یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۳۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۱۰۲
سیاست داخلی

امام جمعه قم: باید در تمام تابلوهای تبلیغاتی شرط کنیم که از یک حدیث یا حکم شرعی استفاده شود

امام جمعه قم,آیت‌الله سید محمد سعیدی
تولیت آستان حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم با استانداران خوبی که نصب شده‌اند کار برای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خوب شده است افزود: این فرصت و نعمت خدا را باید قدر بدانیم و شکر آن را به جا آوریم و به‌جا آوردن شکر این نعمت به استفاده درست و عمل به تکلیف است.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید محمد سعیدی در نشست قرارگاه ۱۹ دی اظهار داشت: نوع نگاه ما به کارهایی که انجام می‌دهیم مهم است و اگر نگاه ما در مساله امر به معروف و نهی از منکر مانند نگاه یک طبیب باشد که می‌خواهد مخاطب خود را احیا کند تاثیر بیشتری خواهد داشت.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه بنابر آیه‌های قرآن احیای یک نفر مانند این است که همه مردم را احیا کرده باشیم گفت: یک طبیب متناسب با رفتار مریض با او برخورد نمی کند بلکه حتی اگر مریض پرخاش هم کند او به وظیفه احیا کردن مریض عمل می کند بنابراین کار ما در قرارگاه ۱۹ دی باید همین‌طور باشد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه در تبلیغات خود در کارهایی که می‌کنیم ضعیف هستیم گفت: کارهای زیادی انجام دادیم و باید متناسب با کاری که انجام دادیم نیز تبلیغ کنیم زیرا خود این تبلیغ علاوه بر گزارش دهی به مردم، امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان اینکه کارهایمان متناسب با زمان باشد گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر کار نو انجام دهیم، نیروهای خود را تجمیع و هماهنگ و با برنامه‌ریزی کار کنیم، حتی شیطان هم برای اینکه کارش به نتیجه برسد با برنامه‌ریزی و گام‌به‌گام جلو می‌رود و ما هم باید مقابل شیطان برنامه داشته باشیم.

سعیدی با بیان اینکه در امر و نهی نباید عصبانی شویم زیرا در عصبانیت‌ها کار خراب می‌شود و دشمن نیز به دنبال همین چیزها است گفت: باید از برخی افراد به خاطر لحن و روحیه‌ای که دارند درخواست کنیم که امر به معروف و نهی از منکر نکنند.

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال این هستند که فرصت‌های پیش آمده را به تهدید تبدیل کنند و فشار را بالا ببرند تا این موقعیت را از دست دولت بگیرند افزود: باید مدیران و مسئولان بدانند که در این دام نیفتند و مردم هم باید مراقب باشند که دشمن چه نقشه‌ای دارد.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در مورد قم دو بحث را مطرح کردند که یکی حفظ ظاهر شهر قم و دیگری انقلابی ماندن قم و حالا که می‌خواهیم کار خیر کنیم باید با توجه به این موارد مشکل‌ها را ریشه‌ای حل کنیم.

سعیدی با بیان اینکه اگر جایی حرفی می زنیم با اطلاع حرف بزنیم افزود: در تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر از جمله‌های دینی و شرعی استفاده شود و همان‌طور که در ورزش به هر بهانه‌ای کالاهایی را تبلیغ می کنند ما هم در تمام تابلوهای تبلیغاتی شرط کنیم که باید از یک حدیث و یا حکم شرعی و یا سخن بزرگان دینی که مرتبط باشد استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه خداوند مردم را صاحب اختیار قرار داده است گفت: در برنامه‌هایی که انجام می‌دهید اگر برخی عمل نمی‌کنند ناامید نشوید زیرا بیش از انبیا و اولیا خدا وظیفه نداریم ولی فرق ما با بسیاری از آنها این است که حکومت در اختیار داریم و باید از این امکان به خوبی استفاده کنیم.

امام جمعه قم با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی وظیفه خود را در زمینه امربه‌معروف و نهی از منکر انجام دهند گفت: پیگیری کارها خیلی مهم است و در این پیگیری‌ها هم باید از کارهای انجام شده تشکر، و هم کارهای انجام نشده اعلام و تذکر داده شود.

وی با تاکید بر اینکه امر به معروف باید همگانی شود گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر منحصر در یک مجموعه شود بقیه فکر می کنند که مسئولیت از آنها برداشته شده است و بی‌تفاوت می‌شوند و مطالبه‌گر نمی‌شوند بنابراین نباید وظیفه امر به معروف و نهی از منکر به قرارگاه ۱۹ دی محدود شود.

گرامیداشت یاد شهدا همراه با کمک به نیازمندان دنبال شود

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه کار برای شهیدان باید نو باشد و از کارهای کهنه پرهیز کنیم، گفت: تبلیغات ما برای شهیدان نباید فقط بصری باشد بلکه باید تبلیغات عملی مانند برگزاری مسابقه و کمک به نیازمندان با نام شهیدان را هم داشته باشیم و جوری باشد که تبلیغات ما شیک، فاخر و متناسب با نیاز و شرایط زمان باشد.

وی با اشاره به اینکه شهیدان در عرصه‌های مختلف پیام و حرف برای مردم دارند گفت: کار کردن برای شهدا جای نگرانی ندارد و هر کسی این کار را نکند خودش خسارت دیده است زیرا جوری نیست که اگر ما این کارها را انجام ندهیم روی زمین بماند بلکه این فرصتی است که در اختیار ما قرار گرفته تا ما هم در این کار سهیم باشیم.

تولیت حرم بانوی کرامت با بیان اینکه این شهیدان که به جبهه‌ها رفتند و شهید شدند همه کار و زندگی داشتند و نه تنها پول نمی‌گرفتند بله برخی پول هم می‌دادند که به جبهه بروند، افزود: تکریم شهیدان کار ارزشمندی است و در کنار تکریم شهیدان باید از جانبازان و افرادی که ماندند و در این مسیر زحمت می‌کشند نیز یاد شود.

سعیدی با بیان اینکه کار برای شهیدان فقط برای رضای خدا باشد گفت: خدا تکریم شهیدان را دوست دارد و ما هم باید کاری کنیم که خدا ما را دوست داشته باشد و کارهای ما مورد پسند امام زمان(عج) باشد.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش