سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۷:۵۶ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۰۹۸۰
سیاست داخلی

علم‌الهدی: امام از درون قبر بر جامعه و کشور حکومت می‌کند

اظهارات عجیب علم الهدی,رحلت امام
رحلت امام از نظر مردم یک مرگ نبود. امام از نظر ظاهری، از چشم‌ها غایب شد، اما حاکمیت اندیشه امام بر دل‌ها و مغز‌ها باقی ماند. در همان سال‌های اول رحلت امام، یک سیاستمدار آمریکایی گفت امام در داخل قبر قرار گرفت، اما از درون قبر بر جامعه و کشور خود حکومت می‌کند. فکر امام حاکم بر کشور و جامعه است.

امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه کسانی که با رهبری زاویه دارد، اما خود را ارادتمند به امام نشان می‌دهند، دروغ می‌گویند، گفت: این افراد با امام مشکل دارند و فکر می‌کنند حالا که امام از دنیا رفته است، قابل مصادره و قابل استخدام برای همه اهداف آنان است. کسی که با رهبری زاویه بگیرد، با خود امام زاویه دارد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع) ضمن تسلیت سالروز رحلت امام خمینی (ره) اظهار کرد: حیات امام بزرگوار در جان مردم بود. ایشان در فکر و جان مردم حیات داشتند که نمونه بارزش، جریان ۱۵ خرداد است.

وی ادامه داد: روزی که اعلام کردند جلادان نظام ستم‌شاهی امام را دستگیر کردند، مردم جان‌ها را کف دست گذاشتند و با سینه خشک در مقابل گلوله داغ جلادان، به عنوان حمایت از امام مقاومت کردند و ۱۵ هزار شهید دادند و این ثابت کرد حیات و حضور امام در جان مردم است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: رحلت امام از نظر مردم یک مرگ نبود. امام از نظر ظاهری، از چشم‌ها غایب شد، اما حاکمیت اندیشه امام بر دل‌ها و مغز‌ها باقی ماند. در همان سال‌های اول رحلت امام، یک سیاستمدار آمریکایی گفت امام در داخل قبر قرار گرفت، اما از درون قبر بر جامعه و کشور خود حکومت می‌کند. فکر امام حاکم بر کشور و جامعه است.

امام جمعه مشهد عنوان کرد: تا الآن که ۳۲ سال از رحلت امام می‌گذرد، منظومه فکری امام بزرگترین جریان و خط راهبردی است که دارد کشور را اداره می‌کند و انقلاب بر اساس این منظومه فکری در حال توسعه در جهان است. اما آن چیزی که برای ما مهم است، شناخت عامل بقا حاکمیت امام در جامعه ما و توسعه آن در سایر کشور‌های اسلامی است.

علم‌الهدی تاکید کرد: منظومه فکری امام که جامعه ما را در شکل راهبردی اداره می‌کند و مردم ما را در عرصه‌های مختلف زندگی در این انقلاب به جلو برده است، تا به امروز ادامه داشته است. بعد از رحلت امام تا به امروز، تنها عامل بقا و توسعه این منظومه فکری، خلافت و جانشینی به حق رهبر عزیز و حکیم انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای، به جای امام خمینی بوده است.

وی با اشاره به اینکه امروز همزمان با سالگرد سی و دومین سال رحلت امام، سالروز سی و دومین سال رهبری مقام معظم رهبری نیز هست، گفت: مردمی که نعمت وجود امام را قدردانی کردند و در هشت سال دفاع مقدس با همه قدرت در کنار امام ایستادند، این حق را داشتند که خداوند به جای امام، خلیفه و رهبری نصیبشان بکند که بتواند امامت امام را تا به امروز ادامه دهد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه مردم عاشق امام بودند و به عشق امام به جبهه رفتند، اضافه کرد: مردمی که تا به این حد به امام دلبسته بودند، حق این بود که خدا امام را از این مردم نگیرد و ایشان را برای آنان حفظ کند و با وجود چنین جانشین و خلیفه‌ای که با منظومه فکری امام کشور و انقلاب را به پیش می‌برد، خدا امام را از مردم نگرفت و ایشان را تا به امروز که ۳۲ سال از رحلتشان می‌گذرد، همچنان حفظ کرده است.

علم‌الهدی با تاکید بر اینکه کسانی که با رهبری زاویه دارد، اما خود را ارادتمند به امام نشان می‌دهند، دروغ می‌گویند، تصریح کرد: این افراد با امام مشکل دارند و فکر می‌کنند حالا که امام از دنیا رفته است، قابل مصادره و قابل استخدام برای همه اهداف آنان است. کسی که با رهبری زاویه بگیرد، با خود امام زاویه دارد.

وی خاطرنشان کرد: در همان روز‌های اولی که امام از دنیا رفتند، رهبری یک سخنرانی کردند و فرمودند برای امروز ما که امام نداشته باشیم، تمام دنیا برایمان برنامه داشتند، ولی خودمان برنامه نداشتیم. همه دنیا فکر می‌کردند روزی که امام نباشد، انقلاب ما شکست می‌خورد و این ملت دیگر صاحب ندارد و تمام مستکبران دنیا برای این روز برنامه داشتند، اما خودمان برنامه نداشتیم، چون نمی‌توانستیم تصور کنیم روزی امام نباشد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی عنوان کرد:، اما خدا برای ما برنامه داشت و برنامه خدا برای ما، این بود که به جای امام، یک رهبر حکیم و رشیدی را برای ما ذخیره کند که با وجود این رهبر، تمام خلا‌های ما در نبود امام پر شود.

علم‌الهدی بیان کرد: آن روزی که وجود مقدس امام از دنیا رفت، ایشان اصولی داشتند. حال ما می‌خواهیم ببینیم آن اصول امروز در چه شرایطی است. روزی که امام از دنیا رفت، اصل مهم استکبارستیزی، مهم‌ترین اصل امام بود. روزی که امام از دنیا رفت، منطقه غرب آسیا در اختیار آمریکا بود، به طوری که حتی ما مجبور به تعامل با آنان بودیم.

وی ادامه داد: روزی که امام از دنیا رفتند، جریان فلسطین به عنوان نقطه مبارزاتی و جبهه جنگ با استکبار و اسرائیل، در حد انتفاضه سنگ بود، در حالی که دشمنان به طرف آنان گلوله پرتاب می‌کردند و امروز بعد از ۳۲ سال غرب آسیا در دست حلقه مقاومت است و همه معادلات آمریکا به هم خورده و این کشور از غرب آسیا خارج شده است و اکنون حرف اول را در این منطقه، اسلام و جمهوری اسلامی می‌زند.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه فلسطینیان سنگ‌پران آن روز، مبدل شدند به فلسطینیان موشک‌پران امروز و اسرائیل را مستاصل کردند، افزود: اصل استکبارستیزی امام در این ۳۲ سال به این نقطه رسیده است و این به معنای توسعه منظومه فکری امام به وسیله رهبری‌های حکیمانه و رشادت‌های دلاورانه این رهبری است که جانشین امام شده و نتیجه آن این است که امروز اصل استکبارستیزی امام قوی‌تر در دنیا وجود دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: رهبری در فرمایشات خود فرمودند امام ابتکاراتی داشتند که در راس آن‌ها ابتکار جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی بود و سپس فرمودند مظهر این جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی، انتخابات است.

وی ضمن بیان اینکه در امروز که روز رحلت امام است، بهترین کار خواندن وصیتنامه ایشان است، به خواندن بخشی از وصیتنامه امام (ره) پرداخت و گفت: امام در قسمتی از وصیتنامه خود می‌فرمایند: "وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس جمهور، چه انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخابات مجلس خبرگان برای تعیین رهبر، در صحنه باشند و اشخاصی که انتخاب می‌کنند روی ضوابطی باشد که اعتبار می‌شود. "

امام جمعه مشهد ادامه داد: سپس امام می‌فرمایند: "از این قرار، عدم دخالت ملت، از مراجع و علمای بزرگ تا طبقه بازاری و کشاورز و کارگر و کارمند، همه و همه مسئول سرنوشت کشور و اسلام می‌باشند. چه در نسل حاضر و چه در نسل‌های آینده و چه بسا در بعضی مقاطع، عدم حضور و مسامحه گناهی باشد که در راس گناهان کبیره است. "

علم‌الهدی اضافه کرد: همچنین امام در صفحه‌ای دیگر از وصیتنامه‌شان فرمودند: " مردم توجه داشته باشند که رئیس جمهور و وکلای مجلس از طبقه‌ای باشند که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند. نه از سرمایه‌داران و زمین‌خواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمی‌توانند بفهمند. "

وی با بیان اینکه بهترین کار برای شما مردم عمل به وصیت امام و ترویج آن است، عنوان کرد: قطعا شما مردم نمازگزار در انتخابات شرکت می‌کنید و به معیار‌هایی که امام برای انتخاب رئیس جمهور فرمودند هم توجه دارید، اما مهم این است که شما امروز تصمیم بگیرید که مروج وصیت امام باشید و دیگران را هم به پای صندوق‌های رای بیاورید.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: اگر هر کدام از شما به عنوان یکی از ارادتمندان امام بتوانید در روز انتخابات ده نفر را به عمل به وصیت امام تشویق کنید، ارادتتان نسبت به امام، پابرجا خواهد بود.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش