کیهان با تاکید بر اینکه باید فضای رسانه ای محدود شود نوشت: آقای سید ابراهیم رئیسی، حدود ۹ ماه است وسط فضای رسانهای رهاشده در حال اداره امور کشور است و عملاً (نه در حرف) نشان داده میشود طی ۸ ماه به اندازه ۸ سال برخی از این مدعیان کار کرد. اما طرفداران «فضای رسانهای بیدر و پیکر» با استفاده از همین «فضای بیدر و پیکر»، سیاه را سفید، خوب را بد، باسواد را بیسواد و تلخ را شیرین نشان میدهند.
تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دادن چند میلیون نفر از اقشار محروم کشور بهصورت رایگان را که حقیقتا کار بزرگی است، «سانسور» میکنند.
افزایش فروش نفت به روزی حدود یک و نیم میلیون بشکه، آن هم بدون برجام یا افایتیاف را «لطف آمریکا» به ایران جا میزنند. افزایش روابط تجاری با تقریبا تمام ۱۵ کشور همسایه را هم به «لطف آمریکا به ایران» گره زدند. عضویت در سازمان شانگهای را که بیش از دو دهه، دولتها برای رسیدن به این نقطه تلاش بینتیجه کرده بودند را، «به نتیجه رسیدن تلاشهای دولتهای قبل» تفسیر میکنند. طرح جهش مسکن برای ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال را «بیفایده» مینامند. طرح لازم و ضروری اصلاح اقتصادی که هیچ کارشناسی، تأکید میشود هیچ کارشناسی با نفسِ این کار مخالفتی ندارد را با جمله «بدون احیای برجام بیفایده است» به لجن میکشند و سرود زیبا و محبوب «سلام فرمانده» را هم همنوا با دشمن، «ترویج خشونت» دانسته و انتشار آن را «غیرمجاز» میدانند.
نارضایتی کیهان از عزل نشدن نیروهای باتجربه از بدنه دولت/ چرا مدیران سازمان برنامه را که از دولت قبل باقی مانده اند تغییر نمی دهید؟
کیهان نوشت:بهرغم خبرهای مسرت بخش درباره برکناری مدیران ناکارآمد، بعد از گذشت نزدیک به ۹ ماه از تشکیل دولت مردمی، تصور میشود برخی از مدیران ناکارآمد قبلی بر سر کار باشند که نه انگیزه خدمت و نه از روحیه خدمت برخوردارند، امری که نشان میدهد روند جابهجایی مدیران خسته و بیانگیزه به کندی صورت میگیرد.
بهعنوان مثلا همچنان برخی مدیران بیانگیزه و ناکارآمد دولت قبل در برخی معاونتهای سازمان برنامه و بودجه حضور دارند، مدیران عامل برخی بانکها که از جمله مدیران نجومی بگیر دولت قبل هم محسوب میشوند هنوز بر سر کارند و در برخی زیر مجموعههای صنعت نفت کشور نیز بانیان وضع موجود «مدیر» هستند.
در حال حاضر کارشناسان و صاحبنظران و فعالین رسانهای از دولتمردان انتظار دارند تا در اجرای این دستور رئیسجمهور اهتمام ویژه داشته باشند و از تعلل در اجرای این دستور اجتناب کنند.
در واقع اگرچه دولت برای تغییر اوضاع و حل مشکلات مردم عزمی جدی دارد اما این افراد با توجه به سابقه و نوع عملکردشان نمیتوانند مجری خوبی در این حوزه باشند. از اینرو بهنظر میرسد دولت بایستی در حوزه مدیریتی تغییراتی جدی ایجاد کند تا بتواند در حوزه عملیاتی نتایج مثبتی کسب کند.
آنچه دولت سیزدهم امروز با آن مواجه است به قول کارشناسان یک زمین مینگذاری شده است که با بازگشایی هر گرهای، گره کور دیگر رخ مینماید و ممکن است به بحرانی جدیدی در فضای سیاسی اجتماعی کشور ختم شود. بر این اساس دولت سیزدهم تا به امروز با همه این مشکلات توانسته بسیاری از امور را بهخوبی رتقوفتق کند اما آنچه نیاز فضای سیاسی اقتصادی کشور است، حضور نیروهای باانگیزه، کاردان و با اراده خصوصاًً در سطح مدیریت کشور است.
- 9
- 4