یکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳
۱۰:۰۸ - ۰۸ دي ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۰۰۴۲۰
سیاست داخلی

شکست معنادار یک فراخوان در خیابان‌های تهران

واکنش‌ها به تظاهرات موتوری «مطالبه‌گران امت حزب‌الله» در اعتراض به رفع فیلترینگ؛ فقط ۱۰ تا ۲۰ نفر بودند!

اعتراض موتوری برای رفع فیلترینگ,شکست تظاهرات موتوری مطالبه‌گران امت حزب‌الله در اعتراض به رفع فیلترینگ
در حالی‌که جریان رادیکال در اطلاعیه‌ای خواستار تجمع و «راهپیمایی موتوری امت حزب الله» پس از نماز جمعه دیروز تهران شده بود، ویدئوهای منتشره در فضای مجازی حاکی از شکست این فراخوان بود به طوری‌که میزان استقبال از فراخوان تظاهرات موتوری «مطالبه‌گران امت حزب‌الله» مقابل مرکز ملی فضای مجازی به قدری پایین بود که کانال‌های اصولگرا آن را پوشش ندادند.

روزنامه توسعه ایرانی نوشت: حدود دو روز بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی فراخوانی در فضای مجازی و پیام رسان ایتا منتشر شد که طبق آن قرار بود دیروز بعد از نماز جمعه تهران، در اعتراض به رفع فیلترینگ تظاهرات موتوری انجام شود.

در حالیکه جریان رادیکال در اطلاعیه‌ای خواستار تجمع و «راهپیمایی موتوری امت حزب الله» پس از نماز جمعه دیروز تهران شده بود، استقبال اندکی از این موضوع صورت گرفت. فراخوان‌دهندگان مدعی شدند این تظاهرات موتوری، در اعتراض به آنچه «قانون‌شکنی در رهاسازی واتساپ و گوگل پلی» خواندند و همچنین «مقابله با پرچم نفوذ فرهنگی» است. 

اما ویدئوهای منتشره در فضای مجازی حاکی از شکست این فراخوان بود به طوری‌که میزان استقبال از فراخوان تظاهرات موتوری «مطالبه‌گران امت حزب‌الله» مقابل مرکز ملی فضای مجازی به قدری پایین بود که کانال‌های اصولگرا آن را پوشش ندادند.

بهرام پارسایی، فعال رسانه‌ای به کنایه در مورد این جمع ۱۰ تا ۲۰ نفره نوشت: «تعداد موتورهای حضرات با آن همه تبلیغ، از پیک موتوری‌های آن خیابان کمتر بود!»

‌تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند «تجمع امت حزب الله» تمام شده است

عصر ایران نیز در این باره نوشت: تجمع برای مطالبه اجرای عملیات وعده صادق ۳ ، رژه موتوری در اعتراض به رفع فیلترینگ واتساپ، تجمع برای اجرای قانون عفاف و حجاب و ... ؛ این ها نمونه ای از تجمعاتی است که این روزها با عناوینی مانند «رزمندگان حزب الله» و «نیروهای انقلاب» می بینیم و درباره شان می شنویم.

این که هر کسی در این کشور می تواند برای اعلام دیدگاه هایش تجمع برگزار کند، البته که امر نکویی است و این ها هم از ظرفیت اصل ۲۷ قانون اساسی استفاده می کنند و بدون حمل سلاح و بدون تعرض به مبانی اسلام دور هم جمع می شوند و چند تا شعار می دهند و می روند خانه هایشان. البته این که بقیه مردم هم چنین حق و امکانی دارند  یا خیر، امری دیگری است که زیر و بمش را همه می دانند و البته موضوع بحث ما چیز دیگری است.

خوب یادمان هست که همین قماش تجمع کنندگان همیشگی، در دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی نیز مدام تجمع می کردند و در نماز جمعه ، راهپیمایی ها و رسانه هایشان بیانیه و شب نامه منتشر می کردند و خود را «امت حزب الله» ، «خانواده  های شهدا» ، «رزمندگان اسلام» و نظایر این ها معرفی می کردند.

عده ای نیز واقعاً باور می کردند که دلسوزان نظام و انقلاب پشت این تجمعات و شب نامه ها و بیانیه ها هستند و هدف شان نیز به تعبیر خودشان بازگرداندن قطار انقلاب  به ریل اصلی اش هست.

البته که همان زمان هم بر اهل نظر، عقبه فکری و سیاسی و اقتصادی اینان معلوم بود ولی برای این که این بصیرت عمومی شود، به سال ها زمان و هزینه های کلان مادی و معنوی نیاز بود.

اکنون از آن دوران سال ها گذشته است و حتی ساده لوح ترین افراد نیز فهمیده اند که در این باب، مفاهیم و تعابیری چون امت حزب الله و خانواده شهدا و رزمندگان اسلام صرفاً نقاب هایی بوده اند و هستند که بر چهره رانتخواران اقتصادی و سیاسی زده می شود تا در لوای این ارزش های انقلابی، تجارت های میلیاردی خود را ادامه دهند. مثلاً اگر فیلترینگ برداشته شود چگونه با چند نرم افزار به نام فیلترشکن، خون مردم را در شیشه کنند و فقط در همین یک قلم، سالانه ۵ هزار میلیارد تومان به جیب بزنند؟

 یا اگر تحریم ها برداشته شوند، چگونه می توانند به اسم دور زدن تحریم ها از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را از چین و ماچین بیاورند و چندین برابر قیمت تمام شده به مردم بینوای ایران قالب کنند؟! 

یا اگر پیگیری رئیس جمهور درباره ماجرای قاچاق سوخت ادامه یابد و به مرحله حل مساله برسد، دیگر کجای دنیا می توانند بدون تردستی خاصی، روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت را از این کشور غیب و در کشورهای همسایه ظاهر کنند؟! 

یا اگر خودشان رئیس جمهور و وزیر و وکیل و استاندار و ... نشوند، آدم های کارنابلد و بی هنر خودشان را مدیرعامل و عضو هیات مدیره کدام شرکت ها کنند که بدون هیچ کار و کارآمدی خاصی، یکی دو ساله بارشان را ببندند و آنچه تحویل می دهند یک سری شرکت دولتی زیانده باشد؟!

بله! قصه، قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب و شهدا! در این میان هم بیچاره آن جوانانی که فریب مافیاهای ظاهرالصلاح را می خورند و با خوش نیتی خودشان، می شوند پیاده نظام و سرباز نادان این مافیاها و فریاد اسلام و انقلاب سر می دهند بی آن که بدانند این صداها در پس پرده به تامین و تقویت پول و قدرت برای بازی سازها ترجمه می شود. 

به اسم امت حزب الله سفارت عربستان را آتش زدند و کلی هزینه مادی و معنوی بر کشور تحمیل کردند

البته این را هم می دانیم که برخی از همین جوان های به ظاهر حزب اللهی، حتی برای آنچه تظاهر می کنند نیز وارد گود نشده اند بلکه سوراخ دعا را خوب پیدا کرده و به این نتیجه رسیده اند که وقتی فلانی و فلانی و فلانی در همین تجمعات سر و صدا کردند و خودی نشان دادند و در مسیر ترقی قرار گرفتند و وزیر و وکیل و شهردار شدند، پس چرا ما راه آزموده شده و جواب داده را طی نکنیم و راه صد ساله را یک شبه نرویم؟

حال بماند که جریان مسلَّم الوجود نفوذ نیز به خوبی از این ظرفیت برای بدنام کردن مفاهیم انقلابی استفاده می کند و پشت  پرده برخی از این حرکت هاست. مثلاً چه چیزی بهتر از رژه ابلهانه موتوری در مخالفت با رفع فیلتر واتساپ می تواند این گزاره را در بین مردم تقویت کند که نیروهای انقلاب چقدر در تضاد با مردم کشورشان هستند!

مخلص کلام آن که اگر روزگاری استفاده از عناوینی با ارزش های انقلابی می توانست فریبنده باشد، امروز چنین خبری نیست و مردم، هم روی این کاسبان تحریم و قاچاقچیان و فروشندگان فیلترشکن و تشنگان سیری ناپذیر قدرت و نفوذی ها را می دانند و هم پشت شان را و تره هم برایشان خرد نمی کنند.

حالا آنقدر تجمع کنند که به قول مراد سابق شان، تجمع دان شان پاره شود!

فتنه‌انگیزی و قدرت‌نمایی مقابل مردم

سخنگوى جبهه اصلاحات ایران با خطاب قرار دادن اسکندر مؤمنى وزیر کشور در شبکه ایکس، اعلام انجام راهپیمایى موتورى بعد از نماز جمعه توسط تندروها در اعتراض به رفع فیلتر واتس اپ و گوگل پلی را فتنه انگیزى و نوعى قدرت نمایی در برابر مردم دانست و از او خواست که به عنوان رئیس شوراى امنیت کشور با قاطعیت با آنها برخورد کند.

به گزارش ایلنا، جواد امام در توئیتر خطاب به وزیر کشور نوشت:«‌مطالبه گری یا ایجاد رعب و وحشت در جامعه و قدرت نمایی برای مردم؟ ‌وزارت کشور و نهادهای امنیتی ظاهرا تکلیفی نسبت به خودسرها ندارند! ‌قوه قضاییه، وزارت کشور و نهادهای انتظامی و امنیتی با ورود به این مسئله در برابر ایجاد التهاب و فتنه انگیزی توسط عده‌ای تندرو که در واقع اجرا کننده برنامه‌های دشمنان در کشور هستند می‌بایست با قدرت و قاطعیت برخورد کنند. ‌وزارت کشور باید پاسخگو باشد که چگونه و با چه مجوزی عده‌ای تندرو به صورت «غیرقانونی» در برابر خواست ملت ایران و تصمیم اکثریت مسئولین نظام قصد دارند با راهپیمایی موتوری قدرت‌نمایی کنند؟ ‌قدرت نمایی قرار است چه هشداری را به کدام مخاطب منتقل کند؟ آیا غیر از این است که این راهپیمایی موتوری قرار است به نوعی تهدید «مردم» و مسئولان باشد؟ ‌واکنش نهادهای امنیتی در برابر این تهدید چیست؟»

معاون وزیر کشور: تجمعات حتما نیاز به مجوز دارند

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: درخصوص تجمعات در وزارت کشور بحث شده است به استانداران هم ابلاغ شد که مخصوصاً در این شرایط با تجمعاتی که باعث چنددستگی در کشور شوند، باعث خدشه‌دار شدن وفاق و همبستگی کشور شوند حتماً با جدیت برخورد کنند.

علی زینی‌وند درباره این‌که هر چند وقت یکبار شاهد تجمعاتی از سوی مخالفان دولت هستیم، آیا این تجمعات نباید مجوز داشته باشند، گفت: تجمعات حتما نیاز به مجوز دارد.

معاون سیاسی وزارت کشور بیان کرد: گروه‌هایی تجمعاتی برگزار می‌کند در  وزارت کشور هم این مساله بحث شد و به استانداران هم ابلاغ شد که مخصوصاً در این شرایط با تجمعاتی که باعث چنددستگی در کشور، باعث خدشه‌دار شدن وفاق و همبستگی کشور شوند حتماً با جدیت برخورد کنند.

وی خاطر نشان کرد: تا جایی هم که اطلاع دارم در خصوص برخی از این تجمعات که برگزار شده است، افرادی که آن‌ها را ترتیب دادند، خواسته شدند و با آن‌ها صحبت کردند و قاعدتاً اگر این روند تشدید شود و باعث اختلاف‌افکنی در کشور شود از هر گروهی که باشند و از هر جناحی که باشند قاعدتاً حتماً با آن‌ها برخورد می‌شود.

زینی‌وند در پاسخ به این‌که شاهد هستیم برخی از افراد به واسطه تریبون‌هایی که در اختیار دارند، تنها ۳ ماه پس از روی کار آمدن دولت می‌گویند مردم ناراضی هستند و سعی در دامن زدن به اتفاقاتی همچون سال‌های ۹۶ و ۹۸ دارند در صورتی که رهبری اعلام کردند موفقیت دولت چهاردهم، موفقیت نظام است؛ معاونت سیاسی وزارت کشور چه اقدامی قرار است انجام دهد، گفت: انتقاد  آزاد است به نظر ما باید نقدها گفته شود اما مردم هم بالاخره تحلیل و دسترسی دارند.

وی با بیان این‌که دولت هنوز ۶۰ الی ۷۰ درصدش مستقر نشده است و مدیران مختلف در حال کار هستند، یادآور شد: مگر در ۳ یا ۴ ماه یک دولت می‌تواند، فرض کنید چند هزار مگاوات انرژی تولید یا سوخت ذخیره کند؟ این‌ها را که مردم می‌دانند.

معاون‌سیاسی وزیر کشور خاطر نشان کرد: به نظرم اصلاً این‌ها نه نیاز به پرداختن دارند نه نیاز به پاسخگویی. آقای رئیس جمهور و اعضای دولت نه اینکه به اصطلاح نمی‌توانند بگویند و تشریح کنند، ولی چه لزومی دارد؟ مردم به نظرم خودشان تشخیص می‌دهند، آقای رئیس‌جمهور می‌خواهد در آرامش کشور اداره شود، در توافق و اجماع‌سازی اداره شود. 

وی ادامه داد: گروه‌هایی از یک جناح هم نیستند، از هر دو جناح یک گروه‌هایی هستند که دیدگاه‌هایی دارند و کمی مواضع‌شان ممکن است انتقادی‌تر باشد، به هر حال در این فضای اجتماعی باید با آن‌ها هم به نوعی به اصطلاح با مسامحه رفتار کرد. اگر کسی انتقادی دارد حتماً لزومی ندارد ما جواب بدهیم.

زینی‌وند تاکید کرد: به نظرم مردم به اندازه کافی تحلیل و شناخت لازم دارند و رفتاری که رئیس‌جمهور در پیش گرفته است برای همه ما دولتی‌ها الگویی است که در آرامش و بدون دعوا و بدون تنش و ایجاد تشنج بی‌حاصل در جامعه کارها را پیش ببریم، انتقاد هم هر کسی می‌کند آزاد است، به نظرم دولت نگران این انتقادات نیست.

  • 20
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
تحریم و فیلترینگ و این حرفها دیگه برای مردم روشنه که سودش به نفع انحصار طالبها و ویژه خوارها است کی توی گلوشون گیر کنه و خفه بشن و مردم راحت بشن از این زالو های مفت خور و کاسبان با تابلو دین و ...
لعنت بر این بربریت و تحجر یمشت احمق اینها نمونه ابوموسی اشعری هستند اینها نمونه خوارج هستند بخدا قسم دل مردم و این نظام و این اسلام از دست این خوارج ها خونه فکر می‌کنید قضیه حکمیت فقط در زمان امام علی فقط اتفاق می‌افتد نخیر در همه ادوار اتفاق افتاده بخدا قسم دلم به حال پزشکیان میسوزه با خوارج این زمان یعنی جلیلی ها و رسایی ها و اصولگرایان و انقلابیون و ولایی های بی فکر و بیسواد و بی عقل روبرو شده است
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش