یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۸:۴۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۰۵۰۱
سیاست داخلی

ما را کتک زدند و گفتند حالا فهمیدید عاشورا چه شده است

یکی از گردشگران کمپ اوپرت: مهاجمان نظامی بودند/ استانداری سمنان: سپاه باید پاسخگو باشد

کمپ اوپرت,ضرب و شتم گردشگران کمپ اوپرت
اطلاعات تازه‌ای درباره حمله به گردشگران کمپ اوپرت منتشر شده که نشان می‌دهد افرادی که حمله کردند با ماشین و اسلحه رسمی نظامی بوده‌اند. همچنین نتیجه پیگیری از استانداری سمنان این بوده که آن‌ها دخالتی نداشته‌اند و سپاه باید اطلاع‌رسانی کند.

به گزارش رویداد۲۴، اوایل هفته گذشته تصاویر یک کمپ طبیعت گردی در جایی میان سمنان و مازندران خبر ساز شد. طبیعت‌گرد‌های حاضر در کمپ منطقه ییلاقی اوپرت با انتشار تصاویری مدعی شدند گروهی با لباس نظامی و اسلحه به اهالی کمپ حمله‌ور شده‌اند و بدون ارائه هیچ حکم قضایی یا دلیلی آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند. کمی بعد از انتشار تصاویر و ویدئو‌های ضرب و شتم در اوپرت، ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد افرادی در تاریکی در حال شعار دادن علیه نهاد‌های نظامی‌اند.

برای پیگیری موضوع با فرمانداری مهدیشهر سمنان، شهرستانی محل ییلاق اوپرت تماس گرفتیم، اما بعد ازچندین تماس موفق به گفتگو با مجتبی اقوامی‌پناه فرماندار این شهرستان نشد. با این وجود رئیس دفتر فرماندار بعد از پیگیری‌های مکرر اعلام کرد موضوع از سطح فرمانداری بالاتر رفته و در این مورد باید با استاندار سمنان گفتگو کنید.

استانداری سمنان: در ماجرای حمله به گردشگران اوپرت سپاه باید اطلاع‌رسانی کند

حجت‌الله یحیایی سخنگو و معاون مدیرکل روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استانداری سمنان در پاسخ به سوالی درباره آخرین گزارش‌های واصله به استانداری و نتیجه جلسات شورای تامین در رابطه با حمله به کمپ اوپرت اعلام کرد با وجود برگزاری جلسه شورای تامین در این رابطه، موضوع از استانداری خارج شده و در این رابطه باید با «سپاه» صحبت کنید و قرار است سخنگوی سپاه به زودی در این رابطه اطلاع‌رسانی کند.

این اظهارنظر به این معنا بود که اطلاعات سپاه در زمینه حمله نیروهای نظامی به گردشگران دقیق‌تر است! گزارش‌هایی به دست ما رسیده که نشان می‌دهد تعدادی از نیروهای سپاه برای توقیف یک «شی ناشناس» در بالای منطقه ییلاقی اوپرت وارد این ناحیه شده بودند.

برای روشن شدن موضوع با یکی از افراد حاضر در کمپ که مورد ضرب و شتم قرار گرفته گفتگو کرده است. این فرد پیش از این اولین کسی بود که با اکانت اینستاگرامی «فوند تریپ» جزییات ماجرای اوپرت را بازگو کرده بود. این فرد درباره پرواز شی ناشناس بر فراز منطقه کمپ اوپرت گفته در قسمت بالا و روی تیغه منطقه من دیدم که یک هلی‌شات در حال پرواز است و اصولا طبیعت‌گرد‌ها برای فیلمبرداری از صحنه‌های زیبای آنجا از هلی‌شات استفاده می‌کنند، اما این مساله هم مربوط به ظهر بود و اصلا ربطی به زمانی که این‌ها حمله کردند نداشت. او گفته نمی‌داند آیا آنجا منطقه ممنوعه بوده یا نه، ولی اساسا این اتفاق که با هلی‌شات فیلم‌برداری می‌کردند مربوط به ظهر بود.

ویدئوی شعار علیه سپاه را ساختند تا حمله خشونت‌آمیزشان را توجیه کنند

او انتساب ویدئویی که در آن افراد را در حال شعار دادن علیه سپاه‌اند به کمپ طبیعت‌گردی خودشان را تکذیب کرده و گفته «این ویدئو ساختگی و خنده‌دار است و هیچ ارتباطی به جایی که ما بودیم ندارد. اصلا در جایی که ما بودیم کسی جرات نداشت چنین شعار‌هایی بدهد. در این منطقه کمپ‌ها اکثرا کنار هم هستند و من نشنیدم که کسی شعاری بدهد. از سوی دیگر درگیری با مردم محلی هم ساختگی و الکی است؛ شاید این مساله مرتبط با شب‌ها و روز‌های قبل بوده، ولی به آن شب ربطی نداشته و من انتساب این ویدئو به شب حادثه را قویا تکذریب می‌کنم.»

این فرد معتقد است ویدئوی شعار با هدف تطهیر عوامل اقدام خشونت‌آمیز و بعد از انتشار ویدئو‌های مربوط به ضرب و شتم طبیعت‌گردان منتشر شده و «انگار یک نفر این فیلم‌ها را ساخته است.»

این فرد حاضر در ماجرا که به شدت مورد آسیب جسمی قرار گرفته، درباره جزییات حمله گفته «ما در چادر و ماشین خواب بودیم که ناگهان عده‌ای آمدند و فریاد زدند و بدون اینکه توضیحی بدهند، تا سر حد کشت ما را زدند. با اسلحه به سمت من گرفتند و گفتند بنشین. یک نفر با شوکر روی گردنم زد و با باتوم و لگد توی صورتم کوبید. در اثر ضربات، سمت راست کمرم بی‌حس شده و آسیب بدی به عصب کمرم وارد کرده است.»

او گفته در اثر آسیبی که به عصبش رسیده نمی‌تواند از جایش تکان بخورد؛ در حالت خوابیده نمی‌تواند به راست یا به چپ بچرخد، در حالت نشسته چند درجه هم نمی‌تواند تکان بخورد و نمی‌تواند روی پا بایستد و عملا مانند فلج‌ها شده است.

این فرد درباره آنچه از عوامل حمله به کمپ دیده هم توضیح داده و گفته «افرادی که حمله کردند لباس نظامی به تن داشته و اسلحه، شوکر و باتوم داشتند. عصر همان روز هم با ماشین‌هایی با پلاک نظامی که آمدند و تذکر حجاب دادند و ساعت یک یا ۱ و نیم شب بود که با آن شکل برگشتند و ما را کشاندند بیرون و همه را زدند. یک نفر توی ماشین خواب بود؛ از ماشین بیرون کشیدند و پرسیدند مشروب داری؟ گفت ندارم. گفتند دروغ می‌گویی و دوباره زدند. همه وسایل را بیرون ریختند وقتی چیزی پیدا نکردند، ولش کردند.»

این فرد گفته «در کمپ آن‌ها هیچ سر و صدایی نبوده و یک کمپ طبیعت‌گردی بدون حاشیه بوده که این اتفاق برایش افتاده است.» او گفته «حتی اگر تخلفی بود، در حالی که ادعا کردند حکم قضایی دارند، چرا حکم قضایی نشان ندادند؟ وقتی پرسیدیم به چه جرمی می‌زنید، می‌گفتند چرا در محرم آمده‌اید تفریح؟ آیا کوهنوردی در محرم جرم است؟ یا خلاف شرع است؟ وقتی همه را زدند و رفتند و همه چیز را شکستند و برخی وسایل را بردند، گفتند حالا چشیدید که در عاشورا چه شده است.»

او در مورد اینکه آیا فردی از استانداری یا گردشگری برای دلجویی یا پیگیری ماجرا با آن‌ها تماس گرفته یا نه گفت: «هیچ سازمانی تا این لحظه پیگیری نکرده و فقط از سپاه فردی تماس گرفته و از او خواسته وقایع را شرح بدهد و از زبان ما بشنود چه اتفاقی افتاده است اما دیگر خبری از آنها نشده است.

  • 14
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
اینها از طالبان افغانستان بودند که لباس سپاه را پوشیده بودند و قصد بد نام کردن را رداشتند شاید هم از اسرائیل آمده بودند بلاخره مشخصا ایرانی نبودند
مردم هوشیار تر از همه هستند
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش