به گزارش ایسنا، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: دوازدهم آبان ماه بود که تعدادی از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخالههای ساختمانی، اقدام به بستن آزاد راه کرج – قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح مامورین کردند.
محمد مهدی کرمی «بدون اجازه آخرین دیدار با خانوادهاش» اعدام شد
محمدحسین آقاسی، وکیل دادگستری که دادگاه وکالت او در پرونده محمدمهدی کرمی را نپذیرفت، در توییتر خود به نقل از پدر وی گفته که ماموران پیش از اعدام، اجازه آخرین دیدار با خانواده را به فرزندانشان ندادند.
لااقل اجازه میدادید یک بار دیگر پرونده رسیدگی شود
علی شریفزاده اردکانی، وکیلی که داوطلبانه پرونده محمد حسینی را پیگیری می کرد در توئیتی مدعی شد: «چهارشنبه روز بعد از تایید حکم، اعاده دادرسی محمد حسینی را ثبت کردم و به شعبه نهم ارجاع شد. هرچه تلاش کردم که توقف حکم را بگیرم موافقت نشد و گفتند شنبه بیا. امروز صبح در مسیر دیوان شنیدم که متاسفانه موکلم اعدام شده است. لااقل اجازه میدادید یک بار دیگر پرونده رسیدگی شود...»
خبرگزاری قوه قضائیه درباره سید محمد حسینی هم که برخی گفتهاند پدر و مادر وی فوت شده بودند و برادر وی نیز مفقود است، نوشته است: محمد حسینی امکان تماس تلفنی و ملاقات حضوری داشته است لکن با توجه به فوت والدین وی و نیز حسب اعلام ایشان مبنی بر اینکه هیچ ارتباطی با سایر اعضاء خانواده خود ندارد، هیچ تقاضایی جهت ملاقات با شخص یا اشخاصی نداشته و کسی هم جهت ملاقات حضوری با ایشان تقاضا و یا مراجعه ای نداشته است.
واکنش اتحادیه اروپا به اجرای حکم اعدام ۲ تن از محکومان اعتراضات ایران
به گزارش ایسنا، سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در بیانیهای که در وبگاه آن منتشر شده است، به اجرای حکم اعدام محمد مهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، دو تن از محکومان دادگاههای اعتراضات اخیر، واکنش نشان داده و گفت که اتحادیه اروپا از اجرای این احکام «شوکه» شده است.
سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا اجرای این احکام را «نشان دیگری از سرکوب تظاهراتکنندگان مسالمتجو توسط مقامات ایران» خواند.
این نهاد اروپایی در ادامه این بیانیه از مقامات ایران خواست که «فورا» به صدور و اجرای احکام اعدام علیه «معترضان» پایان دهند.
کوشکی: یک اعدام بدلیل محاربه در ۴ماه ناچیز است
کوشکی میگوید: قوه قضائیه در این حدود ۴ ماه فقط یک نفر را به جرم محاربه اعدام کرده است و بقیه به جرم قتل اعدام شدهاند و فقط محسن شکاری قتل نکرده بود که اعدام شد که این تعداد با توجه به اتفاقی افتاده ناچیز است.
به گزارش رویداد۲۴، کوشکی میگوید: هیچ کس نمیتواند دلیلی برای اتهام زنی و مسخره کردن این و آن بیاورد. این رفتارها با هیچ متر و معیاری پذیرفتنی نیستند. اما مهم این است که باید دید، این روند غلط را چه کسی یا چه کسانی و کی و کجا شروع کردند؟
او میگوید: قوه قضائیه در این حدود ۴ ماه فقط یک نفر را به جرم محاربه اعدام کرده است و بقیه به جرم قتل اعدام شدهاند و فقط محسن شکاری قتل نکرده بود که اعدام شد که این تعداد با توجه به اتفاقی افتاده ناچیز است. همین کوتاهی باعث شده گروهی به بدون ترس هر کاری که میخواهند، انجام بدهند.
این چهره اصولگرا در ادامه گفت: جالب است گروهی برای علی دایی صدایشان بلند میشود و هزار و یک دلیل میآورند که نباید به دایی توهین شود و فلان چیز دربارهاش گفته شود. از نظر آنها اهانت به حاج قاسم، نظام و ... اشکالی ندارد و حرف زدن درباره فوتبالیستها گناهی کبیره است. بازهم میگویم، قوه قضاییه باید برخوردهای لازم را انجام میداد و اگر هتاکان پاسخ لازم را میدیدند، حالا هتاکی رسم نمیشد.
او در پاسخ به این که «اهانت در صفحه شخصی با اهانت در صدا و سیما فرق دارد» اظهار داشت: چه فرقی دارد که کسی در اینستاگرام نظام را بزند یا کسی در صداوسیما اتهامی را به شخصی وارد کند؟ مهم این است که اتهامزنی و ادبیات سخیف در هر موقعیتی سخیف است و گناه رفتارهای غلط این روزها، گردن کسانی است که به بهانه مرگ مرحوم مهسا امینی، نظام جمهوری اسلامی را با ادبیات تند زیر سوال بردند.
کوشکی میگوید: اگر قوه قضاییه شل نمیگرفت، اغتشاشگران جرات نمیکردند به مقدسات توهین کنند و همچینن فوتبالیستها و بازیگران جرات نمیکردند، به زمین و زمان تهمتهای ناروا بزنند و مقدسات را زیر پا بگذارند.
- 18
- 3
کاربر مهمان
۱۴۰۱/۱۰/۲۴ - ۲۲:۵۲
Permalink