وی گفت که هر نامزدي چه برنده انتخابات باشد چه بازنده، ميتواند اظهارنظر و احساس حقانيت کند اما نظر شوراي نگهبان و قانون اساسي است که بايد مورد قبول همگان باشد.
عضو کميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به سابقه رئيسي همچنين تأکيد کرد: پيشنهاد من به ايشان که خود دورهاي مجري قانون هم بودهاند، اين است با توجه به اينکه هيچکس در نظام راضي نيست اتفاقات سال ۸۸ در کشور تکرار شود و حتما هم تکرار نميشود، بايد منتظر ماند تا شوراي نگهبان نظر قطعياش را اعلام کند. بهاينترتيب به نظر من نبايد درمورد صحت و عدم صحت انتخابات، نظري اعلام شود.
او خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، نظر شوراي نگهبان پاياني بر طرح بگومگوهايي است که شکل گرفته است.
فلاحتپيشه در پاسخ به اين سؤال که آيا طراح اين اتهام در صورت ردشدن ايده مهندسيشدن انتخابات پس از اعلام گزارش شوراي نگهبان، نبايد در مراجع قضايي مورد پيگيري قرار گيرد، گفت: من در جايگاهي نيستم که درمورد برخورد با افراد صحبت کنم؛ موضعگيري من تحليلي است چون همه درنهايت از نظر شوراي نگهبان تمکين ميکنند. شبکههاي اجتماعي و فضاي رسمي رسانهها روز گذشته بروز نوعي فضاي دوگانه در برخورد با مسئله مهندسي و تقلب در انتخابات را متذکر شدند. دراينباره نيز روز گذشته، مصطفي تاجزاده، رئيس ستاد انتخابات کشور در دولت اصلاحات در توئيتي از محصولي، وزير کشور دولت احمدينژاد، دعوت به مناظره کرد.
- 19
- 3