دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۰۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۷۸۵
سیاست داخلی

هیچ پیشنهاد یا صحبتی در مورد ریاست قوه قضاییه با بنده نشده است

آیت الله اعرافی: دلایل عدم احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری به آنان اعلام می شود

اعرافی, دلایل عدم احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: دلایل عدم احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری به آنان اعلام می شود، اما اعلام عمومی این مسئله جای کار بیشتری دارد.

به گزارش ایسنا، آیت الله اعرافی در نشست خبری امروز (سه شنبه) در پاسخ به سوال ایسنا، اظهار کرد: دلایل احراز نشدن صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به روشنی به نامزدها اعلام می شود و مبنای آن نظر اکثریت اعضای شورای نگهبان است.

وی همچنین تجدید نظر در صلاحیت نامزدهای تأیید صلاحیت شده به دلیل اظهارنظرهایی مختلف در رقابتهای انتخابات را منوط به نظر شورای نگهبان دانست و افزود: این مباحث در شورا در حال بررسی است و طی روزهای آینده توسط سخنگوی شورا اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: برای اصلاح و تکامل راهی جز صندوق رای نیست. هر کسی نقد و نظری دارد باید به صندوق رای مراجعه کند. جریان هایی که به عزت ایران و انقلاب و اسلام علاقه مند هستند باید تلاش کنند در مدت باقیمانده مشارکت به حداکثر ممکن برسد.

این نامزد انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری گفت: خبرگان رهبری ظرفیت شنیدن افکار، نظرات و سخنان جدید را دارد به شرط آنکه ایده های مستدل و محکمی در آن مطرح شود. طی سال‌های اخیر در حوزه های علمیه تلاش جدی برای به کار گرفتن فناوری های جدید در حوزه دانش اسلامی و تحولات مورد نیاز در حوزهها متناسب با نیاز امروز جهان اتفاق افتاده است. درختواره رشته های حوزه علمیه با بیش از ۴۰۰ رشته گرایش در قلمرو و دانش روز تعریف کردیم آن هم متناسب با بررسی‌های انجام شده و نیاز روز جامعه.

وی ادامه داد: دفتر ویژه فقه خارج را در حوزه‌های علمیه تاسیس کردیم تا مباحث روز و جدید اجتماعی و خانوادگی را دنبال کند و رهآورد این فقه معاصر و پویا به دست خواهد آمد و حتماً در ارکان نظام بازتاب خواهد داشت.

آیت الله اعرافی گفت: نظام جمهوری اسلامی نوعی از حکمرانی را ارائه کرده است که مستلزم گذشت زمان و رفع نواقصش است. جمهوری اسلامی یا مردم سالاری و ارزش های الهی و ولایی دوگانه ای است که طی در یکی دو سال اخیر دچار چالش شدند. برخی در پی کم  رنگ کردن جمهوریت رفتند و به القاعده و داعش منتهی شدند و  برخی ارزش ها و احکام اسلامی را کم رنگ کردند. جمع بین جمهوریت و اسلامیت  سخت است اما برای اولین بار دکترین اسلامی تئوری نظام اسلامی در قالب جمهوری اسلامی مطرح شد و تلاش شد تا این دوگانه و پارادوکس پاسخ داده شود و البته شیوه حل آن نیز حضور مردم در صحنه است.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: با وجود نقدهایی که به این مدل حکمرانی وارد بوده است اما توانستیم طی چند دهه گذشته این پارادوکس تاریخی جهان اسلام را پاسخ دهیم. امیدوارم حضور خوب و چشمگیر مردم در جهت تثبیت اقتدار ملت ایران انجام شود. امیدوارم همه تلاش ها در جهت حضور مردم متناسب با ظرف زمانی و برهه حساس کنونی انجام شود.

آیت الله اعرافی با رد برخی شایعات مبنی بر منصوب شدن به عنوان رئیس قوه قضاییه گفت: اخیراً در فضای مجازی شائبه هایی در خصوص انتصاب بنده به عنوان رئیس قوه قضاییه بعدی ایران مطرح شده است که بنده ضمن رد آن تاکید می کنم هیچ پیشنهاد یا صحبتی در این خصوص با بنده نشده است.

وی با استقبال از رسانه ای شدن مباحث مجلس خبرگان رهبری گفت: معتقد به هر چه شفاف تر شدن تصمیمات در نهادهای تصمیم‌گیر از جمله مجلس خبرگان رهبری هستم البته با توجه به مسائل امنیتی.

این نامزد مجلس خبرگان رهبری با تکذیب حمایت از کاندیدای خاص در انتخابات شوراهای شهر و روستا گفت: بنده از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز کشور مورد حمایت قرار گرفتم و قرار گرفتن نام بنده در کنار نام نامزدهای شوراهای شهر و روستا بدون اطلاع و رضایت بنده انجام شده است.

آیت الله اعرافی راز عبور از مشکلات کشور را به کارگیری توأمان کار علمی و جهادی دانست و افزود: برای عبور از مشکلات جاری کشور باید کار علمی و کار جهادی بهره برد تا از هرگونه سوء تفاهمی مبنی بر ناکارآمدی هر یک از این دو راهکار جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه جهان به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران چشم دوخته است گفت: دوستان و دشمنان به انتخابات پیش روی ایران چشم دوخته اند. دوستان از جهت امید و اتکا به نظام اسلامی و دشمنان از جهت شکست و زمین خوردن نظام اسلامی و قطعاً دختران و پسران، دانش آموزان و دانشجویان و کارگران و صنعتگران به عمق مسئولیتی که بر عهده شان است توجه خواهند کرد.

وی تاکید کرد:  تحریم و کرونا شرایط سختی را برای کشور به وجود آورده است اما روح جهادی و خلاقیت در مدیران و امید به تحقق معجزه ساز می‌تواند همه گره‌ها را باز کند.

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش