شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۲۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۲۱۰۱
سیاست داخلی

علم‌الهدی: اشرف غنی یک مزدور آمریکایی بود/ مجلس، وزرا را با خط‌کش دولت‌های قبل نسنجد

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: نمایندگان مجلس وزیری را که می‌خواهند تائید کنند با خط کش و الگوی وزرای سایر دولت‌ها قابل اندازه‌گیری نیست و با آن الگو، وزیر را ارزیابی نکنند. با الگوی بیانیه گام دوم بررسی کنند.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: امروز روز یازدهم محرم و سرآغاز اسارت اهل بیت(ع) است؛ اسارت اهل بیت(ع) یک جریان خاص قابل تامل است و با دو رویکرد مطلب را بررسی می‌کنیم؛ اولا اسارت اهل بیت(ع) نه از طرف دشمن یک حرکت انفعالی بود و نه از طرف اهل بیت(ع).

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: دشمن از این اسارت هدف داشت و از سوی دیگر اهل بیت(ع) نیز در این اسارت در چنگال دشمن قرار نگرفتند و این اسارت دارای هدف مشخصی بود.

علم الهدی افزود: دشمن می‌خواست در این اسارت به اهل بیت(ع) فشار بیاورد تا به تبار خود افتخار نکنند؛ هدف دوم دشمن این بود که عظمت پیامبر را از چشم مردم بیندازد تا مردم بزرگتر از بنی‌امیه ندانند و هدف سوم این بود که در این اسارت بلایی به سر اهل بیت(ع) بیاورند تا عبرتی برای سایرین شود.

وی خاطرنشان کرد: دشمن در این مدت می‌‌خواست بار دیگر آب و غذا را به روی اهل بیت(ع) ببندد تا آنها التماس کنند و در مقابل مردم کوچه و بازار آنها را از چشم بیندازند تا عبرت شود و البته دشمن ملعون همین کار را نیز کرد اما اهل بیت(ع) یک بار نیز درخواستی نکرد و در برابر تشنگی و گرسنگی مقاومت کردند و التماس به دشمن نکردند.

امام جمعه مشهدمقدس اظهار داشت: حداکثر عکس‌العملی که اهل بیت(ع) در مقابل فشار و شکنجه صورت می‌دادند این بود که خود را سپر کوچک‌ترها می‌کرد؛ تعبیر امام زمان(عج) از جریان اسارت بسیار خاص است؛ ایشان می‌فرمایند: « اینها را با آهن بالای قطب(تخته پاره) شتر بسته بودند؛ کجاوه نداشتند؛ اینها را در کویر سیر می‌دادند و بادهای هاجر(باد همراه با ماسه ریز) می‌وزید که اگر به صورت بخورد ذرات ماسه داغ مثل ذره آتش به صورت می‌چسبد.»

علم‌الهدی ادامه داد: این بادهای هاجر صورت اینها را گداخته می‌کرد؛ اهل بیت(ع) نیز برنامه داشتند و برنامه‌شان این بود که اندیشه‌ای که امام حسین(ع) در کربلا داشتند از کانال احساس و عاطفه مردم وارد مغز مردم کرده و خط امام حسین(ع) را تثبیت کنند و خطبه زینب کبری در مجلس یزید و درب دروازه شام و خطبه ام کلثوم از کانون احساس و عاطفه وارد و اندیشه انقلابی کربلا را در مغزها جا می‌دادند و در سیر لشکر و اسرا از کوفه و شام، دو جنگ تشکیل شد و دو مرتبه مردم، سر این لشکر ریختند؛ اهل بیت(ع) در برنامه خود موفق شدند اما دشمن موفق نشد و در مقابل مقاومت اهل بیت(ع) خرد شدند و غوغا و انقلابی در شهر شام رخ داد که ۴۰ سال علیه اهل بیت(ع) بودند. حرکت اسراء، یک حرکت عادی و بدون حساب و کتاب نبود.

وی خاطرنشان کرد: ما معمولا مسائل اهل بیت(ع) را که مطرح می‌کنیم به قسمت خشونت دشمن اشاره داریم اما واقعیت قضیه مقاومت اهل بیت(ع) بود.

وی در ادامه با اشاره به مسائل افغانستان خاطرنشان کرد: بخش عمده‌ای از عزیزان افغانستانی در شهر ما زندگی می‌کنند و نمی‌توانیم نسبت به مسئله افغانستان بی‌تفاوت باشیم؛ در مسئله افغانستان سه مسئله وجود دارد؛ نکته اول اینکه عامل اصلی شکست فاحش آمریکا بعد از ۲۰ سال اشغال افغانستان بود. آمریکا در جریان جهانخواری و استکبار شکست خورد و از افغانستان نیروهایش را خارج کرد و از عراق و منطقه نیز باید خارج شود و آمریکا رو به اضمحلال است و جهانخواری‌اش رو به نابودی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: با گذاشتن عده‌ای مزدور و عده‌ای سرباز جنگ نیابی به عنوان داعش در افغانستان، آمریکا چیزی از پیش نمی‌برد؛ مردم قهرمانی که بعد از ۲۰ سال اشغال آمریکا را خارج کردند از پس مزدورهای سیاسی و جنگ نیابی نیز برمی‌آیند و آنچه مسلم است اینکه آمریکا در این برهه شکست خورد.

علم الهدی گفت: طالبان باید بداند حکومت اسلامی غیرمردمی محقق نمی‌شود؛ حکومت اسلامی باید مردمی باشد و با زور و سرنیزه نمی‌شود به عنوان اسلام بر مردم حکومت کرد.حکومت پیامبر نیز با پذیرش مردمی بود. نکته دیگر اینکه جریان کفر نمی‌تواند به نفع مردم افغانستان باشد. یک سلسله جریانهای سیاسی وارد فعالیت شدند که وابسته به غرب بودند و اگر بنا باشد پیروز شوند و به غرب نگاه کنند، به سر مردم افغانستان همان خواهد آمد که در این ۲۰ سال توسط آمریکایی‌ها آمد؛ اشرف غنی به عنوان یک مزدور آمریکایی بر مردم افغانستان مسلط شد. جریان غربگرا بخواهد در افغانستان مسلط شود همان سرنوشت دوران تسلط آمریکاست.

وی خاطرنشان کرد: هفته آینده، هفته برگزاری تائید وزرای پیشنهادی ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی است؛ مقارن با هفته دولت این دولت با تائید مجلس وزرایش قطعی می‌شود. برحسب اعلام آقای رئیس جمهور، این دولت دولت تحول مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وزرا باید جهادی کار کنند؛ این دولت؛ دولتی نیست که در پشت میز وزارت، وزیرش تکیه کند؛ وزیر باید پابه پای رئیس جمهور بدود و فعالیت جهادی داشته باشد و بدون چشمداشت به پول و حقوق گزاف و رانت. فقط باید بدود و کار کند. آقایان وزرا حاضرند یک چنین وزارتی را عهده‌دار شوند؟ اگر حاضر نیستند از اکنون بازگردند.

علم‌الهدی تاکید کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز وزیری را که می‌خواهند تائید کنند با خط کش و الگوی وزرای سایر دولت‌ها قابل اندازه‌گیری نیست و با آن الگو، وزیر را ارزیابی نکنند. با الگوی بیانیه گام دوم بررسی کنند؛ مسئله قوی یا ضعیف بودن وزیر در اتاق وزارت مطرح نیست بلکه این قوت و ضعف در دویدن و فعالیت جهادی باید بررسی شود. مردم توان تحمل دولتی را ندارند که وزیر در وزارتخانه باشد و از زیر دستش اختلاسگران میلیاردی بیرون بیایند. مردم به این دولت رای دادند چون رئیس جمهور جهادی و جهادگر بود و نمونه عملی‌اش را در قوه قضائیه دیدند. وزیر نیز باید در این خط انتخاب شود. ضعیف بودن و قوی بودن وزیر براساس فضای مجازی ملاک نباشد.

  • 14
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
خیلی ....
هنوز کسی جواب شمارو نداده که اینارو میگی
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش