پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۴۲ - ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۷۱۳
سیاست داخلی

جلایی پور: می‌گویند اگر با اساتید با نفوذ برخورد کنیم، بقیه ماست خود را کیسه می‌کنند/ عارف: نیازمند تغییر نگرش به دانشگاه هستیم

جلایی پور,صحبت های جلایی پور و عارف درباره اخراج استادان دانشگاه ها
فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به وجود «نیروهای تندرو» در دولت ابراهیم رئیسی و ردپای آنها در اخراج اساتید گفت: الان وضعیت دارد بدتر از دوره احمدی‌نژاد می‌شود. همان نیروهای اخراج دوره احمدی‌نژاد الان همه پای کار هستند.

حمیدرضا جلایی پور، فعال سیاسی اصلاح طلب و استاد دانشگاه تهران در بخشی از گفت‌وگوی خود با خبرآنلاین، با انتقاد از موج اخراج اساتید، گفت: نیروهای فعلی که به لحاظ اعتقادی سبک همین‌ پایداری‌چی‌ها هستند،در گذشته هر وقت فرصت پیدا کردند تحت عناوین مختلف و حالا با ابزار «موقتی سازی» شمشیر بازنشستگی و اخراج را فرو می‌آورد.

وی افزود: این نیرو زمان احمدی‌نژاد فرصت گیر آورد و عده‌ای را بازنشسته کرد و سه‌هزار و هفتصد بورسیه را می‌خواست به دانشگاه تحمیل کند؛ مناصب دانشگاهی مثل منابع طبیعی و نفتی برای این‌ها یک فرصت است. متاسفانه این نیرو روی این موقعیت‌ها با توجیهات عقیدتی خیمه زده‌اند. در دولت یک‌دست رئیسی هم این «نیروی‌اخراج» فرصت عمل پیدا کرده و دارد می‌تازد.

این فعال سیاسی اظهار کرد: یک عامل دیگر هم این روزها به «نیروی اخراج» کمک کرده و آن هم این است که مسولین کشور از سال گذشته نگران اعتراضات دانشگاه‌ها هستند. بعد این «نیروی اخراج» به مسولین می‌گویند بگذارید تا ما دانشگاه‌ها را آرام کنیم. ایده آرام کردن این ها این است که می‌گویند ما اگر اساتیدی که در میان دانشجویان منتقد نفوذ دارند با قاطعیت اخراج کنیم و اگر قاطع با دانشجوی فعال برخورد کنیم بقیه ماست‌های خود را کیسه می‌کنند و دانشگاه آرام می‌ماند. اگر این فکرها نبود که خب این آقای رئیسی و وزیر ارشاد باید کاری می‌کردند و یک مهاری به نیروی اخراج می‌زدند. لذا در شرایط فعلی این فرصت طلایی برای نیروی اخراج بوجود آمده.

جلایی پور تاکید کرد: الان وضعیت دارد بدتر از دوره احمدی‌نژاد می‌شود. همان نیروهای اخراج دوره احمدی‌نژاد الان همه پای کار هستند. توجه داشته باشید تندترین نیروها، در دولت رئیسی در عرصه مدارس و دانشگاه‌ها و فرهنگ و هنر بکار گرفته شده‌اند.

***

عارف: نیازمند تغییر نگرش به دانشگاه هستیم

 رئیس انجمن رمز ایران بر ضرورت حضور در جامعه هوشمند تاکید کرد و گفت: همه نهادهای دست اندرکار علم و فناوری برای حضور در جامعه هوشمند باید آستین‌ها را بالا بزنند و یک مسئولیت سنگین بر دوش همه نهادهای ملی کشور است و به یک خیزش علمی در این زمینه نیازمندیم و این خیزش علمی نیازمند دانشگاه،استاد و دانشجو بانشاط و باانگیزه است.

جلایی پور,صحبت های جلایی پور و عارف درباره اخراج استادان دانشگاه ها

به گزارش شفقنا به نقل از امیدنامه، دکتر محمدرضا عارف در مراسم اختتامیه بیستمین کنفرانس انجمن رمز ایران که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد با قدردانی از تمامی عوامل اجرایی و دست اندرکاران برگزاری این کنفرانس و با بیان اینکه ما با دوران پسا انقلاب صنعتی و حاکمیت جامعه اطلاعاتی و هوشمند مصنوعی رو به رو هستیم، گفت: برای کشور ما یک اختیار نیست که وارد این جامعه(هوشمند مصنوعی) بشویم. بلکه تصمیم مهمی باید در این زمینه گرفته شود.اگر توانستیم خود را هماهنگ کنیم می‌توانیم از دستاوردهای جامعه هوشمند حداکثر استفاده را ببریم و اگر متاسفانه همان نگاهی را که در ابتدا به فناوری ها داشتیم(نگاه بدبینانه و توام با توهم توطئه) به جامعه هوشمند هم داشته باشیم فقط هزینه خواهیم داد. هیچ چاره ای جز حضور در جامعه هوشمند و استفاده از مزایای آن نداریم.

وی با بیان اینکه با توجه به پتانسیل خوب انجمن رمز باید در جامعه هوشمند پیشتاز باشیم به اسناد بالادستی در زمینه علم و فناوری و توصیه های رهبر معظم انقلاب در این زمینه اشاره کرد و گفت: همه نهادهای دست اندرکار علم و فناوری برای حضور در جامعه هوشمند باید آستین ها را بالا بزنند و یک مسئولیت سنگین بر دوش همه نهادهای ملی کشور است و به یک خیزش علمی در این زمینه نیازمندیم و این خیزش علمی نیازمند دانشگاه،استاد و دانشجو بانشاط و باانگیزه است و از سوی دیگر باید زمینه مناسب و حل مشکلات جامعه دانشگاهی کشور فراهم شود.

وی بر ضرورت حمایت همه بخش‌های حاکمیت از صنعت افتاء تاکید کرد و گفت: ما نیازمند تغییر نگرش به دانشگاه ،علم و موسسات علمی و پژوهشی هستیم و هزینه کردن برای مجامع علمی و دانشگاهی عین صواب است.برخوردهای اداری با دانشگاه باعث می‌شود از قافله عقب بمانیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در فضای امنیت سایبری با چالش‌های بسیاری رو به‌رو هستیم، خاطرنشان کرد: انجمن رمز به نمایندگی جامعه علمی کشور می‌تواند در حل چالش‌های عدیده امنیت فضای سایبری پیشگام و پیشتاز باشد. تمامی بخشهای حاکمیتی و خصوصی موظف به همکاری در حل مشکلات امنیت فضای سایبری در کشور هستند.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: انتظارمان از مجلس این است که از ما(انجمن رمز) بخواهد که درخصوص ارتقاء امنیت فضای سایبر و نیز اقتصاد دیجیتال چند حکم قابل اعتناء در این حوزه ها بویژه درخصوص جلوگیری از نفوذ در فضای سایبر با مشورت‌هایی که به مجلسیان می دهیم گنجانده شود.

وی بر ضرورت حمایت همه از نخبگان تاکید کرد و گفت: اگر جوان نخبه ما در تامین حداقل های زندگی خود دچار مشکل شود تعهد ملی و شرعی‌اش را فراموش می‌کند به همین دلیل حاکمیت موظف به حمایت همه جانبه از نخبگان است.

آقای عارف در پایان تصریح کرد: بعضی از دستگاه‌های اجرایی به مشکلاتشان واقف نیستند و تشکل‌هایی نظیر انجمن رمز باید مشکلاتشان را بیان کنند به همین دلیل باید تعامل‌مان با نهادهای حاکمیتی و نیز توسعه روابط با دانشگاه‌ها و نهادهای علمی داخل و خارج از کشور بیشتر شود.

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش