چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۱:۱۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۱۰۰۳
سیاست داخلی

جعفرزاده: بذرپاش لحظه آخر سوار هلیکوپتر نمی‌شود و بعد از دو هفته با برنامه برای ثبت‌نام می‌آید

غلامعلی جعفرزاده,صحبت های غلامعلی جعفرزاده درباره بذرپاش
نماینده سابق مجلس با تحلیل وضعیت ثبت نام کاندیداها در انتخابات می گوید: فکر می‌کنم آقای رئیسی را خدا دوست داشت که رفت و نماند تا ببیند چه مارهایی را در آستین خود پرورش می‌داد، مارهای افعی هم هستند، مگر می‌شود این همه از وزرای دولت کاندیدای ریاست جمهوری شوند؟ مردم می‌گویند مگر همین دو هفته پیش این اتفاق نیافتاد و در این مدت این افراد عزادار نبودند؟ که بشکن زنان برای ثبت نام آمدند؟

غلامعلی جعفرزاده کارشناس سیاسی و نماینده سابق مجلس در گفتگو با اصلاحات نیوز، با تحلیل وضعیت ثبت نام کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید: فیلتر اولیه متاسفانه توسط نخبگان صورت نمی‌گیرد، مثلا کاری که فرانسه و آمریکا انجام می‌شود و همه شخصیت هایی که شرایط اولیه و عمومی را دارند،توسط نخبگان الک می‌شوند و بعد از آن مجدد تاییدهای دیگر و امضاهای لازم از نخبگان و برجستگان کشور را دریافت می کنند، اما در این جا ظاهرا ملاک فقط کت و شلوار است و هرکسی که کت و شلوار دارد می‌تواند کاندیدا شود.

او در ادامه می‌گوید: واقعا نمی‌دانم از این وضعیت خوشحال باشم یا گریه کنم، نمی‌توانیم بگوییم ظرفیت کشورمان آنقدر بالا است که همین الان ۸۰ تا رئیس جمهور داریم. از سوی دیگر اینکه ۸۰ نفر فکر می‌کنند که می‌توانند رئیس جمهور شوند هم گریه دارد، اینکه جایگاه ریاست جمهوری آنقدر تنزل پیدا کرده است که هرکسی به خودش اجازه می‌دهد که رئیس جمهور شود. واقعا وضعیت شبیه به یک جوک است، دو برادر از یک خانواده برای یک کرسی ثبت نام می‌کنند، از طرف دیگر کابینه دولت ۵ نفر از وزرا کاندیدا می‌شوند و این نشان می‌دهد که این کابینه بیشتر از همه دنبال تک دوره ای شدن رئیسی بود.

جعفرزاده با بیان اینکه شاید این کم و کاستی ها در دولت رئیسی توسط مدیران او تعمدی بوده است، گفت: فکر می‌کنم آقای رئیسی را خدا دوست داشت که رفت و نماند تا ببیند چه مارهایی را در آستین خود پرورش می‌داد، مارهای افعی هم هستند، مگر می‌شود این همه از وزرای دولت کاندیدای ریاست جمهوری شوند؟ مردم می‌گویند مگر همین دو هفته پیش این اتفاق نیافتاد و در این مدت این افراد عزادار نبودند؟ که بشکن زنان برای ثبت نام آمدند؟

وی ادامه داد: برخی از همین افراد که ادعا داشتند، فارغ از اینکه چرا در ثانیه های آخر هلیکوپتر خود را عوض کرده و هنوز به این موضوع پاسخی نداده است، کتاب دولت چهاردهم را چاپ کرده است. اگر بگوییم یک شبه آن را چاپ کرده است که کتاب و برنامه نیست ، ولی وقتی می‌گویند این برنامه کامل و جامعی است یعنی چه؟ اینها در ذهن مردم سوال ایجاد می‌کند، مردم همینطوری هم نسبت به این سقوط ابهام و سوال داشتند و حالا اعضای کابینه شائبه ها نسبت به این سقوط را بیشتر می‌کنند.

جعفرزاده با بیان این نکته که باید احزاب را در کشور راه اندازی کنیم، گفت : باید احزاب با همدیگر رقابت کنند نه افراد. کسی که کاندیدا می‌شود باید یک حداقل رای را تضمین کند، نمی‌تواند فردی کاندیدا شود که حتی خانواده اش هم به او رای نمی‌دهند و نباید کاندیدا شود که برای نظام و کشور هزینه ایجاد کند و رای بسیار کمی داشته باشد. چطور کسی کاندیدای ریاست جمهوری می‌شود آنوقت اندازه ۱۰ هزار رای هم ندارند! این کابینه در حق آقای رئیسی ظلم کرد.

این کارشناس سیاسی با اشاره به ثبت نام قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری گفت: قالیباف در یک هفته در دو قوه ثبت نام کرد! آن هم علی رغم تذکر رهبری. رهبری گفتند بزرگترین خسارت این است کسی وارد مجلس شود و بعد کت و شلواری برای قوه مجریه بدوزد. ایشان مگر همین هفته در مجلس قسم نخورد که پای این قوه می ایستم! چطور قسم خود را می‌شکند؟ خدا به رئیسی رحم کرد که این مارهای افعی که در آستین پرورش داده بود را ندید.

او ادامه داد: کتاب دولت چهاردهم را بذرپاش چاپ کرده است! شما سفارش چاپ بدهید حداقل دو ماه زمان می‌برد ! اتفاقا یکی از کسانی که به دنبال تک دوره ای شدن رئیسی و خوشحال از این حادثه بود، همین آقای بذرپاش است. بقیه اعضای کابینه، آقای صولت چطور به خودش اجازه داد با آن جنایت بزرگی که درباره حقوق بازنشستگان و تامین اجتماعی کرده، در انتخابات ثبت نام کند؟ آقای داوود منظور که اول سازمان مالیاتی و بعد هم سازمان برنامه و بودجه را خراب کرد، با چه رویی برای ثبت نام آمده؟

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان این موضوع که مظلومیت شهدای خدمت باعث شد تا بخشی از مردم که قهر کرده بودند تصمیم بگیرند که در انتخابات شرکت کنند، گفت: شورای نگهبان اگر بخواهد با استراتژی های قبلی و رفتارهای قیم مابانه، در تصمیم گیری مردم دخالت کند، (این توفیقی که برای نظام ایجاد شده)، مانند یک بمب اتم برای مردم خسارت ایجاد خواهد کرد. اگر هم شورای نگهبان بخواهد رویه قبلی را داشته باشد، همان یک عده حداقلی می‌روند و رای می‌دهند و افرادی که کاری از دستشان بر نمی آید ،بالا می‌آیند.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش