جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۰۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۱۴۳
سیاست داخلی

حمایت امام جمعه موقت تهران از ابراهیم رئیسی/ آیت الله موحدی کرمانی: دو نامزد یک جناح به آقای رئیسی اهانت و جسارت کردند/

محودی کرکانی,حمایت از رئیسی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نامزدهایی که در مناظره انتخاباتی دروغ و تهمت زدند و توهین کردند، باید از مردم عذرخواهی کنند چراکه رفتارشان بزرگترین خیانت به مردم است.

به گزارش دیده بان ایران؛ آیت‌الله موحدی کرمانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن انتقاد از روند برگزاری اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که روز شنبه از رسانه ملی پخش شد، اظهار داشت: در ابتدا یک نکته راجع به نظر خود در رابطه با زمان کاندیداها عرض می‌کنم؛ به عقیده من زمانی که تعیین کرده بودند خیلی کوتاه بود یعنی فرد هنوز وارد بحث نشده بود، می‌گفتند تمام شد و نامزد انتخابات حرف خود را ناقص و ناتمام بیان می‌کرد.

وی گفت: می‌شد به جای اختصاص دو زمان چهار دقیقه‌ای، ۸ دقیقه به هر نامزد داده می‌شد تا بتوانند در این زمان حرف‌های خود را بزنند و برنامه‌های خود را مطرح کنند.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: قضاوت من از مناظره‌ها و آنچه دیدم این است که در مناظره‌ای که گذشت، چند صحنه مشاهده می‌شد. صحنه اولی که در بعضی از نامزدها دیده می‌شد صحنه متانت، سعه صدر، منطق و القای سخن با ادله متقن بدون اهانت به دیگری بود یعنی برنامه‌های خود را مطرح می‌کردند منتها چون وقت کم بود نمی‌توانستند خوب بیان کنند.

موحدی کرمانی با بیان اینکه کسی که خود را برای ریاست جمهوری آماده کرده است باید این متانت را داشته باشد، اضافه کرد: صحنه دوم صحنه‌ای بود که برخی از آقایان دردهای جامعه را بیان می‌کردند و می‌گفتند جامعه چه وضعی دارد و چقدر جامعه از گرانی و سایر مسائل و اینکه ارزش پول پایین آمده، ناراحت است. دردها را فشرده بیان می‌کردند و ریشه دردها را هم می‌گفتند که این مشکلات تقصیر چه کسانی است.

وی تاکید کرد: این افراد معتقد بودند در صورتی که رای بیاورند و رئیس‌جمهور شوند، افرادی که باعث رنج، ناراحتی، بدبختی و گرفتاری مردم شدند باید محاکمه گردند و ممنوع‌الخروج شوند تا مبادا از کشور فرار نکنند. این هم یک صحنه در این مناظره بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: صحنه دیگری هم بود که کاندیدای مورد نظر، اهل استدلال و منطق بود و برنامه‌های خود را مستدل و قوی مطرح می‌کرد. البته همانطور که عرض شد فرصتی برای اینکه خوب مطالب را بیان کنند وجود نداشت و برنامه‌هایشان ناتمام قطع می‌شد اما اهل منطق بودند و سعی می‌کردند به کسی توهین نکنند. تعدادی از آقایان این رویه را در پیش گرفتند.

موحدی کرمانی با بیان اینکه در پیش گرفتن سیر منطقی برای ارائه برنامه‌های کاندیداها رویه‌ای ممدوح بود، گفت: افرادی که به طور مستدل برنامه‌های خود را بیان کردند با رویه‌ای که در پیش گرفتند، هم مردم را آگاه می‌کردند تا ریشه بدبختی‌های موجود را بشناسند و بدانند این بدبختی‌ها از کجا به وجود آمده است تا سعی کنند دیگر عوامل این بدبختی‌ها روی کار نیایند و به بدبختی‌ها اضافه نکنند. اینها مطالب خود را خیلی شفاف و در عین حال متین، موقر و بدون اهانت به کسی بیان می‌کردند.

وی افزود: متاسفانه صحنه دیگری هم وجود داشت که در آن صحنه دروغ، جسارت و اهانت مطرح بود و حقایقی که همه مردم آن را قبول داشتند و دارند را انکار می‌کردند.

امام جمعه موقت تهران گفت: برای مثال شما دیدید وقتی آقای رئیسی روی کار آمدند و متصدی پست قضاوت شدند به جد وارد صحنه شدند و مچ دزدها و گردن کلفت‌ها را گرفتند و همه را به محاکمه کشاندند و اموالی که دزدیده بودند را به بیت‌المال برگرداندند که مصداق روشن آن آقای طبری است که همه او را شناختند.

خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: وقتی آدمی با این ویژگی‌ها این‌طور موفق بود و کار کرد، موجب شد مردم بارقه امیدی در دلشان به وجود بیاید و بگویند الحمدلله بالاخره دیدیم فردی هست که با دزدها برخورد می‌کند، آنها را می‌گیرد و محاکمه می‌کند.

وی ادامه آقای رئیسی زمانی که تولیت آستان قدس بود، از مبلغ وافر و بسیار زیاد حق التولیه نزدیک به صفر دریافت می‌کرد و اصلاً چیز قابل ذکری از آن را استفاده نمی‌کرد و تمام آن را به فقیران و مستمندان می‌داد.

موحدی کرمانی افزود: حالا تماشا کنید در صحنه‌ای که دیدیم متاسفانه به شخص ایشان اهانت‌های عجیب و غریبی شد. اینکه ایشان فلان است یا تحصیلاتش فلان قدر است؛ دروغ گفتند و به او اهانت و جسارت کردند. فکر می‌کردند با دروغ گفتن و توسل به توهین می‌توانند رأی مردم را از او را بگیرند و به خودشان صادر کنند؟ خیلی این فکر احمقانه است.

وی تصریح کرد: من به آنهایی که این شیوه را پیش گرفتند سفارش می‌کنم، اولاً بین خود و خدا توبه کنند تا خدا آنها را ببخشد. مردم را این‌طور به اشتباه نیاندازند و واقعاً از مردم عذرخواهی کنند. این رفتار بزرگترین خیانت به مردم است که این چنین عملی می‌شود. از خدا بترسند و باور کنند بالاخره قیامتی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه دهان خود را باز می‌کنید و حرف می‌زنید، میلیون‌ها آدم دارند می‌شنوند و ممکن است میان آنها آدم‌های ساده لوحی باشد که شنیده‌های خود و دروغ‌های شما را باور کنند. واقعاً باید خجالت کشید.

موحدی کرمانی صحنه اهانت و جسارت به برخی نامزدهای انتخاباتی را دردناک توصیف کرد و گفت: این صحنه خیلی صحنه دردناکی بود. اینها باید بدانند هیچکس از دروغ و تهمت به هیچ جا نرسیده است. چقدر دروغ به خاندان پیامبر نسبت دادند و چقدر به امام حسین (ع) اهانت کردند اما ببینید عظمت امام حسین دنیا را پر کرده است.

خطیب نماز جمعه تهران ضمن هشدار به نامزدهایی که در روند مذاکره رویه اهانت را در پیش گرفتند، تاکید کرد: بترسید که گرفتار رد صلاحیت خود توسط شورای نگهبان شوید که در این صورت مبتلا به رسوایی و خواری در دنیا و عذاب الهی در آخرت خواهید شد.

موحدی کرمانی در پایان تاکید کرد: مناظره‌ها باید مودبانه، متین، مستدل، خالی از دروغ و اهانت و جسارت باشد. شماها مدعی هستید که می‌خواهید رای مردم را بگیرید و رئیس‌جمهور شوید. سعی کنید وزن خودتان را حفظ کنید. ان‌شاءالله خداوند همه ما را به راه راست هدایت و از خطرات و انحرافات حفظ کند.

منبع: مهر

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش