چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۷۰۸
سیاست داخلی

توهمات نظریه‌پرداز اصولگرایان؛ رائفی‌پور، طالبان و ایلان ماسک❗️

توهمات رائفی‌پور,ادعاهای دروغ رادفی پور
رائفی‌پور یا طالبان؟ یکی از مسائلی که در توییتر زیر سلطه ایلان ماسک مطرح است، حضور افراد با هرگونه سابقه است. در چند ماهی که مالکیت توییتر تغییر یافته است، چندین کمپین و هشتگ برای بیرون‌کردن طالبان در توییتر راه افتاده است اما ایلان ماسک به این موضوع توجهی نمی‌کند. حتی در آخرین واکنش که شش روز پیش بوده است، این مسئله را تأیید کرده که طالبان در توییتر وقت‌گذرانی می‌کنند.

روزنامه شرق نوشت: در فیلمی چند‌دقیقه‌ای از علی‌اکبر رائفی‌پور که در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شده است، سخنانی درباره ایلان ماسک، توییتر و خودش بیان کرده است که هم خلاف واقع است و هم این سؤال مطرح می‌شود که چگونه می‌توان در چند جمله، چند اطلاع غلط را بیان کرد.

این نظریه‌پرداز اصولگرایان در این فیلم گفته است: «داماد ترامپ به‌شدت نزدیک به اسرائیل است. ایلان ماسک هم با اینها می‌چرخد. آمد توییتر را براشون خرید تا بتوانند شبکه رسانه‌ای داشته باشند. به‌سرعت مخالفان را حذف می‌کنند. بارها من را از توییتر بیرون انداختند، مگه من چی گفتم؟ مگه شما نمی‌گویید آزادی بیان! دارند حذف می‌کنند تا یک‌طرفه بتوانند حرف بزنند».

برخی با این سخنان نتیجه گرفتند که این نظریه‌پرداز اصولگرا بر این باور است که «ایلان ماسک توییتر را خریده که او را بندازه بیرون!».

اما اطلاعات غلط در این چند جمله را می‌توان بررسی کرد.

*ایلان ماسک پس از دعواهای حقوقی چند‌ماهه، عاقبت توانست شرکت توییتر را به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کند. او ششم آبان ۱۴۰۱ با در دست داشتن سینک دستشویی وارد ساختمان توییتر شد و از آن روز به بعد سیاست‌های او باعث شد تا امنیت و اعتبار این شبکه اجتماعی دچار مشکل شود. همچنین خودش تا همین چند روز پیش عنوان ثروتمندترین فرد جهان را از دست داده بود.

*در ۲۸ آبان، پس از یک نظرسنجی چندمیلیونی، ایلان ماسک حساب کاربری دونالد ترامپ را که بعد از حمله به کنگره بسته شده بود، باز کرد. اما از آن تاریخ تاکنون دونالد ترامپ هیچ توییتی منتشر نکرده است. ترامپ بارها گفته بود به این رسانه بازنمی‌گردد و در شبکه اجتماعی که خودش راه‌اندازی کرده به فعالیت ادامه می‌دهد.

*رائفی‌پور یا طالبان؟ یکی از مسائلی که در توییتر زیر سلطه ایلان ماسک مطرح است، حضور افراد با هرگونه سابقه است. در چند ماهی که مالکیت توییتر تغییر یافته است، چندین کمپین و هشتگ برای بیرون‌کردن طالبان در توییتر راه افتاده است اما ایلان ماسک به این موضوع توجهی نمی‌کند. حتی در آخرین واکنش که شش روز پیش بوده است، این مسئله را تأیید کرده که طالبان در توییتر وقت‌گذرانی می‌کنند.

یکی از مسائلی که مطرح است حتی فروختن تیک آبی به شماری از اعضای طالبان در توییتر است و آنها با مبلغ حدود هشت دلار ماهانه جزء افراد دارای تیک آبی هستند. ایلان ماسک با ری‌توییت بخشی از مقاله تلگراف به طالبان توجه کرده است. در این مقاله نوشته شده است که طالبان با نشر ویدئوهای زنده در رسانه‌های مجازی روزگذرانی می‌کنند. تلگراف افزوده است که طالبان که روستاهای‌شان را رها کرده و وارد کابل شده‌اند،‌ از ترافیک خسته شده،‌ از جرائم خیابانی هراس دارند و در توییتر روزگار می‌گذرانند.

در واکنش به این توجه «محمد جلال»، از اعضای طالبان نوشته که افغانستان دارای ذخایر لیتیومی است که ارزش آن یک تریلیون دلار یا بیشتر تخمین زده می‌شود و از ماسک خواسته است تا او در این صنعت سرمایه‌گذاری کند. از نظر کاربران این دعوت به‌مثابه سرمایه‌گذاری در عرصه ساخت بمب و تسلیحات است. در عین حال به نظر می‌رسد این ماسک، ترامپ یا... نیست که «رائفی‌پور» را از توییتر طرد می‌کنند بلکه این کاربران هستند که در برابر گفتارهای او‌ واکنش نشان می‌دهند. شاید او نیز بتواند مانند اکانت رسمی بعضی از رؤسای بانک‌ها، با پرداخت پول تیک آبی خریداری کند و در این شبکه اجتماعی سخنان خود را بازگو کند؛ سخنانی که احتمالا مانند این فیلم کوتاه‌شده، پر از اطلاعات غلط است.

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش