دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۱۹۷۹
سیاست داخلی

حمله کیهان به عادل فردوسی پور و مولوی عبدالحمید؛ کلید واژه دشمن❗️

خشم کیهان از فردوسی پور و مولوی عبدالحمید,حسین شریعتمداری

کیهان نوشت:در حالی که برنامه گسترده سرویس‌های جاسوسی غرب برای ایجاد ناآرامی و آشوب در ایران به شکست منتهی شده، مولوی عبدالحمید هرازچندگاه یک‌بار با اظهاراتی خلاف واقع، عملا بنزین بر آتش فسرده فتنه‌انگیزی دشمن می‌ریزد.

اشرار تروریست طی هفته‌های گذشته چندین بار با نفوذ در صف نمازگزاران، در صدد نا آرام کردن زاهدان و برخی شهرهای سیستان و بلوچستان بودند و ضمن استفاده از سلاح گرم، به مراکز نظامی و انتظامی حمله ور شدند، بانک‌ها و اموال عمومی را آتش زدند، عده‌ای از مردم و ماموران انتظامی و امنیتی را به شهادت رساندند، کسب و کارها را تهدید کردند و سعی کردند منطقه را برای مردم نا امن کنند. همین هفته گذشته عناصر تروریست مسلح به فرمانداری خاش حمله و اقدام به شلیک کردند که تصاویر آن موجود است. اما در این میان، اصرار عجیبی بر معترض جا زدن عناصر تروریست و جنایتکار وجود دارد.

چنان که وی مدعی شده، قتل‌عام نمازگزاران بی‌دفاع در جمعۀ خونین، نتیجۀ سیاست‌های تبعیض‌آمیز حاکمیت است. عبدالحمید همچنین گفته است: شهدای زاهدان و خاش، مظلومانه و به ناحق کشته شدند و جواب سنگ را با گلوله دریافت کردند. تا زمانی که مسئولین فاجعۀ خونین زاهدان را محکوم نکنند و عاملین و آمرین را به دادگاه و مقامات عالی معرفی نکنند و آنها به مجازات نرسند، به هیچ‌چیزی راضی نخواهیم شد.

وی می‌گوید: امروز مردم ایران از تبعیض و نابرابری و نبود آزادی و عدالت شکایت دارند، ما نیز در این موارد شکایت داریم. حاکمیت بین ملت تبعیض قائل شد، درنتیجه این حادثه رخ داد.

در این‌جا باید از آقای عبدالحمید پرسید: این که با سخنان تحریک‌آمیز شما، کف خیابان برای مردم عادی منطقه نا امن باشد اما عناصر شرور، بهانه معرکه گیری و شرارت پیدا کنند، چه چیزی را عاید شما می‌کند؟ این طوری می‌خواهید برای زندگی مردم عادی دل بسوزانید؟

جان بولتون (مقام سابق و بدنام آمریکایی که پیوسته آرزوی ناکام براندازی و ایجاد جنگ داخلی در ایران را تکرار کرده)، اخیرا در گفت‌وگو با شبکه بی‌بی سی انگلیس فاش کرد: «معترضین در کردستان و بلوچستان ایران به خوبی مسلح شدند و آماده تغییر فاز هستند. من تصاویر و مستنداتی دارم که نیروهای کرد و بلوچ، در (کردستان) عراق و پاکستان در حال آموزش دیدن هستند». خبرها و اسناد فراوان هم این سرمایه‌گذاری دشمن برای نا امن کردن دو استان مرزی کردستان و سیستان و بلوچستان را تایید می‌کند.

بی‌تردید اسرائیل، آمریکا، انگلیس و رژیم ابو ارّه (سعودی) در کنار تروریست‌های مزدوری مانند گروهک جیش الظلم، سیستان و بلوچستان عزیز را نا امن و پریشان و مصیبت زده و گرفتار درگیری می‌پسندند. در این میان چه چیزی عاید برخی عناصر محلی می‌شود که هیچ ابایی از متشنج و نا امن کردن این استان و همراه شدن با امثال جان بولتون و برنارد هنری لوی (یهودی طرفدار تجزیه کشورهای منطقه و بانی برخی جنگ‌های ویرانگر داخلی در کشورهای اسلامی) نمی‌کنند؟!

آیا اتفاقی است که رسانه‌های بدنامی ماننند رادیو فردا ارگان رسمی سیا، شبکه سلطنتی انگلیس و تلویزیون وابسته به دلارهای خون آلود رژیم سعودی، پر و پا قرص‌ترین مشتریان اظهارات آقای عبدالحمید شده‌اند؟ آنها امنیت و آرامش ملت ایران، به ویژه منطقه سیستان و بلوچستان را می‌خواهند یا گرفتاری در آتش ناامنی و تجزیه و ویرانی را؟ شما چه نسبتی با رژیم سعودی و طرح کشاندن نا امنی به داخل ایران دارید که روند تحریکات شما با شبکه سعودی اینترنشنال مو نمی‌زند؟!

مردم، راه ندادن بانوان در مساجد منسوب را باور کنند، یا ادعای دلسوزی برای زنان و گفتن این سخن نادرست که من یادم نمی‌آید در این چهل و سه سال، زنی وزیر شده باشد؟ یعنی شما به یاد نمی‌آورید که خانم دکتر وحید دستجردی وزیر بهداشت بوده؟! و یا در همان استان، معاون استاندار و فرماندار زن فعالیت کرده‌اند؟ 

عصبانیت کیهان از عادل فردوسی‌پور؛ او حامی اراذل اجاره‌ای است !

«جای دانشجو پشت میله‌ها نیست»؛ تیتری که این روزها رسانه‌های اصلاح‌طلب به برجسته‌سازی آن می‌پردازند و تلاش می‌کنند آشوبگران را مردم، معلم، خبرنگار و دانشجو جا بزنند.

خشم کیهان از فردوسی پور و مولوی عبدالحمید,حسین شریعتمداری

کیهان نوشت: بعد از ناآرامی‌های اخیر در دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از دانشجویان این دانشگاه روز دوشنبه هفته جاری (۱۷ آبان ماه) به دعوت انجمن اسلامی و شورای صنفی تجمعی غیرقانونی را ترتیب دادند تا به بازداشت و ممنوع‌الورودی برخی دانشجوهای اغتشاشگر اعتراض کنند.

نکته جالب ماجرا این بود که در این مراسم عادل فردوسی‌پور، مجری سابق صداوسیما هم در میان دانشجویان به سخنرانی پرداخت و گفت: «جای دانشجو پشت میله‌ها نیست»؛ تیتری که این روزها رسانه‌های اصلاح‌طلب به برجسته‌سازی آن می‌پردازند و تلاش می‌کنند آشوبگران را مردم، معلم، خبرنگار و دانشجو جا بزنند.

جای شگفتی است کسانی که داعیه قانون‌مداری دارند با بهانه‌ها و برخوردهای سیاسی و جناحی، قوانین کشور را زیر پا گذاشته و به بهانه اینکه جای خبرنگار یا دانشجو در زندان نیست و... به حمایت از آشوبگران و اراذل اجاره‌ای می‌پردازند.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
کیهان وهمفکرانش فقط عاشق محکوم کردن ونسبت دادن افراد به عوامل خارجی هستن رویه کهنه ومندرس یه بارهم فکرکن وبگو جرا این همه دشمن جتما درخودت بیندیش
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش