دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۷۹۱
سیاست داخلی

امام جمعه کرج: هنوز اقدام موثری برای رفع مشکل گرانی دیده نشده است/ صدیقی: مردم اگر خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند

علم الهدی درمورد گرانی ها: کار با ۱۰۰ روز و سه ماه درست نمی‌شود/ امام جمعه اهواز: در یک کشور لبنیات گران شد، مردم نخریدند تا ارزان شد

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد
امام جمعه مشهد گفت: مشکلات ما در زندگی و معیشت مردم جز با فعالیت شبانه روزی و جهادی و چنگ و دندان کار کردن حل نمی‌شود. بدنه کارگزاری اجرای نظام ما باید پا به پای مسئولان جهادی حرکت کند.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: جریان تقوای عملی غالبا در حوزه تعامل با دیگران و ارتباطات اجتماعی انسان شکل پیدا می‌کند و در خصوص تقوای عملی در رفتار با دیگران بحث ما در خصوص رفتار با همسایه بود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی بیان کرد: ۲۰ مولفه در صحیفه سجادیه درباره رفتار با همسایه تبیین شده است؛ سخن امروز ما درباره هفدهمین مولفه در این دعا است که وجود مقدس امام چهارم می‌فرمایند:« خدایا به من توفیق بده رفتارم با همسایه به این شکل باشد که من با او نرمش متواضعانه داشته باشم».

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: معمولاً انسان ممکن است با دیگران تنش‌هایی داشته باشد و این تنش‌ها مقداری ارتباط انسان را تلخ کند؛ اما نکته اینجاست که وظیفه ما در این تنش‌ها و ارتباطات چیست؟ اگر تنشی به وجود آمد در مقابل این برخورد بایستی نرمش متواضعانه داشته باشیم و فروتنی کنیم.

امام جمعه مشهد مقدس در ادامه با اشاره به ایام ولادت امام عسکری(ع) تصریح کرد: رسالت امام عسکری(ع) در میان ائمه اطهار به عنوان آخرین امام حاضر که در ارتباط با مردم است، ایجاد زیست تمدنی اسلامی براساس معارف اهل بیت(ع) بود و در یک دوران کوتاهی که وجود مقدس امام عسکری(ع) امامتشان اجرا شد؛ با وجود تمام محدودیت‌های دشمن، با آموزه‌های خود زیست تمدنی اسلامی را براساس معارف اهل بیت(ع) در جامعه شیعه تثبیت کردند به طوری که شیعه‌ای که تا هزاران سال آینده دستش به امام معصوم نمی‌رسد و از دامن امام معصوم کوتاه است بتواند با تکیه بر این تصویر و سازندگی امام عسکری(ع) این زیست و زندگی تمدنی اسلامی را براساس معارف اهل بیت(ع) ادامه دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرازهای مهم ایشان در مسئله ایجاد زیست تمدنی که به عنوان یک خط سیاسی کامل و ثابت در نظام مدیریتی جامعه اسلامی دنبال شد و برای مدیران ما نیز ضرورت دارد این فرمایش حضرت بود که فرمودند:« مردم شما می‌خواهید بهترین خودتان را از نظر خدا تشخیص دهید؟ کسی که دو خصوصیت داشته باشد: حقوق مردم را بشناسد؛ دوم اینکه در مقام تامین این حقوق از همه شدیدتر و از همه سخت‌تر باشد.»

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: هم باید حق مردم را شناخت و هم اینکه آن را ادا کرد؛ بهترین مدیر، مدیری است که حق مردم را بشناسد و تنها به آن کفایت نکند و به دنبال ادای حق مردم باشد و این بالاترین مدیر و شیعه است. ۱۰۰ روز از تشکیل دولت سیزدهم می‌گذرد و براساس معیار امام عسکری(ع) در مجموعه برنامه‌های این دولت و روش و رفتار این دولت باید نقاط مثبت و منفی را ارزیابی کنیم.

آیت الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: بزرگترین تحول این دولت یک تحول گفتمانی است؛ تاکنون رسم بود مردم دنبال حکومت بدوند و اینک حکومت دنبال مردم است و گفتمان عوض شد؛ در قوه مقننه و قضائیه نیز این گونه شده؛ تاکنون مردم می‌دویدند و دستشان نمی‌رسد اما اینک برعکس شده است. حکومت در چادر سخت یخ کرده کوچ نشین پائیزی حضور یافته و با نشسته و حرف زده و نیاز را از زبان خودش شنیده و این یک گفتمان است.

وی بیان کرد: هر مسئولی که بعد از این بیاید باید دنبال مردم بدود و حرف مردم را بشنود؛ در این مدت کوچ نشین عشایر چگونه دستش به یک مسئول برسد تا حقش ادا شود؟ اگر این مهم گفتمان شود که خوشبختانه شده این امر نیز تسهیل می‌شود.

امام جمعه مشهدمقدس تاکید کرد: سردمداران حکومتی اینک دنبال مردم هستند تا نیاز مردم را از زبان خودشان بشنوند و مشکلات مردم را از نزدیک توجه کنند. دولت تحول تنها تحول گفتمانی نیست و تحول عملیاتی و اجرایی نیز هست و باید زندگی مردم و جریان معیشت مردم متحول شود اما متاسفانه این تحول عملیاتی در این ۱۰۰ روز انجام نشده و معیشت‌ها با تلخی اداره می‌شود و با این گرانی روزافزون مردم شب و روزشان با تلخکامی می‌گذرد و حلاوت و شیرینی تسهیلات مدیریت جدید را نچشیده‌اند. عامل اما چیست؟

آیت الله علم‌الهدی عنوان کرد: کار با ۱۰۰ روز و سه ماه درست نمی‌شود؛ خطی که زندگی مردم با یک مضیقه زیستی روبرو کرده با ۱۰۰ روز درست نمی‌شود اما می‌توان به طرف بهبود گام برداشت و مردم درصدی از تحول و شیرینی در زندگی را لمس کنند و کاهش فشار معیشتی محسوس شود اما چرا در عرض این تحول گفتمانی صورت نگرفته است؟

وی خاطرنشان کرد: عامل این مسئله، بدنه سنگین به زمین افتاده است که پا به پای مسئولان جهادی نرفته است و مردم و مسئولان میانی ما باید به این مسئله توجه کنند. مشکلات ما در زندگی و معیشت مردم جز با فعالیت شبانه روزی و جهادی و چنگ و دندان کار کردن حل نمی‌شود. بدنه کارگزاری اجرای نظام ما باید پا به پای مسئولان جهادی حرکت کند زیرا مسئولان بالای کشور جهادی کار می‌کنند و برای یک سفر استانی یک هفته کار و جهاد می‌کنند. بدنه میانی و کارمند اداره و مدیرکل و مامور نیز باید حرکت کند و ننشیند.

امام جمعه مشهدمقدس خاطرنشان کرد: انسان‌هایی که در مقام تحول از جا برنخیزند و حرکت نکنند و به زمین بچسبند، تنها و تنبل هستند و طبق فرموده قرآن دنیا را بر آخرتشان ترجیح می‌دهند. با این بدنه دولت جهادی نمی‌تواند کار کند. با نبود امکانات و بودجه با چنگ و دندان کشور را اداره می‌کنند اما کارگزار میانی به زمین چسبیده و حرکت نمی‌کند.

آیت الله علم‌الهدی افزود: تیم اقتصادی دولت تحت یک سرپرستی فعالانه در حال حرکت است؛ مشکلات مملکت احتیاج به اصلاحات اقتصادی دارد و مردم و اقتصاددانان این را می‌دانند و این اقتصاد بیمار برای درمان نیاز به جراحی دارد و باید جراحی شود. اصلاحات اقتصادی یک سلسله جراحی‌هایی نیاز دارد اما یک بدن نحیف را جراحی نمی‌کنند و ابتدا بدن را قوی می‌کنند. اینکه دست به اصلاحات اقتصادی بزنید اما مسئله دلالی و فساد و واسطه‌گری را از میان نبردید و قدرت‌یابی و پول‌یابی عناصر سودجود را ریشه‌کن نکرده‌اید این بدن کشش جراحی ندارد. اول التهاب اقتصادی را کاهش دهید و زیرساخت را درست کنید و دستگاه‌های قضایی با قدرت جلوی سودگیری و فساد بایستند و مفسد را براندازی کنند.

***

امام جمعه کرج: هنوز اقدام موثری برای رفع مشکل گرانی دیده نشده است

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در نماز جمعه ۲۱ آبان کرج به رزمایش اخیر ارتش و سپاه اشاره کرد و گفت: تجهیزات استفاده شده در این رزمایش در دوران تحریم ساخته شد و غیور مردان با ایمان نیروهای مسلح نبرد دور از ساحل خودی را شبیه سازی کردند.

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد

حسینی همدانی ادامه داد: این رزمایش توان دفاعی و توان مقابله به مثل با دشمنان را به رخ کشید و دارای پیام‌های بسیاری برای دشمنان انقلاب  اسلامی بود.

وی افزود: رزمندگان غیور ایران در این رزمایش پیامی روشن به رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی و دیگر حامیان منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای آن دادند.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: پهپادها و موشک‌های کروز ساخت ایران در صورت هرگونه اشتباه محاسباتی نفس‌های رژیم کودک‌کش صهیونیستی را در سینه خفه  می‌کنند.

وی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه به مطالبی که درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی منشتر شده هم اشاره و اعلام کرد: دولت و مجلس باید تمام ابعاد و جوانب این اقدام را  بسنجند و  ببینید که این کار  چه آثاری  بر زندگی اقشار مختلف مردم  دارد.

حسینی همدانی افزود: گرانی‌ها به اندازه کافی جامعه را تحت فشار قرار داده است بنابراین لطفاً در این زمینه دقت لازم را داشته باشید تا به مردم شوک جدید وارد نشود. لازم است اقدامات موثری برای اصلاح بازار و  رفع مشکل گرانی برداشته شود.

وی تأکید کرد: ما در این زمینه منتظر هستیم و هنوز اقدام جدی و موثری در این زمینه دیده نشده است که امیدواریم به زودی این اقدامات به سرانجام برسد.

نماینده ولی فقیه در البرز به معرفی استاندار جدید البرز هم اشاره و ضمن قدردانی از شهبازی استاندار سابق البرز، گفت: برای استاندار جدید آروزی موفقیت داریم و امیداریم در مدت ماموریت در این منطقه منشا آثار و برکات باشند.

وی افزود: عمر مسئولیت‌ها کوتاه است و زمان به سرعت سپری می‌شود، استان البرز از فرصت‌های زیادی برای کار برخوردار است و جوانان عالم، متدین و آماده به کار و خدمت بسیاری در این استان زندگی می کنند.

وی به استاندار جدید البرز توصیه کرد که با برقراری ارتباط و ایجاد همدلی و محبت با استفاده از همه ظرفیت‌ها شعار ما می‌توانیم را به گفتمان تبدیل کند.

حسینی همدانی گفت: استاندار جدید باید به جد برای رفع عقب ماندگی‌های استان البرز تلاش کند. البرز بعد از استان شدن به جای تقویت زیرساخت‌ها و فراهم شدن شرایط لازم برای رفع محرومیت‌ها  درگیر برخی سیاسی کاری سیاست بازان سالوس برای رسیدن به مطامع مادی و دنیایی شد، افراد شایسته و خدومی که می توانستند  در این استان منشا  آثار و خدمات مهمی باشند توسط این سیاست بازان کنار گذاشته شدند.

وی ادامه داد: امروز البرز در برخی از  موضوعات از برخی از مناطق کم برخوردار کشور هم عقب تر است، البرز استانی ثروتمند است و رفع مشکل بیکاری استان البرز تنها با شهرک صنعتی اشتهارد میسر است.

امام جمعه کرج با انتقاد از عدم ثبات مدیریتی در استان البرز گفت: در طول هشت سال گذشته در استان البرز چهار استاندار عوض شده است، عدم ثبات مدیریت در استان البرز آسیب زیادی به این استان زده است و امیدواریم در این دولت شاهد چنین موضوعاتی نباشیم.

وی در پایان گفت: افرادی که برای مسئولیت‌ها انتخاب می‌شوند باید کاربلد و باتوان لازم برای آن مشاغل در نظر گرفته شوند و نباید افراد  بر اساس لابی گری و سیاسی بازی منصبی را اشغال کنند این استان زمینه کار فراوان دارد و می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق کشور باشد.

***

صدیقی: مردم اگر خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه تهران با بیان اینکه شما برادران عزیز و خواهران باکرامت و نفس ضعیف خودم را به انجام وظایف بندگی و ترک گناهان دعوت می‌کنم، گفت:‌ خداوند متعال ما را به تقوا دعوت کرده و تقوا را موجب نزول برکات آسمان و زمین دانسته است.

وی افزود: اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها بال تقوا و ایمان را می‌داشتند و خودمحافظتی در برابر نفس اماره ایجاد می‌کردند، در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم آبی نمی‌شدند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه ما خدا را شکر می‌کنیم که به ما مهلت داد در نماز جمعه شرکت کنیم و قدر اجتماعات نورانی را بدانیم، گفت: از کسانی که در نمازهای جمعه بودند و الان نیستند یاد می‌کنیم. ما هم معلوم نیست کی اینجا یادمان کنند.

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد

صدیقی با اشاره به تفسیر سوره مبارکه فاتحة‌الکتاب گفت: امام جعفر صادق (ع) خطاب به ابوحنیفه فرمودند آن چه سوره‌ای است که اولش سپاس خدا، وسطش اخلاص است و آخرش دعاست؟ ابوحنیفه متحیر شد و گفت که نمی‌دانم، حضرت فرمودند که آن سوره، سوره فاتحة‌الکتاب است. که اولش با حمد شروع می‌شود، وسطش اخلاص است و بخش سوم سوره دعاست.

وی با اشاره به آیه «اِهدِنَا الصَّراطَ المُسْتَقِیمَ» یادآورشد: هدایت یک برنامه عمومی حق متعال است. خدا هیچ مخلوقی را سرگردان نگذاشته و تمام کارهای خداوند هدفمند است. در هدایت الهی مقصد خداست و راه رسیدن به خدا نیز شریعت انور است. علم شریعت بر آحاد مردم واجب عینی است، در حالی که خدمت به جامعه واجب کفایی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران نیز  با اشاره به حدیثی از امام جواد (ع) گفت: امام جواد (ع) می‌فرمایند «ظاهر دنیا عزت‌ساز است، اما انسان پا به خانه برزخ که می‌گذارد در پناه تقواست».

وی ادامه داد: ای کاش رئیس جمهور عزیز ما نبودند و فکر نمی‌کردم در حضورشان می‌خواهم مطلبی را عرض کنم، اما خدا می‌داند که برای خدا می‌گویم. صدمین روز دولت سیزدهم سپری شد. در این صد روز نکاتی را لازم دیدم که به عرض همه برسانم.

صدیقی بیان کرد:‌ اولین امتیاز دولت سیزدهم و رئیس جمهور عزیز ما آیت‌الله رئیسی عشق به خدا، مکتب، امامان و ولی امر و ولی فقیه است و ما احساس می‌کنیم ایشان در صدد اجرای منویات نایب امام زمانشان بودند. دومین نکته نیز شعار عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد ایشان است و در این مدت دیدیم که ایشان ابزار لازم عدالت‌خواهی را فراهم کردند و سنگرنشینان دستگاه قضا را به قوه مجریه منتقل کردند تا مبارزه با فساد عملی شود و این حرکت موجب امید مردم است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نکته سوم دولت سیزدهم جوان‌گرایی است، گفت: امروز دیدید وزیر فرهنگ و ارشاد هم خودشان جوان هستند و هم نیروهایشان جوان‌های مصمم کارآزموده هستند. چهارمین ویژگی این دولت نیز تلاش، کار متراکم و خستگی‌ناپذیری است. اگر امداد خدا نباشد کسی نمی‌تواند این گونه تلاش کند. گاهی از بعضی‌ها می‌شنویم که خانواده ایشان هم ایشان را نمی‌بینند و حتی پنج‌شنبه و جمعه‌ها نیز در سفر هستند. آنچه نمی‌گذارد ایشان خسته شود عشق به خدا و مردم است.

وی با بیان اینکه پنجمین ویژگی دولت سیزدهم تعامل با خبرگان است، گفت: یکی از برنامه‌های سفرهای ایشان دیدار با نخبگان است و همیشه نخبگان را در دستور کار قرار دادند. ششمین ویژگی آیت‌الله رئیسی و دولت ایشان انسجام بین قوای سه گانه است و از اول انقلاب چنین وحدت، هم افزایی و جلسات هفتگی بین قوای سه‌گانه وجود نداشته و امروز سه قوه ید واحده هستند و اختلاف در مسیر و هدف ندارند و برای حل مشکلات به میدان آمدند و این گونه نیست که در حل بحران‌هایی که پیش می‌آید کنار بایستند و بگویند من اطلاع نداشتم.

صدیقی با بیان اینکه هفتمین ویژگی دولت سیزدهم تأمین حقوق کارکنان دولت است، گفت: با وضعیتی که از پیش، پیش آمده پر کردن گودال‌ها کار ساده‌ای نیست و آیت‌الله رئیسی در این شرایط به موقع حقوق کارکنان را می‌دهد که این امداد الهی است. در ارتباط با دیپلماسی بین‌المللی و تقویت ظرفیت داخلی با ارتباط خارجی نیز دیدید که قبل از ایشان گفتند واکسن را به ما نمی‌دهند، ولی چه شد که تا ایشان آمدند سیل واکسن به ایران آمد. علت‌اش این بود که به ظرفیت داخلی تکیه شد و چون تولید واکسن داخلی را جدی گرفتند کاهش مرگ و میر کرونا را نیز دیدیم.

وی ادامه داد:‌ در این صد روز دولت سیزدهم تازه نفس با حضور به موقع در بحران بنزین، اعتماد عمومی را بالا برد و مردم وقتی می‌بینند رئیس جمهور آرام و قرار ندارد، آرامش پیدا می‌کنند و اکنون نیز در حل مشکل تأمین واکسن هیچ مشکلی نداریم.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه من درد مردم را احساس می‌کنم، گفت:‌ در موضوع عدم ثبات قیمت‌ها اگر دست‌هایی در کار است که مشکل گرانی حل نشود که قطعا در کار است، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و مردم ببینند منشأ کار کجاست و به هر قیمتی شده مسئله را حل کنند.

وی افزود: امروزه پول ملی ما ارزش‌اش را از دست داده است. شما هر چقدر هم که یارانه را بالا ببرید با افزایش قیمتی که اتفاق می‌افتد مشکل مردم حل نمی‌شود، بلکه آنچه مهم است این است که پول ملی باید ارزشمند شود. مردم نیاز دارند که مشکلات برایشان تبیین شود و به آن‌ها بگوییم در کجای حل مشکل هستیم.

صدیقی با بیان اینکه سومین مسئله عدالت‌ورزی و مهار فاصله طبقاتی است، گفت: فقر دردی است که باید آن را درمان کرد و اگر فقر وجود داشته باشد دین و ایمان از بین می‌رود. در این جهت هم امیدواریم تدبیرها به سامان برسد. مسئله دیگر نیز رفع تحریم است، اما مهمتر از رفع تحریم خنثی کردن اثر تحریم است که با تکیه به ظرفیت‌های داخلی حاصل می‌شود. این‌ها مختصر نکاتی بود که درباره صد روز اول این دولت به نظرم رسید.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از خطبه دوم با اشاره به مسئله عراق گفت:‌ مسئله عراق جزو مسائلی است که برای جهان اسلام و شیعیان بسیار مهم است. دنیا برای بهم ریختن جهان اسلام و به خصوص شیعه کمر بسته است. لذا ما با گلوله جواب دادن تظاهرات مسالمت‌آمیز را محکوم می‌کنیم و از دولت و قوه قضاییه عراق می‌خواهیم این مسئله را پیگیری کند.

وی ادامه داد:‌ بمب انداختن و حمله پهپادی به خانه نخست وزیر عراق نیز امر مشکوکی است و ما پیگیری این مسئله را توقع داریم. همچنین مسئله انتخابات عراق نیز باید حل شود و آن را در پناه قانون مشکل‌گشایی کنند.

صدیقی در پایان با اشاره به مسئله افغانستان گفت: در افغانستان، آمریکا فرار کرد، اما توطئه‌اش فرار نکرده و اختلاف‌افکنی را در رأس برنامه خود قرار داده است. آرزوی ما اولا یک افغانستان مستقل و مستحکم است، ثانیا می‌خواهیم امنیت مرزی ما مخدوش نشود، همچنین حقوق شیعیان افغانستان محفوظ باشد و در این کشور یک دولت فراگیر با شرکت همه گروه‌ها تشکیل شود.

***

امام جمعه اهواز: دولت انقلابی بنزین را گران نمی‌کند/ در یک کشور، لبنیات گران شد، مردم نخریدند تا ارزان شد

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نبی موسوی فرد در خطبه های این هفته نماز جمعه اهواز در مصلای مهدیه امام خمینی(ره) اهواز بیان کرد: بسیاری از جوانان برای تامین معیشت خانواده و سفره خود با مشکلات جدی روبه رو هستند.

وی افزود:از رییس جمهوری می‌خواهیم ترتیبی اتخاذ کند تا برخی کالاهای اساسی دراختیار خانواده های نیازمند قرار گیرد؛ افزایش برخی اقلام ممکن است میلیاردها ریال درآمد داشته باشد اما تنها اقشار ضعیف جامعه آسیب می بینند.

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد

وی گفت: در یکی از کشورهای همسایه پنج درصد مواد لبنی افزایش یافت و مردم سه روز این محصولات را نخریدند، نه تنها قیمت بازگشت بلکه پنج درصد نیز ارزان تر از قبل ارایه شد.

امام جمعه اهواز بیان کرد: ما نمی گوییم مردم خرید نکنند اما می‌توانند چنین محصولاتی را کمتر خریداری کنند؛ مسبب بخشی از گرانی ها خود ما هستیم و امید است با همکاری دولت بتوانیم شاهد کاهش قیمت‌ها باشیم.

وی همچنین افزود: کوتاه کردن دست دلالان و اعدام مفسدان اقتصادی در کاهش قیمت ها تاثیرگذار است.

الگوی صحیح مصرف باید جایگاه خود را در جامعه پیدا کند

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد گفت: الگوی مصرف، خوراک ، مسکن و تفریح از الگوهای به هم پیوسته هستند؛از اوایل دهه ۷۰ به بعد سبک‌های زندگی بر جامعه ما حاکم ، که متاسفانه جامعه را دست‌خوش برخی مسایل کرد.

وی بیان کرد: الگوی صحیح مصرف یکی از سبک هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد ؛ استفاده صحیح از نعمت های الهی از بزرگترین دغدغه پیشوایان دینی ما است.

وی ادامه داد: دولت انقلابی به دنبال افزایش قیمت بنزین نیست اما جامعه ما گرفتار مصرف‌گرایی است که باید الگوی صحیح مصرف جایگاه خود را در جامعه پیدا کند. 

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد گفت: امروز ایران در شمار کشورهای پرمصرف قرار دارد؛ کشوری مثل روسیه گاز بیشتری دارد اما نه تنها روسیه بلکه کشورهای آسیایی نیز اینگونه مصرف نمی‌کنند.

وی ادامه داد: در کجا مرسوم است که میلیاردها متر مکعب آب شیرین را به فاضلاب بریزند؟؛ ایران مصرف بیش از ۳۶ درصد بنزین کل غرب آسیا را دارد که باید در این زمینه الگوی مصرف صحیح در جامعه ایجاد شود.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش