چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۳:۱۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۷۱۲۸۲
سیاست داخلی

دولت پزشکیان عزم کرده است که فیلترینگ را بردارد

رشیدی کوچی: ۱۰ چهره‌ پشت پرده ممنوعیت آیفون هستند/ ۹۰ درصد دولتمردان آیفون در دست دارند!

رشیدی کوچی,صحبت های رشیدی کوچی درباره ممنوعیت واردات آیفون
جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، اخیرا اظهار کرده است که ۱۰ نفر به دنبال ممنوعیت آیفون هستند، اما او بر این باور است که فعلاً فضای بین‌الملل بسیار ملتهب است و دولت هم هنوز استانداران، رؤسای ادارات و مدیران کل را بر سر کار نگذاشته است و همه این‌ها می‌توانند برای دولت دردسر درست کنند, بنابراین در این فضا باید رجیستری آیفون به مطالبه‌ای ملی تبدیل شود.

خبرآنلاین نوشت: حدود ۱۵روز قبل، کارزار «درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت و اردات گوشی‌های آیفون» به قلم جلال رشیدی کوچی نوشته شد. نماینده دوره‌ی یازدهم مجلس که برای شرکت در دوره‌ی دوازدهم رد صلاحیت شد، در متن این کارزار به مشکلاتی اشاره کرد که به‌موجب عدم رجیستری آیفون رخ داد و از رئیس‌جمهور خواست با هماهنگی وزارت صمت و وزارت ارتباطات، هرچه سریع‌تر برای برطرف کردن این مشکل اقدام کنند.

اگرچه این درخواست تاکنون حدود ۶۳۰۰۰ امضا داشته است اما رشیدی کوچی، نویسنده آن، براین باور است که تعداد امضاهای آن باید بیشتر شود و با رسانه‌ای‌تر شدن، درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی‌های آیفون، به یک مطالبه‌ی ملی تبدیل می‌شود. بنابراین او معتقد بود برای اینکه ممنوعیت آیفون به دیگر گوشی‌های هوشمند سرایت نکند، باید  همچنان این درخواست را مطالبه کرد.

رشیدی کوچی با بیان اینکه ده نفر به دنبال ممنوعیت واردات آیفون بوده و هستند، گفت: «خواستگاه ممنوعیت رجیستری و واردات آیفون کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بود که عموماً از اعضای جبهه‌ی پایداری هستند. جمعی از همین نماینده‌ها خارج از صحن مجلس به محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور وقت، نامه نوشتند و خواستار ممنوع شدن واردات این گوشی شدند. آقای مخبر هم در نامه‌ای به وزارت صمت و وزارت ارتباطات واردات و رجیستری گوشی‌های آیفون را ممنوع کرد.»

همه‌ی مسائل را امنیتی می‌کنند تا نتوان آن‌ها را حل کرد

رشیدی کوچی در ادامه با اشاره به اینکه تمام مسائل را در کشور امنیتی می‌کنند تا نتوان آن‌ها را حل کرد، گفت:« خیلی بعید می‌دانم که نهادهای امنیتی بخواهند مانع واردات آیفون شوند. دلیلی ندارد که این نهادها بخواهند به دلایل امنیتی بین اندروید و iOS یکی را ممنوع کنند.»

او گفت: «همان‌طور که یک قاضی با یک دستور تلگرام را فیلتر کرد، آقای پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی فضای مجازی هم می‌تواند دستور برداشته شدن فیلترینگ را بدهد. معاون توسعه و تجارت وزارت صمت هم با یک دستور می‌تواند واردات آیفون را آزاد کند اما ترس از استیضاح شدن در مجلس را دارند و این کار را نمی‌کنند.»

اکنون آیفون ممنوع می‌شود، چند وقت بعد هیچ گوشی خارجی وارد نمی‌شود

رشیدی کوچی در ادامه گفت:« بحث ما آیفون نیست، بحث ما این است که این ممنوعیت‌ها پله‌پله پیش برود. اکنون موضوع آیفون است، ممکن است چند وقت دیگر گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار را ممنوع کنند و بعد هم بگویند کمتر از ۶۰۰ دلار در داخل کشور تولید می‌شود، پس دیگر هیچ گوشی خارجی وارد کشور نکنیم.»

 او این موضوع را به اتفاقی که برای خودرو افتاد تشبیه کرد و توضیح داد که اکنون ۸۰ درصد از مردم کشور گوشی‌های کمتر از ۶۰۰ دلار می‌خرند و بعید نیست با همین استدلال واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار هم ممنوع شود؛ بنابراین او درخواست رفع ممنوعیت واردات آیفون را برای مقابله با این رویه ضروری تلقی کرد.

اما ازآنجایی‌که در کنار برنامه‌ها و وعده‌های دولت پزشکیان که با رأی مردم روی کارآمد، حرف از رجیستر شدن آیفون و رفع ممنوعیت آن‌هم به گوش می‌رسد، این سؤال به وجود می‌آید که آیا حق استفاده از ابزار تکنولوژی روز دنیا، نیاز به مطالبه‌ دارد؟ آیا در این دولت می‌توان به رفع ممنوعیت آیفون و رجیستر شدن آن خوش‌بین بود یا این مسئله هم، درست مانند موضوع رفع فیلتر بی‌نتیجه خواهد ماند؟

دولت پزشکیان عزم کرده است که فیلترینگ را بردارد

رشیدی کوچی در ادامه گفت:«دولت چهاردهم هنوز خودش را پیدا نکرده است؛ آقای پزشکیان در فضایی روی کارآمده است که حرف از وفاق زده می‌شود. به‌محض اینکه آمد باید وزرا و استانداران را معرفی می‌کرد و تا دولت او خواست ثبات پیدا کند، در حوزه بین‌الملل با چالش‌های بزرگی روبه‌رو شد، بنابراین باید دولت را در این فضا ببینیم.»

او ادامه داد:« اگر ما در این فضا بخواهیم فشار بیاوریم و بگوییم رفع فیلتر صورت گیرد، تندروهایی که صندلی مجلس را به دست دارند می‌گویند ما داریم می‌جنگیم، این‌ها می‌گویند فیلتر را  بردارید. بنابراین ما باید دقت کنیم که می‌خواهیم در چنین فضایی کنشگری انجام دهیم.»

او بابیان این موضوع که عزم دولت پزشکیان این است که فیلترینگ را بردارد، گفت:« تمام کسانی که اکنون در دولت مسئولیت دارند، مخالف فیلترینگ هستند و ۹۰٪ کسانی که در دولت مسئولیت دارند، آیفون در دست دارند و مخالف عدم رجیستری آیفون هستند. اینکه چرا پا جلو نمی‌گذارند به این دلیل است که اکنون فضای بین‌الملل بسیار ملتهب است و دولت هم هنوز استانداران، رؤسای ادارات و مدیران کل را بر سر کار نگذاشته است و همه این‌ها می‌توانند برای دولت دردسر درست کنند.»

رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس در آخر گفت:«آقای پزشکیان قبل از این سروصداها می‌توانست اوضاع را درست کند اما الان نمی‌تواند؛ باید صبر کنیم فضا آرام شود، اگر زمان دادیم و دیدیم که دولت کاری از پیش نمی‌برد، آن زمان از خود دولت مطالبه‌گری کنیم.»

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مردم غریبند تو این کشور گویی دشمند اونوقت میگن کلینتون بفروشید زندگی کنید اینا چین به نظرتون
من به شخصه معتقد هستم يک تلفن موبايل که بتونه کارهاى تصويرى وتلفن و پيام رسانى را انجام بده کافى است و نيازى نيست که مردم ٨٠ ميليون تومان پول موبايل اپل بدهند .اين مسئولان خودشيفته که جنگ و بدبختى و گرونى را براى مردم به ارمغان آورده اند و خودشون از تلفن لوکس اپل استفاده مى کنند بچه هاشون تو سويس و امريکا لنگ و پاچه شون را بيرون مى اندازن روزى خواهد رسيد که ملت يک لگد تو ماتحت همشون ميزنن و اين فرقه فاسد رو بيرون مى اندازن
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش