه ارتش در اقصی نقاط کشور انجام شده است افزود: بار اصلی مأموریت دفاع بیولوژیک در کشور بر دوش نیروی زمینی است و سایر نیروها به ترتیب؛ نیروی پدافند هوایی در اراک، نیروی هوایی در بوشهر، نیروی دریایی در هرمزگان و همچنین نیروهای هوایی و دریایی بصورت مشترک در شهرهای چابهار و کنارک مأموریت تشکیل قرارگاه‌هایی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را بر عهده خواهند داشت.

فرمانده کل ارتش در ادامه تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد پس از مشخص شدن و واگذاری اماکن توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا، تعداد تخت های خود را به ۴ هزار تخت برای تشکیل استراحت‌گاه‌های پس از درمان بیماران کرونایی به این اماکن افزایش دهد. اگرچه تاکنون در برخی استان‌های کشور این اتفاق افتاده و استراحت‌گاه‌هایی توسط نیروی زمینی آماده شده است.

امیر سرلشکر موسوی ضمن قدردانی از زحمات و اقدامات کادر درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مدت افزود: جمعی از پیشکسوتان ارتش، ایثارگرانه برای کمک و حضور در جمع کادر درمانی آجا اعلام آمادگی کرده‌اند که این اقدام ایثارگرانه آن‌ها شایان تقدیر بوده و لازم است معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با یک برنامه‌ریزی دقیق در صورت لزوم از وجود این عزیزان هم استفاده کند.

فرمانده کل ارتش بر ضرورت تولید بیشتر ماسک، مواد ضد عفونی کننده و البسه مخصوص توسط یگان‌ها تأکید و خاطر نشان کرد: نیروهای چهارگانه ارتش باید ضمن استمرار و تداوم خدمت‌رسانی به مردم برای مقابله با ویروس کرونا، در پشتیبانی تولید تجهیزات ضروری نیز برنامه‌ریزی و اقدام نمایند.

در پایان امیر دریادار سیاری فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش و فرماندهان نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ضمن ارائه گزارش اقدامات و میزان توان موجود، آمادگی خود برای اجرای فرمان فرماندهی معظم کل قوا و تدابیر فرمانده کل ارتش را اعلام کردند.

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش